• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. zmgirl
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zmgirl

@zmgirl

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Balıkesir

zmgirl Takip etme Takip Et

zmgirl tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Herkese merhaba forumda yeniyim. Bu yıl ilk defa green card başvurusu yaptık eşimle beraber. Çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyorum iki kişi başvurduğumuz için bir umut bekliyoruz 🙂Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Z
      zmgirl

@serel teşekkür ederim. Kocamın işyerinde müdür izin verir diye düşünüyorum. Kılçık biri değil kendisi ama bellide olmaz😊

Z
      zmgirl

zmgirl tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Bu sene ilk defa başvurmuştuk eşimle beraber. Kardeşimde başvurdu ama üçümüzede çıkmadı maalesef. 😕 Kardeşimin bir arkadaşına çıkmış yalovalıymış kendisi. Seneye bidaha başvurucaz. Bizde burdaki yerimizi alalım☺️

Z
      zmgirl
    • RE: Amerika'da Nasıl Kiralık Ev Bulabilirim?

@ayvalik10 süper bir sayfasınız teşekkür ederim

Emlak içinde yayımlandı
      Z
      zmgirl
    • RE: Amerika'da Nasıl Kiralık Ev Bulabilirim?

Arkadaşlar green card çıktı diyelim amerikaya gitmeden ev nasıl kiralayabiliriz?Green card için adres gerekiyormuş ya hiç tanıdık bildik biri yok amerikada. En azından gitmeden ev kiralayabilirsek adres orayı gösterebiliriz.

Emlak içinde yayımlandı
      Z
      zmgirl

@serel teşekkür ederim. Kocamın işyerinde müdür izin verir diye düşünüyorum. Kılçık biri değil kendisi ama bellide olmaz😊

Z
      zmgirl

@istalin eğer hak kazanırda abd de kalmaya karar verirsek zaten öyle olacak bütün birikimler gidecek ama komple gemileri yakalım kafasında değiliz bazıları 1-2 yıl ücretsiz izin alın deneyin diyorlar yani böyle birşey mümkün mü? Orada yapamazsak burada eldekilerdende olmak istemeyiz.

Z
      zmgirl

Herkese merhaba forumda yeniyim. Bu yıl ilk defa green card başvurusu yaptık eşimle beraber. Çıkma olasılığının düşük olduğunu biliyorum iki kişi başvurduğumuz için bir umut bekliyoruz 🙂Kocam memur olduğu için tedirginiz. Çıksa nasıl gideriz nasıl ederiz soruları kafamızda dönüp duruyor gitmeyide çok istiyoruz. Eğer çıkarsa ücretsiz izin alıp deneme şansımız var mı? Ben ziraat mühendisiyim şuan çalışmıyorum. Daha önce ilaçlama firmasında çalıştım. Amerikada denklik nasıl alabilirim ve bu alanda çalışmak mantıklı mı? Böyle deneyimleri olan yazabilir mi?

Z
      zmgirl