• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aylin Camkiran Kenan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 23
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aylin Camkiran Kenan

@Aylin Camkiran Kenan

HAYAT GÜZEL ŞEYLERLE KARŞILAŞTIRSIN

9
    İtibar
    121
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Turkey Yaş: 40

Aylin Camkiran Kenan Takip etme Takip Et

Aylin Camkiran Kenan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Herkese merhaba.
      Bu seneki AOS işlemlerim hakkında kısaca bilgi vermek ve bolca teşekkür etmek amacıyla bu yazıyı paylaşmak istiyorum.

2024 yılı kazananı olduğumu öğrendiğim anda çok iyi bir avukat bulmuştum.
      Ancak her ne kadar profesyonel biri olsa da, içten içe tam olarak güvenemiyordum.
      Fakat burada yaptığım yazışmalar sonucunda @Figen Hanım’la tanıştıktan sonra, daha ilk telefon görüşmemizde onunla çalışmaya karar verdim.
      Kendisinin AOS konusundaki bilgisi, deneyimi ve yaklaşımı bana bir avukattan katbekat daha fazlasını sundu.

@Figen Hanım’la Türkiye’deyken defalarca görüşüp neler yapabileceğimiz hakkında konuştuk.
      Aradığım ilk gün, o kadar sevecen, iyi niyetli ve bilgi dolu bir şekilde yaklaştı ki inanamadım.

Gün geldi, ABD’ye Atlanta’dan giriş yaptık. Sürekli iletişimdeydik ve beklemedeydik.
      Önce statümüzü öğrenciye çevirdik, oradan sonuç beklerken Green Card case numaramız son aylarda geldi. (Tüm bilgileri imzamda düzenledim.)

Başvurumuzu Florida’dan yaptık ve beklemeye geçtik.
      Bu süreçte gerek dosya hazırlığı, gerek iletişim, gerekse bilgi konusunda bu işin “Vakko’su” diyebilirim.

Kendisine ne kadar teşekkür etsem de, sayesinde bir gün bu güzel sonucu buradan paylaşacağımı içten içe hep hissediyordum.
      Tüm süreç çok hızlı ve tamamen sorunsuz gerçekleşti.

Green Card’ın mülakatsız onayını bize görüntülü aramayla iletirken yüzündeki ifade, sanki kendisi yeniden kazanmış gibiydi.
      İşine bu kadar sahip çıkan, pürüzsüz dosya hazırlığıyla tertemiz bir sonuç almamıza katkı sağlayan @Figen Hanım’a ve bizi büyük bir misafirperverlikle ağırlayan sevgili eşine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşekkürler, Figen Hanım. 🙏💚
      İyi ki varsınız.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar.Kafami karistiran bazi sorular ve tavsiyelerinize ihtiyacim var.Yardimci olursaniz sevinirim.2025 dv kazananiyiz.Case no 22.xxx lerde.Esim ve benim vizemiz var.Oglumuzada posta yoluyla 7 haziran tarihinde vize basvurusu yaptik.Evrak istenmedi.
      Fakat yaz donemi oldugu icin 3 ayi bekleyip hala pasaport talebi alamayanlar varmis.Bizim ise 1.5 ay oldu.Oglumuzun vizesi sikintiya girmemesi icin pasaport talebi maili gelene kdr ds160 formunu doldurmamamiz gerektigini ogrendik. Bi yandanda eylul kdr vize yetismezse(kucuk bir ihtimal) ds160 doldurma suremiz gecicek ve abd ye bile gelip dosya tasima ve aos yapamicak duruma gelme riskimiz var.Eylul ayinda hem evimizden cikiyoruz hemde mecburi isyerimizi kapatiyoruz.Bu durumda gelirimiz olmadan trde beklemek maddi acidan bizim acimizdan buyuk sikinti.
      1.Oglumun pasaport talebi yetisirse (ki buyuk ihtimal yetisir gorunuyor)Eylul sonu abd ye gelip 90 gun bekleyip sonrasinda aos icin f1 vs gibi statu koruyarak dosyamiz current olana kdr abd de ufak tefek islerle tutunmaya calismak sizcede mantikli mi?
      2.case nomuz uzak oldugu icin aos mantiklimi ve ortalama hangi aylarda siramiz gelir yuksek ihtimalle?
      3.aos anladim ama cp diye bi yol daha varmis tam anlayamadim ama hangisi daha mantikli?
      4.Bazi seyleri riske atmamak icin birisiyle calismayi dusunuyoruz tavsiyeniz nedir?
      @Figen hanimda konu hakkinda yardimci olursa cok sevinirim🙏🙏🙏

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@trivolley kesinlikle katiliyorum

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan
    • RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhaba bizde 7 haziranda basvurduk hala maile gelen bisey yok.Herkesde durum ayni sanirim.Yaz donemi yogunlugu daha nrkdar surerki.Okullar acilmadan bi tatil yapip gelsek iyi olcakti

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Figen olumlu donusunuz icin cok teselkur ederim figen hanim.Tavsiyeniz dogrultusunda hepbirlikte ilerleyecegiz.🙏🙏🙏

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

@ankvagon 7 haziran basvuru

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

Aylin Camkiran Kenan tarafından gönderilen son iletiler

@T-C-Kubilay-Dikici malesef kisi sayisina tuttgunuz kiralik eve aldiginiz arac sayisi gibi gibi uzarda gider.masrafiniz cok degiskenlik gosterir oyuzden ortalama bile vermem dogru olmaz

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

Herkese merhaba.
      Bu seneki AOS işlemlerim hakkında kısaca bilgi vermek ve bolca teşekkür etmek amacıyla bu yazıyı paylaşmak istiyorum.

2024 yılı kazananı olduğumu öğrendiğim anda çok iyi bir avukat bulmuştum.
      Ancak her ne kadar profesyonel biri olsa da, içten içe tam olarak güvenemiyordum.
      Fakat burada yaptığım yazışmalar sonucunda @Figen Hanım’la tanıştıktan sonra, daha ilk telefon görüşmemizde onunla çalışmaya karar verdim.
      Kendisinin AOS konusundaki bilgisi, deneyimi ve yaklaşımı bana bir avukattan katbekat daha fazlasını sundu.

@Figen Hanım’la Türkiye’deyken defalarca görüşüp neler yapabileceğimiz hakkında konuştuk.
      Aradığım ilk gün, o kadar sevecen, iyi niyetli ve bilgi dolu bir şekilde yaklaştı ki inanamadım.

Gün geldi, ABD’ye Atlanta’dan giriş yaptık. Sürekli iletişimdeydik ve beklemedeydik.
      Önce statümüzü öğrenciye çevirdik, oradan sonuç beklerken Green Card case numaramız son aylarda geldi. (Tüm bilgileri imzamda düzenledim.)

Başvurumuzu Florida’dan yaptık ve beklemeye geçtik.
      Bu süreçte gerek dosya hazırlığı, gerek iletişim, gerekse bilgi konusunda bu işin “Vakko’su” diyebilirim.

Kendisine ne kadar teşekkür etsem de, sayesinde bir gün bu güzel sonucu buradan paylaşacağımı içten içe hep hissediyordum.
      Tüm süreç çok hızlı ve tamamen sorunsuz gerçekleşti.

Green Card’ın mülakatsız onayını bize görüntülü aramayla iletirken yüzündeki ifade, sanki kendisi yeniden kazanmış gibiydi.
      İşine bu kadar sahip çıkan, pürüzsüz dosya hazırlığıyla tertemiz bir sonuç almamıza katkı sağlayan @Figen Hanım’a ve bizi büyük bir misafirperverlikle ağırlayan sevgili eşine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşekkürler, Figen Hanım. 🙏💚
      İyi ki varsınız.

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan
    • RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Atlantaya carsamba gunu kopegimle ucagim var.tum evraklar tamam titre dahil.Fakat hala atlanta vet rez.donmediler.15gun tatil yapicam kopegim trde bensiz kalamaz hayvanin psikolojisi bozuluyor.Mail atiyoruz donmuyolar ariyoruz doncez diyolar.elimiz ayagimiza girdi

Yolculuk içinde yayımlandı
      Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

@ankvagon anladim hocam siz mail atmadiysaniz atin 2 isgununde donus yapiyolar

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

@lumos merhaba bu forma nasil ulasabilirim

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

Herkese merhabalar,bizde ekim ayinda abdye ufak bi tatil planliyoruz kopegimizde birakacak biyer olmadigi icin mecburen oda bize eslik edicek.mayis ayinda kuduz asisini yaptirip haziran 7 de titrasyon testi icin kan alindi.Sonucu temmuz ayinda geldi.90 gun kuralina gore 20 eylul itibari ile cikabiliyor.Simdi bu cdc formu yeni gelmis sanirim tarim mud.aradim ama bilmiyorlar bu forma nasil ulasabilirim doldurup yollamamiz gerekiyor sanirim.

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

@HAKAN-6 bizde ankara yapmistik talimat istanbuldan geldi.Istanbula yollucaksiniz bende az once yolladim istanbula

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

@ankvagon 7 haziran basvuru

Aylin Camkiran Kenan
      Aylin Camkiran Kenan

Hergun kontrol ediyorum bize cvp geldi yazan oldumu diye🙈

Aylin Camkiran Kenan