@serel tebrikler darısı başımıza
Hes08151718 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@demireser Beyşehir e gidin 2 dk da alın . Farklı il ilçelere bakın..
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Kazananları tebrik ediyorum. Hepinize bol şanslar.
Ya şanslısınızdır. Ya da şanşınızı siz isteyip alırsınız...
EB3 -
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Eb3 other katagorisinde mülakat alan var Türkiye den
Hes08151718 tarafından gönderilen son iletiler
-
Eb3 other katagorisinde mülakat alan var Türkiye den
-
RE: Hamilelik ve Green Card SureciYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ozgbyr merhaba hayırlı olsun öncelikle artık finalize olmuş süreciniz. Bende eb3 sürecindeyim s sizden bilgi almam mümkün mü. Surece kaç yılında başladınız ve hangi sponsor firma ile gidiyorsunuz
-
@serel tebrikler darısı başımıza
-
@selamibasaran hayırlı olsun süreciniz. B2 red lerinizin EB3 konsolosluk surecinde negatif etkisi olur mu
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Darısı ....DV 2027 ....
2024-2025-2026 : HNBSEB-3 Visa In Progress

PWD Application : Apr/2024
PWD Approved : Now/2024
LC Filed, PD: 01.04.2025
LC Approved : ???
I-140 Filed : ???
I-140 Approved : ???
DS-260 Filed : ???
Visa Interview : ???
Visa Approved : ??? -
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
EB3 -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@demireser Beyşehir e gidin 2 dk da alın . Farklı il ilçelere bakın..
-
tebrikler darısı alamayanlara diyelim...
-
Arkadaşlar selam,
DS260 formu her aile bireyi için tek tek doldurulacaktır yorumları mevcut. Burada anlamadığım durum şu ;
Kazanan Greencard sahibi DS 260 formunu doldururken zaten tüm eş ve çocuk bilgilerini giriyor. Burada her birey için ayrı ayrı doldurulacaktır durumunu bana açıklayabilir misiniz. Sistem de yeni bir form mu açmak gereklidir tam olarak anlamış değilim.