• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. civan1453
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 92
    • En İyi 55
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

civan1453

@civan1453

140
    İtibar
    183
    Profil Görüntülemeleri
    92
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul Yaş: 42

civan1453 Takip etme Takip Et

civan1453 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaslar merhaba, dun vizemiz onaylandi,
      @ilhanucarus senden onceki cocuklu aile bizdik :)..
      kisaca sureci ozetlemek gerekirse,sabah 07:30 da randevumuz vardi bekleyenler arasindan cocuklu aile oldugumuz icin ilk olarak iceriye bizi aldilar,

01 olan sira numaramiz yandi ilk olarak evraklari sirayla istiyolar sabika kaydi diploma vs banka dokumu,
      sonrasinda bi 30 dk bekledikten sonra odeme yapiyosunuz,
      sonra bi 20 dk kadar bekledikten sonra yemin ederek mulakata basliyosunuz,
      bize orta yaslardaki sarisin bayan denk geldi,benim lise diplomam son 3 puandan dolayi yoktu acikogretim lisesi diplomasi verdim fakat son 5 yildir kurumsal bi firmada genel mudurluk yapmaktaydim ww.onet.com da bulunun is greencard puanimi karsiliyodu dolayisiyla yasalara ve greencart kurallarina uyuyodum isimle ilgili sorular.
      1.kac tane subeniz var
      2.genel mudur ne yapar
      3.cuma gunu neler yaptin anlatirmisin
      bu sorulari sorduktan sonra esimin ve oglumunda odemelerini aldilar ilk basta sadece benimkini almislardi
      sonra tekrar mulakata devam ettik,
      1.nereye gidiceksiniz diye sordu newyork dedim,neden dedi,esimin ve benim arkadaslarimin orada oldugunu soyledik,
      peki arkadaslarinizdami kalacaksiniz ded?,bi kac hafta onlarda kaldiktan sonra ev tutucaz dedik o arada banka yazisina bakti rakam
      (45 bin dolar) gosterdim parayi 2 hafta once hesaba yatirmistim, 6 aylik dokum almayi unutmusum banka yazisi ve imza sirkuleri yeterli oldu bilginize!!!

not:eger ev ve araba gostericekseniz tapu ve satis sozlesmesinin fotokopilerini verin ben asillarini vermek istedim kabul etmediler fotokopi olmadigi icinde kayda girmedi...
      sonraasinda devam eden mulakatimizda, sorular..
      2.ne is yapacaksin dedi,, kucuk bi restaurant acmayi planliyorum dedim evim ve arabam var onlari saticam gitmeden dedim,
      bu arada bilgisayara not alamaya devam ederken birden dondu ve
      your visa apporeved, dedi biz saskin saskin bakarken vizenis onaylandi dedi turkce
      sonrasinda gulumseleme tesekkur ederek ayrildik cikarken yuz ifademeizi goren herkes hayirli olsun diyodu,
      bu arada mulakat ingilizce basladi sonra cevirmen istedim fakat baktim gelen cevirmen tam anlamiyla konuyu ceviremiyor terkarar ingilizce devam ettik,yani cevirmenleri cok iyi degil benim ingilizcem ondan daha iyiydi.
      destek veren tum arkadaslara tesekkurler....

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      civan1453
    • RE: Coronavirus (COVID-19)

@gokcell uslubunuza dikkat edin lutfen kimse ne et derdinde nede kasap. 8 aydir bunun planlamasiyla yasiyoruz evimizi sattik arabamizi sattik,
      kac yillik kariyerimizi biraktik 5 yildir ust duzey yonetici olarak olarak calistigim firmadan istifa ettim,
      simdi gitmeme 2 hafta kala olaylar bu durumda ve kapilar kapanirsa tum hayatimiz alt us olacak dogal olarak bizim durumumuzda olanlar bi cikar yol ariyor

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

mutlu yillar herkeseeee

C
      civan1453

arkadaslar merhaba,
      Dun unganlardaki tecrubemi aktarak isterim.
      Sabah 05:30 da istanbuldan yola ciktik ortalaa 120 hiz ile ankaraya saat 11:05"te tam unganlarin onune ulastik randevumuz 11:25 ti zaten kucuk bi pasaj 4. katta Toplamda 3 kisi icin 4.066 tl asi ve muayene,
      Not:ogluma tek asi oldu bebek oldugu icin.
      Sonrasi 3. katta kan tahlili idrar tahlili rondgen icin 2 kisi 1.394 tl odedik
      Not:bebeklere tahlil yapmiyolar oglum 2 yasinda bu arada.
      Totalde5.500 tl para odedim 3 kisilik bi aile icin.

C
      civan1453
    • RE: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

@dilara1424
      hayrili olsun sizine ayni gun mulakatimiz oldu sanirim siz daha erken davrandiniz yerlesme acisindan basarilar tekrardan...
      ilk yerlesim icin (los angeles) dogru kararmi bilemedim acikcasi sadeece ev kirasi icin 3,000 dolar cok ciddi para ameriada"da olsa ama vardir tabi sisiznde sebebleriniz oaraya yerlesmek icin
      ben sahsen ilk etapta virgina beach yerlesiem kiralar ortalama 800 ile 1200 dolar arasinda yasam maliyetleri teksas huston ile hemen hemen ayni ama tam bir turizm cenneti meslegim geregi oaradaim ilk etapta sonrasinda benimde hayalim (san diago) ayada (los angeles)
      tekrardan yeni yasaminizda basarilar

Emlak içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@Muhtaradana Gunaydin arkadaslar ve muhtar bey destekleriniZ icin tesekkurler,dediginiz gibi ay sonnu mail alirsiniz demistiiz aldim,dun aksam 06 ocak 07:30 mulakat tarihim uarim basarili gecer herkese tesekkurler simdiden....

C
      civan1453

@ilhanucarus yok estagfurullah alinam olurmu hic
      evet kosolosluktan disari ciktigimizda kar basladi ve 1 saat icinde ankara bembeyaz oldu
      istanbula aracimla gelirken yolda cok zorlandik herkes yolda kalmisti
      allahtan kis lastiklerini taktirmistimda sorunsuz yavas yavas geldik,
      ama tam maceraydi o gun
      cok sukur vizemizide aldik hersey gonlumuzce olsun bekleyen arkadaslara
      basarilar,

C
      civan1453

@Manwe6265 bekar olsam bende aksam biner giderimde 2 uasinda cocuk olunca sikintili oluyor duydugum kadari ile ameriadan gelenlerde karantinada kaliyomus 14 gun turkiyede

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@bolatmali acikcasi bu kadar telaslanacagimizi tahmin etmiyoduk ama tarih yaklastikca heycan artti acabalar cogaldi hakkimizda hayirlisi mulakat deneymlerimizi hemen cikarcikmaz paylasicam burdan cok tesekkurler

C
      civan1453

arkadslar whatssup grubu kurduk vizesini alipta gitme asamasinda olan mevcut durum icin fikir alisverisi amacli isteyenler bana ve
      @berkpnt @ilhanucarus numarasini atabilir ekleme yapalim

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

civan1453 tarafından gönderilen son iletiler

(Kedi erisemedigi eti mundar edermis)
      sabah aksam amerika coktu amerika bitti hastane kapisinda oldu insanlar vs vs
      tum haberlerde bu var ama bence amerika bu durumdan dahada guclenerek cikacak tek saglik sistemleri vardi zayif noktalari onuda en iyi hale getirdiklerinde olay bitmis olacak,Asil Cin coronadan dolayi odeyecegi tazminati dusunsun bence,,,

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

maalesef en kotu senaryo"ya kendimizi hazirlamaliyiz arkadaslar,

her gecen gun durum kotulesiyor sanirim bu sekilde devam edecek, umut verici hic bi haber yok

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

katiliyorum ama cin basaramicak gene amerika ve avpupanin altinda kalacak

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

arkadslar whatssup grubu kurduk vizesini alipta gitme asamasinda olan mevcut durum icin fikir alisverisi amacli isteyenler bana ve
      @berkpnt @ilhanucarus numarasini atabilir ekleme yapalim

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@berkpnt merhaba sizin ile durmumuz ayni bizimde vize suremiz haziran 25 te doluyor normalde ben nisan 1 esimde haziran 1 de giris yapacaktik ama su durumda esim asiri derecede tedirgin..... arabamizi satti kevimizi tasidik isten ayrildik ve bu durumla karsi karsiyayiz su anda surekli planlar yapiyoruz esimle ama cikar yol buamiyoruz sum senaryolar her gecen gun dahada kotulesiyor, musait zamaniniz varsa sizinle de goruselim neler yapailiriz nasil bi anltarnatif olur fikir alisverisi yapalim isterseniz ben istanbuldayim numaranizi dm atin konusalim

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@Manwe6265 durumunuz nedir acaba girisi yaptinizmi herhangi bi problem cikmamistir umarim

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@Manwe6265 bekar olsam bende aksam biner giderimde 2 uasinda cocuk olunca sikintili oluyor duydugum kadari ile ameriadan gelenlerde karantinada kaliyomus 14 gun turkiyede

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@crazycells @Muhtaradana ds te vermis oldugum adres newyorkta fakat su anda miamiden girmek durumundayim herhangi bi sorun yaratirlarmi giriste adreside miamiden vericem zaten

Yolculuk içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@Muhtaradana evet en kotu ihtimal 1 hafta kalip geri gelicez ve beklemeye gecicez zeten tek gidis fiyati 4,500 tl gidis donus fiyat 3,600 tl THY direk ucusta

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453

@Manwe6265 valla durum kritik ne yapcaz hic bilemiyorum bende miamiden girismi yapsam acaba sonrasi bakalim duruma gore

Gündem içinde yayımlandı
      C
      civan1453