• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Dgns0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 9
    • Takipçiler 4
    • Konu 0
    • İleti 83
    • En İyi 32
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Dgns0

@Dgns0

98
    İtibar
    310
    Profil Görüntülemeleri
    83
    Takipçiler
    9
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Dgns0 Takip etme Takip Et

Dgns0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Öncelikle herkese merhaba , 7 ağustosta viyana da girmiş olduğum mülakat deneyimimi paylaşmak istiyorum 🙂 Zamanında bu başlığa deneyim yazmanın hayalini kurardım çok şükür ki şu an o hayali gerçekleştiriyorum. Ve isteyen herkesin vizesini alıp güzel günler görmesi dileğiyle.. Green card kazandığımı öğrendiğim gün sevinçten havalara uçmuştum tabi bu 1 gün bile sürmedi çünkü case numaram çok sevinme canım diyerek göz kırpıyordu bana ayrıca şu an Amerika'da yaşayan Green card kazanmış birisi sana sıra gelmez dosya taşıma da çok maliyetli sen umudu azalt dedi iyice kötü oldum tabi. Daha sonra bir danışmana 1000 euro kaptıracakken onur uyardı beni ve forumu söyledi ve üye olduktan sonra süreci öğrendim ve Ankaradan ümidi kestiğim için dosya taşımaya karar verdim . Yeşil pasaportum olduğu için en güzel seçenek viyanaydı ve 2024 Eylül gibi kcc e dosyamın Viyana'ya taşınması için mail attım onlarda taşımamı kabul ettiler . Herkes tamamdı tek eksik current olmamıştım ,sayılarla 2025 başlığında nöbet tutup güzel haberler beklediğim ve açıklanan bültende current olamayınca döktüğüm gözyaşları beni bir 10 yıl yaşlandırdı resmen :). 2025 yılı için Yüksek case sahiplere asıl zorluk current olmakmış 2026 dilerim 2025 gibi olmaz güzel sayılar açıp bol mülakatlı bir yıl olur .aylar geçti ve sonunda current oldum ve molnardan randevu talebinde bulundum ve 5 ağustosa randevu verdi . Ben tüm aşılarımı türkiyede olup gittim ve herkes öyle yapmalı bence her açıdan çok avantajlı çünkü . Birçok mülakat deneyiminde anlatıldı ama molnara götürdüğüm belgeler ; antikor testim ve aşılarımın olduğu belge ben imza kaşe yaptırdım ama kimi arkadaşımızın imza kaşesiz kabul etmişler size kalmış yani 🙂 viyana vize vermek için elinden geleni yapıyor aslında bir yandan iyi ki de Ankaradayım mülakat vermiyorlar diyorum çünkü Ankara nın mülakatı daha ayrıntılı ve zor tabi benim düşüncem 🙂 hepatit b yi tamamlamıştım tüm dozlarımı geriye kalan aşılarımı da oldum gerekli iki belgemi de aldıktan sonra sağlık için gerekli şeyleri halletmiştim . Mülakatta istenen belgeleri mail dışında hiçbirşey götürmedim zaten viyana e devlet belgelerini kabul ediyor çevirisiz . Eğer farklı bir ülkeden polis kaydı almayacakssnız tüm belgeleri 1 haftada halledersiniz 🙂
      Belgeleri tamdı şimdi geriye orada kalacak yer şehir içi ulaşım ve hat işlemleri kalmıştı . Orada kalacak yeri booking den halletmiştim. Şehir içi ulaşımı wienmobil uygulamasından kişi başı 19 euroya 1 haftalık bilet aldım tabi günlük de alabilirsiniz ör 2 veya 3 günlük sizin tercihinize göre . Viyana da bu zamana kadar bilet kontrolüne denk gelen görmedim ama almak zorunlu yakalanırsanız 100 eurodan fazla cezası vardı diye hatırlıyorum . Hat konusunda ise benim telefonum e sim desteklemiyordu bende türkcelin yurttdışı paketini aldım 3 GB İnternet 200 dk konuşma 100 SMS 500 TL olarak aldım açıkçası bana yetti İnternet .dışarıda sadece harita için kullandım konakladığım evde WiFi mevcuttu .
      Gel zaman git zaman derken mülakat vakti geldi ve 4 ağustosta annemle ben yola koyulduk ve viyanaya geldik . Ben uber tercih ettim ilk yurtdışı deneyimim ve kendime pek güvenemedim trenle zorlanırım diye havalimanının üst katında dışarı çıktığınızda uberler taksiler bekliyorlar . Ve çoğu Türk bu arada. Saf gibi adama 30 euroya götürürmüsünüz dedim ama uber uygulamasından 23 euroya gelmiştim dönüşte 🙂 bol keseden dağıttım orada kendime kızıyorum hala ..
      Molnar sağlık randevusunda erken gittim ve içeri girdim kadın pasaportumu aldı form verdi bilgilerimi doldurmam için ve bana aşılarımın tam olduğunu söylediler . İdrar testi ve kan verdim daha sonra fiziki muayeneden sonra 415 euro ödedim ve röntgene doğru koyuldum .röntgene gidiş çok kolay molnardan karşı kaldırıma geçip dosdoğru ilerledikten sonra karşınıza çıkan duraktan 5a ya bineceksiniz zaten molnarda verilen kağıtta nasıl gideceğiniz yazıyor 🙂 röntgeni de hallettikten sonra artık geriye mülakat için beklemek kalmıştı .
      Mülakat günü 12.30 da oradaydım ve aynı gün mülakatımın olduğu grupla konsolosluğa giriş yaptık benden istenen belgeler;
      Lise diplomam ve yeminli tercümesi +fotokopisi
      Arşivli polis belgesi
      Varlık dökümüm ve hesap dökümü
      Formül a
      Ve 2 adet fotoğraf olacak şekilde teslim ettim ve sadece belge asılları yetti diploma dışında yani fotokopileri almadılar teslim alan kişi alize hanımdı ve kendisi çok tatlı bir hanfendi 🙂 mülakatımın türkçe olmasını rica ettim sağ olsun benle birlikte çoğu arkadaşın mülakatına girdi . Hemen diğer bankodan 330 doları ödedim ve yerime oturdum . İsmim seslenildiğinde alize hanım eşliğinde:

• Daha önce Amerika da yaşadın mı ?
        -Çocuğun var mı ?
        -Evli misin ?
        -Amerikaya gitmeden önce evlenmeyi düşünüyor musun ?
        -Amerika da nerede yaşayacaksın ?
        -Ne iş yapıyorsun ?
        -Amerikada ki planın ne ?
        -Amerika da öğrenimine devam etmek istiyor musun ?
        Soruları yanıtladıktan sonra bayrağı teslim aldım ve süreç noktalandı :)) bu arada dönüş uçuşunuzu soruyorlar. Dönüşü flex almanızda fayda var .mülakattan çıktıktan sonra bu kadar mıydı boşluğuna düşüyor insan konsoloslukta ki kadının bir eli sona doğru çekmecede ki bayrağı tutuyor yani direkt sizlere vermek için 🙂 içiniz çok ama çok rahat olsun viyananın tadını çıkarın bol bol gezin 🙂 alize hanımla da sohbet edin ben ettim ve babası kayseriliymiş daha sonra izmir İstanbul yapmışlar babası vefat etmiş . 30 ağustosta türkiyeye geleceğini söyledi 🙂 o kadar nazikler ki ben sert mizaçlı bir insanımdır sürekli tebessüm ettim sert algılayıp yanlış anlaşılmayayım diye . Gittiğiğinizde selamlarımızı iletin 🙂 .foruma katıldığım günden beri yardım eden herkese ve bu güzel platformun kurulması ve ilerlemesini sağlayan adminlerinde ellerinden öperim 22 yaşında biri olarak . 2026 talihli dostlarım forumu didik didik etmeden mülakata girmeyin burada ki her bilgi o kadar faydalı ki yeter ki o bilgiyi bulmak isteyin 🙂 çok teşekkür ederim herkese her şey için ...
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Dgns0
      Dgns0
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabaa, mülakatım dündü ve bayrağı kaptımm. Bugün de pasaportumu ve evrakları teslim aldım. En kısa zamanda mülakat deneyimi yazacağım. Bu platformda emeği geçen adminlere ve her konuda destek verip yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum ☺😇😉

Dgns0
      Dgns0
    • RE: Sayılarla DV2025

@istalin neden - veriyor insanlar? Aylardır bu başlık altında yaptığınız analiz adı altında kesinlik içeren olumsuz yorumlarınız yüzünden olabilir mi? Sürecin başından beri zaten her senenin dinamiğinin farklı olduğunun zaten farkındayız buraya yazan insanların çoğu kesin ifade kullanmamaya dikkat ederken sizin 10 gönderinizden 8 ı olumsuzluk ve kesinlik içeren cümleler. Herşey olmuş bitmiş dv2025 yılı sona ermiş gibi konuşmaktan vazgeçip burada yüksek numaralı arkadaşların moralini bozmayı bırakın. 20 binler bile vize alamayacaksa kime verecekler vizeyi??

Dgns0
      Dgns0

Buralar çok sessizleşti.. herkes haziran bültenini bekliyor sanırım. Bu bekleyiş 20 bin ve üzerini sevindirecek bir artışla süreci taçlandırır umarım 🙂

Dgns0
      Dgns0

@istalin Vur dedik öldürdünüz. Olumsuzlugunuz size kalsın mümkünse

Dgns0
      Dgns0

@istalin şu an dv sürecini yaşıyor ve öğreniyoruz. Elimizden gelen tek şey analiz yapıp kesin olmayan dille tahmin yürütmek .Sabahlara kadar analiz yapsak da doğru da bilebiliriz yanlışta sorun bu değil sorun üslubunuz. Ayrıca forumun uzun süredir takipçisiyim ve bu başlığı takip edenlerdenim. Sizin bültenin sabit kalmasını bilmeniz benim için birşey ifade etmiyor. Ayrıca bir kez bildiniz diye süreç sonuna kadar bileceğiniz anlamına gelmiyor. Verdiğiniz cevapta da sabit kalmasını bildim gene bileceğim kafası mevcut. Bilebilirsiniz de, bilemeyebilirsiniz de bunu kaçırıyorsunuz .Yaptığınız matematik sonucunda sürecin kötüye gittiğini düşünebilirsiniz! Fakat buraya bunu yazarken sanki gerçekten bu olay yaşanmış gibi yazıp sizden benden yüksek case sahip insanların moralini bozuyorsunuz. Her an herşey olabilir bunun farkında değilsiniz. Cümle cümle olumsuz yanıtlarınızı sıralardım ama benden önce bir arkadaş yazmış zaten teşekkür ediyorum ona da. Velhasıl-ı kelâm lafı uzatıp forum başlığı konusu dışına çıkmak istemiyorum. Burada kimse size analiz yapmayın demiyor bunu demeye hakkı da yok, yapmalısınız zaten başlık bu yüzden var fakat yaptığınız analiz kötü sonuçları gösteriyorsa bile size göre bunu kesin bir dille belirtmeyin lütfen. Umarım anlatabilmişimdir.

Dgns0
      Dgns0

Yeşil ve gri pasaport kullanımları ile ilgili iddialara dair açıklama
      Bazı basın yayın organlarında yer alan “Yeşil ve gri pasaport sahipleri Avrupa seyahatlerinde 7 Euro ödeme yapacak, red alanlar AB’ye giremeyecek” iddiası doğru değildir.

Avrupa Birliğinin resmî web sitesinde yapılan açıklamada, 30 Avrupa ülkesinin vizeden muaf ülkelerin vatandaşlarına seyahatlerde, "ETIAS seyahat yetkisine sahip olma zorunluluğu" getirdiği belirtilmiştir.

ETİAS seyahat yetkisi aranacak ülkelerin yer aldığı listede, Türkiye bulunmamaktadır.

Türk hizmet (gri renk) ve hususi (yeşil renk) pasaportlarının, Schengen alanına girmeden önce, Avrupa Seyahat Bilgi ve Yetkilendirme Sistemi-ETIAS çerçevesinde elektronik olarak ön onay almaları gerekeceği iddiası asılsızdır.

ETIAS sistemi, Schengen bölgesine vizesiz girme hakkına sahip olan hizmet ve hususi pasaport sahibi Türk vatandaşlarına uygulanmayacaktır.

Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi

ilgili link https://www.iletisim.gov.tr/turkce/haberler/detay/yesil-ve-gri-pasaport-kullanimlari-ile-ilgili-iddialara-dair-aciklama

Dgns0
      Dgns0
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Arkadaslar merhaba surecin bu sekilde kotu ilerlemesine çok uzgunum ve 2026 kazanani arkadaslara da bol sabir ve sans diliyorum. Umidinizi yitirmeyin umarim en kısa zamanda talihliler lehine bir karara varilir . Ben 2025 kazananiyim ve endisem bu ay giris yaptim ve ssn geldi fakat green cardi bekliyorum hala bu olumsuz surec green cardimi etkiler mi sizce ? Sayin @gucarslan

Gündem içinde yayımlandı
      Dgns0
      Dgns0

@Serapp bir çok öğrenci sırf dikkati toplansın diye gidip yazdırıyor bunlardan birisi de benim ne yazık ki zaten ilacı yazdırıp uzun süreler kullanmadım ama iş işten geçmiş oluyor kırmızı reçeteli ilaç kullanmış olarak gözüküyoruz bir sorun teşkil etmiyorsa sorun yok teşekkür ederim cevabınız için

Dgns0
      Dgns0

@istalin ben bu hesaplamanızdan nasıl 4,236 vize kaldı onu anlamış değilim şahsen.

Dgns0
      Dgns0

Dgns0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Arkadaslar merhaba surecin bu sekilde kotu ilerlemesine çok uzgunum ve 2026 kazanani arkadaslara da bol sabir ve sans diliyorum. Umidinizi yitirmeyin umarim en kısa zamanda talihliler lehine bir karara varilir . Ben 2025 kazananiyim ve endisem bu ay giris yaptim ve ssn geldi fakat green cardi bekliyorum hala bu olumsuz surec green cardimi etkiler mi sizce ? Sayin @gucarslan

Gündem içinde yayımlandı
      Dgns0
      Dgns0
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Öncelikle herkese merhaba , 7 ağustosta viyana da girmiş olduğum mülakat deneyimimi paylaşmak istiyorum 🙂 Zamanında bu başlığa deneyim yazmanın hayalini kurardım çok şükür ki şu an o hayali gerçekleştiriyorum. Ve isteyen herkesin vizesini alıp güzel günler görmesi dileğiyle.. Green card kazandığımı öğrendiğim gün sevinçten havalara uçmuştum tabi bu 1 gün bile sürmedi çünkü case numaram çok sevinme canım diyerek göz kırpıyordu bana ayrıca şu an Amerika'da yaşayan Green card kazanmış birisi sana sıra gelmez dosya taşıma da çok maliyetli sen umudu azalt dedi iyice kötü oldum tabi. Daha sonra bir danışmana 1000 euro kaptıracakken onur uyardı beni ve forumu söyledi ve üye olduktan sonra süreci öğrendim ve Ankaradan ümidi kestiğim için dosya taşımaya karar verdim . Yeşil pasaportum olduğu için en güzel seçenek viyanaydı ve 2024 Eylül gibi kcc e dosyamın Viyana'ya taşınması için mail attım onlarda taşımamı kabul ettiler . Herkes tamamdı tek eksik current olmamıştım ,sayılarla 2025 başlığında nöbet tutup güzel haberler beklediğim ve açıklanan bültende current olamayınca döktüğüm gözyaşları beni bir 10 yıl yaşlandırdı resmen :). 2025 yılı için Yüksek case sahiplere asıl zorluk current olmakmış 2026 dilerim 2025 gibi olmaz güzel sayılar açıp bol mülakatlı bir yıl olur .aylar geçti ve sonunda current oldum ve molnardan randevu talebinde bulundum ve 5 ağustosa randevu verdi . Ben tüm aşılarımı türkiyede olup gittim ve herkes öyle yapmalı bence her açıdan çok avantajlı çünkü . Birçok mülakat deneyiminde anlatıldı ama molnara götürdüğüm belgeler ; antikor testim ve aşılarımın olduğu belge ben imza kaşe yaptırdım ama kimi arkadaşımızın imza kaşesiz kabul etmişler size kalmış yani 🙂 viyana vize vermek için elinden geleni yapıyor aslında bir yandan iyi ki de Ankaradayım mülakat vermiyorlar diyorum çünkü Ankara nın mülakatı daha ayrıntılı ve zor tabi benim düşüncem 🙂 hepatit b yi tamamlamıştım tüm dozlarımı geriye kalan aşılarımı da oldum gerekli iki belgemi de aldıktan sonra sağlık için gerekli şeyleri halletmiştim . Mülakatta istenen belgeleri mail dışında hiçbirşey götürmedim zaten viyana e devlet belgelerini kabul ediyor çevirisiz . Eğer farklı bir ülkeden polis kaydı almayacakssnız tüm belgeleri 1 haftada halledersiniz 🙂
      Belgeleri tamdı şimdi geriye orada kalacak yer şehir içi ulaşım ve hat işlemleri kalmıştı . Orada kalacak yeri booking den halletmiştim. Şehir içi ulaşımı wienmobil uygulamasından kişi başı 19 euroya 1 haftalık bilet aldım tabi günlük de alabilirsiniz ör 2 veya 3 günlük sizin tercihinize göre . Viyana da bu zamana kadar bilet kontrolüne denk gelen görmedim ama almak zorunlu yakalanırsanız 100 eurodan fazla cezası vardı diye hatırlıyorum . Hat konusunda ise benim telefonum e sim desteklemiyordu bende türkcelin yurttdışı paketini aldım 3 GB İnternet 200 dk konuşma 100 SMS 500 TL olarak aldım açıkçası bana yetti İnternet .dışarıda sadece harita için kullandım konakladığım evde WiFi mevcuttu .
      Gel zaman git zaman derken mülakat vakti geldi ve 4 ağustosta annemle ben yola koyulduk ve viyanaya geldik . Ben uber tercih ettim ilk yurtdışı deneyimim ve kendime pek güvenemedim trenle zorlanırım diye havalimanının üst katında dışarı çıktığınızda uberler taksiler bekliyorlar . Ve çoğu Türk bu arada. Saf gibi adama 30 euroya götürürmüsünüz dedim ama uber uygulamasından 23 euroya gelmiştim dönüşte 🙂 bol keseden dağıttım orada kendime kızıyorum hala ..
      Molnar sağlık randevusunda erken gittim ve içeri girdim kadın pasaportumu aldı form verdi bilgilerimi doldurmam için ve bana aşılarımın tam olduğunu söylediler . İdrar testi ve kan verdim daha sonra fiziki muayeneden sonra 415 euro ödedim ve röntgene doğru koyuldum .röntgene gidiş çok kolay molnardan karşı kaldırıma geçip dosdoğru ilerledikten sonra karşınıza çıkan duraktan 5a ya bineceksiniz zaten molnarda verilen kağıtta nasıl gideceğiniz yazıyor 🙂 röntgeni de hallettikten sonra artık geriye mülakat için beklemek kalmıştı .
      Mülakat günü 12.30 da oradaydım ve aynı gün mülakatımın olduğu grupla konsolosluğa giriş yaptık benden istenen belgeler;
      Lise diplomam ve yeminli tercümesi +fotokopisi
      Arşivli polis belgesi
      Varlık dökümüm ve hesap dökümü
      Formül a
      Ve 2 adet fotoğraf olacak şekilde teslim ettim ve sadece belge asılları yetti diploma dışında yani fotokopileri almadılar teslim alan kişi alize hanımdı ve kendisi çok tatlı bir hanfendi 🙂 mülakatımın türkçe olmasını rica ettim sağ olsun benle birlikte çoğu arkadaşın mülakatına girdi . Hemen diğer bankodan 330 doları ödedim ve yerime oturdum . İsmim seslenildiğinde alize hanım eşliğinde:

• Daha önce Amerika da yaşadın mı ?
        -Çocuğun var mı ?
        -Evli misin ?
        -Amerikaya gitmeden önce evlenmeyi düşünüyor musun ?
        -Amerika da nerede yaşayacaksın ?
        -Ne iş yapıyorsun ?
        -Amerikada ki planın ne ?
        -Amerika da öğrenimine devam etmek istiyor musun ?
        Soruları yanıtladıktan sonra bayrağı teslim aldım ve süreç noktalandı :)) bu arada dönüş uçuşunuzu soruyorlar. Dönüşü flex almanızda fayda var .mülakattan çıktıktan sonra bu kadar mıydı boşluğuna düşüyor insan konsoloslukta ki kadının bir eli sona doğru çekmecede ki bayrağı tutuyor yani direkt sizlere vermek için 🙂 içiniz çok ama çok rahat olsun viyananın tadını çıkarın bol bol gezin 🙂 alize hanımla da sohbet edin ben ettim ve babası kayseriliymiş daha sonra izmir İstanbul yapmışlar babası vefat etmiş . 30 ağustosta türkiyeye geleceğini söyledi 🙂 o kadar nazikler ki ben sert mizaçlı bir insanımdır sürekli tebessüm ettim sert algılayıp yanlış anlaşılmayayım diye . Gittiğiğinizde selamlarımızı iletin 🙂 .foruma katıldığım günden beri yardım eden herkese ve bu güzel platformun kurulması ve ilerlemesini sağlayan adminlerinde ellerinden öperim 22 yaşında biri olarak . 2026 talihli dostlarım forumu didik didik etmeden mülakata girmeyin burada ki her bilgi o kadar faydalı ki yeter ki o bilgiyi bulmak isteyin 🙂 çok teşekkür ederim herkese her şey için ...
      Dgns0
      Dgns0

Herkese merhabaa, mülakatım dündü ve bayrağı kaptımm. Bugün de pasaportumu ve evrakları teslim aldım. En kısa zamanda mülakat deneyimi yazacağım. Bu platformda emeği geçen adminlere ve her konuda destek verip yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum ☺😇😉

Dgns0
      Dgns0

@gucarslan Doğum tarihi değişikliğim için adliyeye gittim bugün oradaki görevli apostil yaptırmam için dilekçe yazdırdı bir kaç günden belgelerin hazır olur dedi. Viyana için adliyeden alacağım bu belgeleri apostil+ yeminli tercüme ettireceğim bu şekilde mülakatta sunacağım doğru mudur başka yapmam gereken işlem var mıdır önce apostil ve yeminli tercüman sıralaması nedir tam olarak ilk önce apostil yaptırmış oldum çünkü şu an 🤷🏼‍♀️

Dgns0
      Dgns0

Arkadaşlar merhaba mülakatta fiziki altin gösterme konusu daha önce konuşuldu fakat ben banka ile değil (değer kaybı yaşanmaması için) kuyumcu ile değerini belirleyip mali müşavir ve noter onayıyla belgeleyip mülakatta sunabilir miyim ? Bu şekilde yapan var mı ?

Dgns0
      Dgns0

@ok-26 merhaba, baktığınız site doğrudur. Case numaranızı girerken 0 ı silerek girmeniz gerekiyor örneğin 2025EU23654 gibi

Dgns0
      Dgns0

@MomisCan benzer durum bende de mevcut şu an üniversite öğrencisi olarak gözüküyorum ama bölümü okumuyorum ve sınavlarına girmiyorum sadece her sene kayıt yeniliyorum. mülakatta öğrenciyim dersem benden transkrip istenir mi ayrıca ortalamam da düşük olumsuzluğa sebep olur mu ? ds260 ı açtırıp üniversite bilgilerini sildirmem gerekir mi

Dgns0
      Dgns0

@aliaytac41 Kcc den 12 haziranda aldım maili. Bana yakın caseli arkadaşların durumu in transit. kcc e tekrar mail atmama gerek var mı ?

Dgns0
      Dgns0

merhaba , kccden mülakat maili aldım fakat dosyam hala NVC de . Benim gibi olan var mı ?

Dgns0
      Dgns0

Arkadaşlar merhaba, ds 260 formunu doldururken kayıtlı olduğum üniversiteyi yazdım. Fakat bölümü okumamaktayım, sadece kayıt yeniliyorum her sene ve ortalamam çok düşük. Viyana da Amerika da ne iş yapacaksınız sorusuna şu an öğrenciyim, orada hizmet sektörü yapacağım diyeceğim. Öğrenciyim dediğim için benden transkrip isterlerse ve not ortalamamın düşük olması kötü sonuca sebep verir mi? . O yüzden ds 260 ı açtırıp üniversite bilgilerimi silmeli miyim? Silersem üniversite mezunu olmamak olumsuzluk yaratıp sponsor bulun diyebilirler mi 😕 şimdiden teşekkür ederim (minimum 250 k göstereceğim hesabımda ve tek kişiyim)

Dgns0
      Dgns0