@gucarslan merhabalar, doğum günüm 4 Mart yani 04.03 fakat amerika sistemine göre MM/DD/YYYY olduğu için bi anlık yine 04.03 olarak girmişim, giriş yapamıyordum sonra acaba?? Dedim nisan 3 olarak giriş yapmayı denediğimde sistem içeri attı beni öyle fark ettim hocam
turgutyigit tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
turgutyigit tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar,
DV2025 talihlilerindenim. Şuanda mevcut sıra sayısını takip edebileceğim bir konu var mıdır acaba
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,
Ben 2025 Greencard Talihlilerindenim, acaba sayının kaçta olduğunu takip edebileceğim bir konu var mı, yönlendirebilirseniz sevinirim,
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhabalar,
Öncelikle, iyi haftalar dilerim. DV2025 Takip Listesine nereden ulaşabilirim acaba,
Teşekkür ederim.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun hepimizden güzel haberler vermek nasip olsun

-
@gucarslan Öncelikle vaktinizi ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim, mülakat esnasında sorun teşkil eder mi acaba yoksa sadece DS-260 formunu mu baz alıyorlar
-
@gucarslan merhabalar, doğum günüm 4 Mart yani 04.03 fakat amerika sistemine göre MM/DD/YYYY olduğu için bi anlık yine 04.03 olarak girmişim, giriş yapamıyordum sonra acaba?? Dedim nisan 3 olarak giriş yapmayı denediğimde sistem içeri attı beni öyle fark ettim hocam
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Green card başvuru formuna doğum tarihimi yanlış girmişim, ds260 formunu daha doldurmadım süreç nasıl ilerler acaba
-
Merhabalar,
4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanmış olan Green Card'a hak kazandım fakat d260 formunu doldurmaya çalıştığımda herşeyi eksiksiz girmeme rağmen aşağıda ki hatayı almaktayım.The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
Bu konuda bilgisi olan birisi varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim.