Herkese merhaba forumda yeniyim. Bu yıl ilk defa green card başvurusu yaptık eşimle beraber. Çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyorum iki kişi başvurduğumuz için bir umut bekliyoruz
Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?
zmgirl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@serel teşekkür ederim. Kocamın işyerinde müdür izin verir diye düşünüyorum. Kılçık biri değil kendisi ama bellide olmaz

zmgirl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu sene ilk defa başvurmuştuk eşimle beraber. Kardeşimde başvurdu ama üçümüzede çıkmadı maalesef.
Kardeşimin bir arkadaşına çıkmış yalovalıymış kendisi. Seneye bidaha başvurucaz. Bizde burdaki yerimizi alalım
️ -
RE: Amerika'da Nasıl Kiralık Ev Bulabilirim?Emlak içinde yayımlandı
@ayvalik10 süper bir sayfasınız teşekkür ederim
-
RE: Amerika'da Nasıl Kiralık Ev Bulabilirim?Emlak içinde yayımlandı
Arkadaşlar green card çıktı diyelim amerikaya gitmeden ev nasıl kiralayabiliriz?Green card için adres gerekiyormuş ya hiç tanıdık bildik biri yok amerikada. En azından gitmeden ev kiralayabilirsek adres orayı gösterebiliriz.
-
@serel teşekkür ederim. Kocamın işyerinde müdür izin verir diye düşünüyorum. Kılçık biri değil kendisi ama bellide olmaz

-
@istalin eğer hak kazanırda abd de kalmaya karar verirsek zaten öyle olacak bütün birikimler gidecek ama komple gemileri yakalım kafasında değiliz bazıları 1-2 yıl ücretsiz izin alın deneyin diyorlar yani böyle birşey mümkün mü? Orada yapamazsak burada eldekilerdende olmak istemeyiz.
-
Herkese merhaba forumda yeniyim. Bu yıl ilk defa green card başvurusu yaptık eşimle beraber. Çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyorum iki kişi başvurduğumuz için bir umut bekliyoruz
Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?