• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ankvagon
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ankvagon

@ankvagon

7
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    13
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ankvagon Takip etme Takip Et

ankvagon tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhabalar, iki çocuğum için başlayan uzun bir süreç bugün itibarıyla tamamlandı.
      03.07.2024 başvuru, tam 8 hafta sonra 11.09.2024 tarihinde onay talimat maili, 13.09.2024'te kargonun konsolosluğa teslimi. 19.09.2024 sistemde received olarak görünmesi. Buradan 1 gün sonra 20.09.2024'te çocuklarımdan birisi approved oldu ve 25.09.2024'te issued oldu. Diğeri 26.09.2024'te approved ve bugün 27.09.2024'te issued oldu.
      Yazın konsolosluk neredeyse 3 ay çocukların başvurularına hiç bakmadı. Ağustos'un son haftası başladılar ve şimdi normal hızlarına dönmüş gibiler ki son başvuranlardan da duyduklarımız bu yönde. Bu süreçte forumdan bilgi paylaşan arkadaşlara ve özellikle @denizci10 Orçun bey ile visapeer ekibine çok teşekkür ediyorum. Sürecin uzamasından kaynaklı fazlasıyla darladım kendilerini fakat sürecin tamamında çok sabırlı ve yardımcı oldular.
      Umarım bekleyen arkadaşlar da bir an önce sorunsuz şekilde vizelerine kavuşurlar.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      ankvagon
    • RE: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@deebee umarım çıkar da devamını da tecrübe ederiz. Cevabınız için teşekkür ederim.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      A
      ankvagon

@marinesubby, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?

Ankara’nın contact us kısmı biraz çetrefilli ancak birazcık çabayla şu linke ulaşabildim. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/

A
      ankvagon

@baba-yaga teşekkür ederim umarım gerçekten isteyen herkese çıkar ve vizesine kavuşur.

A
      ankvagon

ankvagon tarafından gönderilen son iletiler

@deebee umarım çıkar da devamını da tecrübe ederiz. Cevabınız için teşekkür ederim.

A
      ankvagon

@baba-yaga teşekkür ederim umarım gerçekten isteyen herkese çıkar ve vizesine kavuşur.

A
      ankvagon

Büyük ihtimalle en sık yapılan hatalardan biri, doğum yeri kısmına ilçe yerine il yazmış olmak sorun teşkil eder mi acaba?

A
      ankvagon

Merhabalar, iki çocuğum için başlayan uzun bir süreç bugün itibarıyla tamamlandı.
      03.07.2024 başvuru, tam 8 hafta sonra 11.09.2024 tarihinde onay talimat maili, 13.09.2024'te kargonun konsolosluğa teslimi. 19.09.2024 sistemde received olarak görünmesi. Buradan 1 gün sonra 20.09.2024'te çocuklarımdan birisi approved oldu ve 25.09.2024'te issued oldu. Diğeri 26.09.2024'te approved ve bugün 27.09.2024'te issued oldu.
      Yazın konsolosluk neredeyse 3 ay çocukların başvurularına hiç bakmadı. Ağustos'un son haftası başladılar ve şimdi normal hızlarına dönmüş gibiler ki son başvuranlardan da duyduklarımız bu yönde. Bu süreçte forumdan bilgi paylaşan arkadaşlara ve özellikle @denizci10 Orçun bey ile visapeer ekibine çok teşekkür ediyorum. Sürecin uzamasından kaynaklı fazlasıyla darladım kendilerini fakat sürecin tamamında çok sabırlı ve yardımcı oldular.
      Umarım bekleyen arkadaşlar da bir an önce sorunsuz şekilde vizelerine kavuşurlar.

A
      ankvagon

@Aylin-Camkiran-Kenan, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?

30 Ağustos ve dün de labor day dolayısıyla araya çok fazla tatil girdiğinden ve geriye pek iş günü kalmadığındandır diye tahmin ediyorum. Biz daha mail dahi alamadık tabi bu arada 🙂 (3 Temmuz başvuru).

A
      ankvagon

@marinesubby, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@Thy merhaba linkte istanbulları ankara olarak değişiyorum ancak sayfa bulunamıyor formu nasıl doldurdunuz?

Ankara’nın contact us kısmı biraz çetrefilli ancak birazcık çabayla şu linke ulaşabildim. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/

A
      ankvagon
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba; çok uğraşmama rağmen 2026 istanbul randevumu bir türlü öne çekemedim, bu aralar Ankara'daki boşluklardan yararlanıp Kasım 2024 tarihine çektim, daha da öne gelmesinin benim için önemi yok zaten, sorum şu; baştan istanbul seçtik, fakat randevu Ankara, sorun olur mu?

Daha önce Ds formunu İstanbul olarak doldurduysanız bunu Ankara olarak değiştirmeniz gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bunu 1 kez değiştirme hakkınız var.

A
      ankvagon

@Aylin-Camkiran-Kenan siz ne zaman başvuru yapmıştınız?

A
      ankvagon

@halilarda60 çocuk vizelerini toptan bir kenara attılar canları sıkılınca bakacaklar anlaşılan. Umarım yakın zamanda olur ve bekleyen hepsini bir anda elden çıkarırlar.

A
      ankvagon

@HAKAN-6 10 hafta olmasına rağmen gelmemesi gerçekten can sıkıcı. Bizim 3.5 hafta oldu ama daha çok bekleyeceğiz anlaşılan.

A
      ankvagon