Aktif olmuşuz darısı bekleyenlerin başına sonunda tahliye olduk..
Mikail 0
@Mikail 0
Yas 22 New York’a gideceğim aynı durumda olan varsa IG “ hm0key “ yazabilrsniz
Mikail 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
Saat kaç gibi açıklanıyor genelde yoksa o da rastgele mi (25k hissediyorum)
-
@Yusuf-Uzak sağolun umarım sizlerde bir sonraki leveli geçip mülakat alırsınız
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Cevabınız için teşekkürler, umutsuzluk değilde aslında bu konu hakkında pek fazla bilgi sahibi değilim, geçmiş yıllarda nasıl olduğunu bilmiyordum ama forumda liste olarak varmış araştırmaya devam ediyorum çok teşekkürler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar araştırma yaptım fakat bir türlü karar veremiyorum Bangkok - Hongkong arasında kaldım hangisini seçeyim tavsiyeniz varmı yüzeysel olarak tesekkurler
-
Merhabalar an itibarı ile bende bangkok lobisinde yerimi aldım, plan değişikliği olursa numara aktif olmadan yine başka bir yere taşıyabiliyormuyuz acaba
-
Merhabalar bende dün aktif oldum, mülakat öğrenmek için aşağıdaki şekilde mail atsam doğru mu acaba?
“I am writing to kindly ask if you could provide me with the information regarding the date of my interview for DV2025.”
Mikail 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Dgns0 evet daha gelmedi, yarına gelir herhalde
-
Merhabalar bende dün aktif oldum, mülakat öğrenmek için aşağıdaki şekilde mail atsam doğru mu acaba?
“I am writing to kindly ask if you could provide me with the information regarding the date of my interview for DV2025.” -
@Yusuf-Uzak sağolun umarım sizlerde bir sonraki leveli geçip mülakat alırsınız
-
Aktif olmuşuz darısı bekleyenlerin başına sonunda tahliye olduk..
-
Ağustos için iyi ihtimalle 25k ~ 23k arasında gelir diye düşünüyorum bi ters köşe yaparlada 28k gelir umarım
-
19k problem ya sağlık olsun
-
Saat kaç gibi açıklanıyor genelde yoksa o da rastgele mi (25k hissediyorum)
-
Merhabalar an itibarı ile bende bangkok lobisinde yerimi aldım, plan değişikliği olursa numara aktif olmadan yine başka bir yere taşıyabiliyormuyuz acaba