• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ozgbyr
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

ozgbyr

@ozgbyr

-1
    İtibar
    22
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ozgbyr Takip etme Takip Et

ozgbyr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

July bülteni için current olanlara randevu maili gelmeye başladı mı? Tahmini kaç hafta içinde current olduktan sonra randevu maili geliyor ve gebelik gibi durumlarda randevu öne çekilebilir mi? Teşekkürler

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      ozgbyr
      ozgbyr

ozgbyr tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      ozgbyr
      ozgbyr

@ayseky merhaba çocuğunuza girişte alien number verdiler mi ? Benimki de o şekilde giriş yaptı I181 form doldurdular pasaportuna I551 vizesi bastılar adrese gelecek dediler ama takip edebileceğim bir yer yok sizin süreciniz nasıldı ? Teşekkür ederim

ozgbyr
      ozgbyr

@Senay-Sirin merhaba ben bir konuda danışmak istiyorum benim bebeğim de I181 formu ile giriş yaptı ve forum bana verildi pasaportuna da damgası vuruldu ama A number verilmedi CBP başka bir şey yapmanıza gerek yok adresinize gelecek greencard dedi ama a number olmadığı için takip edemiyorum . Bu konuda herhangi bir yönlendirmeniz var mı ? Başvuru yapılmış mı oluyor şimdi yapılmamış mı oluyor , yapılmadıysa ben nasıl yapacağım teşekkür ederim

ozgbyr
      ozgbyr

@crazycells merhaba benim bebeğim de bu şekilde I-181 formuyla giriş yaptı ülkeye evrakın bir kopyasını aldım pasaportuna I551 damgası da basıldı ama ailen number verilmedi ben bu durumda ne yapmalıyım . a number olmadığı için greencardı da takip edemiyorum uscise hiçbir şekilde baglanamıyoruö randevu almak istediğimde de seçenekler içine girmediği için konu other seçeneğine giriyor ve beni yine iletişim numarası üzerinden aramaya yönlendiriyor ama asla bağlanamıyorum ben bu konuda ne yapacağım . Teşekkürler

ozgbyr
      ozgbyr
    • RE: Hamilelik ve Green Card Sureci

@gucarslan merhaba ben bir konuda danışmak istiyorum . Eb3 greencard için 2 ekime randevum verildi ama 37 hafta hamile olacagım için gidemeyecegim . Ajansım sonrasında bana çocuğu ds260 ı reopen yapmadan konsoloslukta ekleyebileceğimi söyledi . Ama bu durumda bebeğim için sağlık muayenesi yaptırabilecek miyim yaptıramayacak mıyım emin değilim. Bu konuda bir bilginiz var mı

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ozgbyr
      ozgbyr

@crazycells merhaba . Bende hamileyim ve randevuma gidemeyeceğim doğumdan sonraya erteleyecegim . Employement based greencard . Konsolosluğa mail atıp çocuk için ds260 formu açtırmak süreci uzatır mı? Çünkü ajansım embassy interviewde ekleyebilirsin çocuğu dedi orda mülakata gittiğim gün yapabilecegimi söyledi ama emin de olamadım .

ozgbyr
      ozgbyr
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

July bülteni için current olanlara randevu maili gelmeye başladı mı? Tahmini kaç hafta içinde current olduktan sonra randevu maili geliyor ve gebelik gibi durumlarda randevu öne çekilebilir mi? Teşekkürler

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      ozgbyr
      ozgbyr

Herkese merhaba . Sponsorlu greencard sürecindeyim ve pd tarihim current olmaya çok yakın . Ds260 formunu yollarken hamile değildim ve çoktan current oldum . Şöyle bir ihtimal var vize randevusunda bebeğim 2-3 aylık olacak gibi duruyor ds260 formunu açtırmasam tekrar dq olmayı beklemek yerine bebeği konsolosluk görüşmesinde ekleyebilir miyim bu konuda bir tecrübesi olan var mı

ozgbyr
      ozgbyr