• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eray22
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eray22

@eray22

4
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eray22 Takip etme Takip Et

eray22 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@oz4nkilic merhaba ben de araştırıyorum ve anladığım kadarıyla Ankara'da anlaşmalı bir klinik varmış (başka yerlerde var mı bilmiyorum adını da unganlar diye okudum) mülakattan önce sağlık raporu almak için gitmek zorunluymuş orada hepsi yapılıyormuş ve sağlıkla ilgili diğer her şey (aşılar, röntgenler hepsi) orada halloluyormuş.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      eray22

herkese merhaba, green card çekiliş sonuçlarına çok az zaman kala Youtube'dan DS260 formu nasıl doldurulur videolarına bakıyordum. Takıldığım iki başlık oldu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birincisi Green Card'ın gönderileceği Amerika adresi isteniyor ama benim Amerikada bir tanıdığım ya da verebileceğim bir adres yok bu alanı boş bıraktığımda araştırmalarıma göre mülakat tarihi verildikten sonra konsoloslukla iletişime geçip dosyamı açtırıp adres girebiliyormuşum bu bilgi doğru mu bunu uygulayan var mı? İkincisi ise olduğumuz aşıların dökümanları (kızamık, kabakulak, kızamıkçık, difteri, dizanteri, su çiçeği, hepatit b, grip aşısı(infulenza) ve iki doz covid 19 aşısı bu dökümanları nereden bulacağız. Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim ben araştırdım forumda ama bulamıyorum bu soruların cevaplarını. Farklı başlıkta cevapları varsa oraya yönlendirebilirseniz çok iyi olur benim için

E
      eray22
    • RE: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

@ATS16 çok teşekkür ederim bilgi için

E
      eray22

eray22 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@ATS16 yanıtlarınız için çok teşekkür ederim sağ olun

E
      eray22

@Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim yanıtınız benim için çok faydalı ve anlaşılır oldu

E
      eray22
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba herkese. Ds260 formunda daha önce çalışılan yerler kısmına 17 yaşındayken devlet kurumunda yaptığım stajı yazmam gerekiyor mu? Ücret almıştım aylık maaş ve sgk dökümümde edevlette sigorta primlerim görünüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

E
      eray22

@ATS16 çok teşekkür ederim bilgi için

E
      eray22

@oz4nkilic merhaba ben de araştırıyorum ve anladığım kadarıyla Ankara'da anlaşmalı bir klinik varmış (başka yerlerde var mı bilmiyorum adını da unganlar diye okudum) mülakattan önce sağlık raporu almak için gitmek zorunluymuş orada hepsi yapılıyormuş ve sağlıkla ilgili diğer her şey (aşılar, röntgenler hepsi) orada halloluyormuş.

E
      eray22

@Manushaqe merhaba öncelikle uzun uzun yazdığınız için teşekkürler 🙂 şunu sormak istiyorum düzenli ilaç kullananlardan doktor raporu istendiğini belirtmişsiniz bu rapor türkçe mi olacak ingilizce mi bilginiz var mı acaba

E
      eray22

herkese merhaba, green card çekiliş sonuçlarına çok az zaman kala Youtube'dan DS260 formu nasıl doldurulur videolarına bakıyordum. Takıldığım iki başlık oldu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birincisi Green Card'ın gönderileceği Amerika adresi isteniyor ama benim Amerikada bir tanıdığım ya da verebileceğim bir adres yok bu alanı boş bıraktığımda araştırmalarıma göre mülakat tarihi verildikten sonra konsoloslukla iletişime geçip dosyamı açtırıp adres girebiliyormuşum bu bilgi doğru mu bunu uygulayan var mı? İkincisi ise olduğumuz aşıların dökümanları (kızamık, kabakulak, kızamıkçık, difteri, dizanteri, su çiçeği, hepatit b, grip aşısı(infulenza) ve iki doz covid 19 aşısı bu dökümanları nereden bulacağız. Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim ben araştırdım forumda ama bulamıyorum bu soruların cevaplarını. Farklı başlıkta cevapları varsa oraya yönlendirebilirseniz çok iyi olur benim için

E
      eray22