Herkese merhaba.
Bu seneki AOS işlemlerim hakkında kısaca bilgi vermek ve bolca teşekkür etmek amacıyla bu yazıyı paylaşmak istiyorum.
2024 yılı kazananı olduğumu öğrendiğim anda çok iyi bir avukat bulmuştum.
Ancak her ne kadar profesyonel biri olsa da, içten içe tam olarak güvenemiyordum.
Fakat burada yaptığım yazışmalar sonucunda @Figen Hanım’la tanıştıktan sonra, daha ilk telefon görüşmemizde onunla çalışmaya karar verdim.
Kendisinin AOS konusundaki bilgisi, deneyimi ve yaklaşımı bana bir avukattan katbekat daha fazlasını sundu.
@Figen Hanım’la Türkiye’deyken defalarca görüşüp neler yapabileceğimiz hakkında konuştuk.
Aradığım ilk gün, o kadar sevecen, iyi niyetli ve bilgi dolu bir şekilde yaklaştı ki inanamadım.
Gün geldi, ABD’ye Atlanta’dan giriş yaptık. Sürekli iletişimdeydik ve beklemedeydik.
Önce statümüzü öğrenciye çevirdik, oradan sonuç beklerken Green Card case numaramız son aylarda geldi. (Tüm bilgileri imzamda düzenledim.)
Başvurumuzu Florida’dan yaptık ve beklemeye geçtik.
Bu süreçte gerek dosya hazırlığı, gerek iletişim, gerekse bilgi konusunda bu işin “Vakko’su” diyebilirim.
Kendisine ne kadar teşekkür etsem de, sayesinde bir gün bu güzel sonucu buradan paylaşacağımı içten içe hep hissediyordum.
Tüm süreç çok hızlı ve tamamen sorunsuz gerçekleşti.
Green Card’ın mülakatsız onayını bize görüntülü aramayla iletirken yüzündeki ifade, sanki kendisi yeniden kazanmış gibiydi.
İşine bu kadar sahip çıkan, pürüzsüz dosya hazırlığıyla tertemiz bir sonuç almamıza katkı sağlayan @Figen Hanım’a ve bizi büyük bir misafirperverlikle ağırlayan sevgili eşine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Teşekkürler, Figen Hanım. 

İyi ki varsınız.