Umarım bu sene benim senem olur, herkese merahabalar tekrardan!
MartinOcean tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@Okcan 13 senedir başvuruyorum, azim ile çabalıyorum hala umutlarım bitmiş değil.. yaş 31 bu yıl çıkarsa muhtemel 42 yaşında multimilyoner olabilme olasılığım %90..
Bence umutlarınızı kaybetmeyin..
Belki de harika bir hayat yaşayacağım için Tanrı bana bu hayatı sunmuyor olabilir.. ona buradan bir şeyler fısıldamak isterim;
"Söz veriyorum! multimilyoner değil sadece milyoner olacağım"
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Çıkan arkadaşlar fotoğraflarını nerede çektirdi acaba ve nasıl yaptılar detaylı bilgi verebilirler mi?
MartinOcean tarafından gönderilen son iletiler
-
@Okcan 13 senedir başvuruyorum, azim ile çabalıyorum hala umutlarım bitmiş değil.. yaş 31 bu yıl çıkarsa muhtemel 42 yaşında multimilyoner olabilme olasılığım %90..
Bence umutlarınızı kaybetmeyin..
Belki de harika bir hayat yaşayacağım için Tanrı bana bu hayatı sunmuyor olabilir.. ona buradan bir şeyler fısıldamak isterim;
"Söz veriyorum! multimilyoner değil sadece milyoner olacağım"
-
Sanırım Trump'ın gelmesiyle sıralama Türkiye'de daha hızlı ilerleyecek, o yüzden avrupadaki ülkelerden case işlemlerini yapmak bana biraz meşakkatli geliyor, bu durum hakkında sizin yorumlarınız nedir?
-
@debbieLA77 county yaşam tarzını hep benimsemişimdir. Bu yaşam tarzı sadece bu topraklarda bir başka zevkli oluyor.
-
Umarım bu sene benim senem olur, herkese merahabalar tekrardan!
-
Hatayı nerede yapıyorum acaba?
-
RE: EB vizeleri için AOS (Adjustment of Status) vs CP (Consular Processing)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells hocam banka borcum var waiver verirler mi yoksa bu sadece öğrenim borcu olan arkadaşlar için mi geçerli?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Çıkan arkadaşlar fotoğraflarını nerede çektirdi acaba ve nasıl yaptılar detaylı bilgi verebilirler mi?
-
RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
Banka borcum mevcut bu borç ile NOS dediğimiz olayı Türkiye onay verir mi vermez mi?
-
RE: EB vizeleri için AOS (Adjustment of Status) vs CP (Consular Processing)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar herkese iyi forumlar diliyorum,
Merak ettiğim bir konu mevcut şimdi J1 ile Amerika'ya mesleğim gereği girişim uygun yaptığım iş neticesinde bir çok sponsor beni çalıştırabilir ama ben orada kalmak istiyorum.
Bunun için J1'den EB3 GreenCard'a nasıl geçiş yapabilirim.
Türkiye'de bankaya borcum olduğu için yurtdışına çıkıp para biriktirip orada yaşayıp aynı zaman da buradaki borçlarımı kapatmak istiyorum.
Çok araştırdım ama tam net bir bilgi bulamadım, konuyla ilgili detaylı bilgi sağlayacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Sevgilerimle.