Merhaba arkadaşlar yaklaştıkça süreç üyeliği alayım dedim. Çoktandır takip etmeme rağmen üye yeni oluyorum. İlk denemem olacak umarım talih bana güler isteyen herkese güler. Binlerce abartısız video izlemişimdir USA ile ilgili.
Zafer Kalik
@Zafer Kalik
Zafer Kalik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@ilkerkaynar90 Eyvallah hocam o zaman negatif basmaya terslemeye kimsenin hakkı olamaz. Kimse bunu yapmaya hakkı yoktur. Eğer ki öyle biriyse emin olmadığım için söylüyorum. Zaten bu tip insanlardan kaçmak için bir yandan bu Amerika sevdamız eğitimsiz ama kindar

-
Zaman geçmiyorrrr :)) İş yerindeyim sürekli fırsat bulunca videolar izleyip hayaller kuruyorum.
-
O sene bu sene olsun yeni bir hayat yeni başlangıçlara diyelim.

-
@T-C-Kubilay-Dikici Sonuna kadar dayanın çıkacak size bende mutlu olacağım size çıkarsa neredeyse kendime çıkmış gibi. Hiçbir şey için geç değil hayatta olduğumuz, sağlıklı olduğumuz sürece.
-
@Ozden-0 Bir şekilde bu ülkeden gitmem gerekiyor ve başka ülke değil Amerika'yı istiyorum arkadaş :)) Bu sene olmasa da olacak olacak
-
Hahahahha heyecan dorukta 1 milyon dolar değerinde greencard bedavaradan binlerce kişiye çıkacak. Bir daha şanssızım diye gezmesinler çıkanlar bakkkk :))
-
@zakaria Bekliyoruz bu sefer umarım you have been randomly selected yazısını görür :))
-
@yasinyasa Adam çok iyi ama göründüğü kadar vizyonu geniş falan değil o bile başardı. :))
-
@Ozden-0 Kesinlikle benzer düşünüyorum. Burada gerçekten isteyen ve son güne kadar heyecanı dorukta yaşayan insanlara çıkarsa çok sevineceğim bana çıkmasa bile

Zafer Kalik tarafından gönderilen son iletiler
-
@aysegul Bu case number ile araştırma yapmanıza sanki en azından dosya taşıma için gerek yok ya :))
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Geldik buraya bakalım seneye ne olacak

-
@Ozden-0 Hiç sorma napalım insanların dediği gibi atıp kenara düşünmemek lazım ilk hnbs den sonra insan anlıyor bunu daha net

-
@lamak-sadla Çıkmaması net ama uzun yazıysa çıkmış

-
Arkadaşlar özden hanım nerde çıktı mı acaba o çıkmadı demedi.
off ya
saniyeler kaldı