• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. caat
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 34
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

caat

@caat

51
    İtibar
    121
    Profil Görüntülemeleri
    34
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Muğla

caat Takip etme Takip Et

caat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

Sevgili @ayvalik10 Teşekkürlerimi sunuyorum size. Sayenizde ve biraz daha kurcalayarak buldum. Bulduğum yer :"Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Protokol Belgesi Sorgulama" Bu alanda gösteriyor. Sizin belirttiğiniz adreste sadece teslim süreci anlatılıyor. Ayrıca barkodlu belgede alınabiliyor. Çok teşekkür ederim.

pasaport.jpg

Edit : Yeri gelmişken söyleyeyim Schengen vizesi başvurusunda istenilen belgelerden biride buydu. Yani bu belgeyi kcc'nin kabul etme olasılığı yüksektir büyük ihtimal ile.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      caat
      caat
    • RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız

@crazycells Dışarıya verilen linklerin yeni sekmede açılması daha iyi olmaz mı? Hem foruma geri dönüldüğünde kaldığı konudan devam edebilir insanlar.

Edit: Şuan mobilde denediğimde yeni sekmede açılıyor. Sanırım bilgisayarda aynı sekmede açılıyordu.

Forum Kuralları içinde yayımlandı
      caat
      caat
    • RE: DV2020 bekleme odası

Herkese Selamlar.
      Abd merakı bende üniversite yıllarımın ilk senesinde İlkay Zaman'nın videoları ile başladı. Fakat greencard'a başvurmak hiç aklıma gelmemişti çok istiyordum lakin Amerika'ya gitmeyi. Artık bu ülkeye ait olmamayı hissetmeye başladığımda gc başvurma zamanımın geldiğini farkettim. 4 gözle Gc çıkmasını bekliyorum umarım gönülden isteyen herkese çıkarda herkesin hayalleri gerçek olur. Good Luck herkese.

caat
      caat
    • RE: DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)

Hayırlısı be gülüm😏

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      caat
      caat

Cüneyt Özdemir'in işsizlik videosunda mail ile gelen bir kısa kıta açıklıyor sanki her şeyi..

Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi
      taşınacak suyu göster, kırılacak odunu
      kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde
      bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin
      tütmesi gereken ocak nerde?

İsmet Özel - Münacaat

caat
      caat

@sadikcagan 3900 kişinin sesi olduk. #herşeyçokgüzelolacak 😄

caat
      caat

@haymatlos_ İlk pasaport çıkartma işlemi 10.01.2019.
      Kayıp nedeniyle yeniden oluşturulma zamanı 04.11.2019.
      Öğrencilere özel 25 yaşına kadar pasaport harç bedeli ödenmiyor. 26 mayıs 2022 yılında 25 yaşıma giriyorum. Her iki pasaport geçerlilik süresi aynı yani değişmiyor. Pasaportu tahmini olarak kasımın ilk haftası kaybettim ve hemen başvurdum. Umarım sorunuzu doğru anlayıp doğru cevaplamışımdır.

caat
      caat

Sevgili @haymatlos_ ilk gönderdiğiniz cevabı bende okumuştum resmi siteden biraz korku sarmıştı ondan sonra yine teşekkür ediyorum ilginiz için. 199 pasaport işlemlerini aradığımda bana detaylı bilgileri ilçe nufüs müdürlüğünün sağlıyacağını söyledi. Bende kendisine ilçe nufüs müdürlüğü kayıp ile ilgili bir belge verir mi peki diye tekrar sorduğumda o konuyu bilmiyoruz dediler. İlk olarak İlçe Nufüs Müdürlüğüne gidip durumu açıklayayım daha sonra olmadı ilçe emniyet müdürlüğüne Uğrayıp durumu izah edeyim.

caat
      caat
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@runo sıranız yüksek olasada elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Bazı arkadaşlar ds-260 formunu hata yapmadan hemen doldurulmalı ve gönderilmeli gibi önerilerde bulundular yüksek case numaralılarda. Ama benim bir tecrübem yok bu konuda.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      caat
      caat

O sene bu sene hadi gari çıksın ilk seferdee...

caat
      caat

caat tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Indiana

@strangereister Her şeyi geçtim o son paragrafı okuyunca gözlerimi 4 açarak şaşırdım. Böyle güzel bir tespit daha önce yapılmamıştır sanırım Amerika için.

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      caat
      caat
    • RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız

@crazycells Dışarıya verilen linklerin yeni sekmede açılması daha iyi olmaz mı? Hem foruma geri dönüldüğünde kaldığı konudan devam edebilir insanlar.

Edit: Şuan mobilde denediğimde yeni sekmede açılıyor. Sanırım bilgisayarda aynı sekmede açılıyordu.

Forum Kuralları içinde yayımlandı
      caat
      caat
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@ayvalik10 Doğru söylüyorsunuz transit vize gerektirmeyedebilir. En iyi ihtimal bizlere kalmadan gün içinde Almanya konsolosluğundan bilgi alması.

Yolculuk içinde yayımlandı
      caat
      caat

@optimistic Avrupa ülkelerinin bir kaçı transit vize istemiyor. Bir tanesi Hollanda. Bu ülkelerden aktarma yaparak en ucuz şekilde uçabilirsiniz.

caat
      caat

@RuslanDeCondrat
      Almanya konsolosluğu sitesinin yönlendirdiği bir başka site üzerinde bulduğum yazı.

Almanya üzerinden transit olarak Amerika‘ya seyahat etmek isteyen bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları geçerli vize veya oturum belgelerini göstermeleri durumunda transit vize almalarına gerek kalmadan geçiş yapabilirler. Fakat uçuşlarını riske atmamak adına geçerli Schengen veya transit vize almanızı öneririz . Almanya transit vize başvurusu için yabancı pasaport sahibi Etiyopya, Afganistan, Bangladeş, Eritrea, Gana, Hindistan, İran, Irak, Ürdün, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Lübnan, Mali, Myanmar, Nijerya, Pakistan, Somali, Sri Lanka, Sudan, Güney Sudan, Suriye, vatandaşları dönüş tarihinden itibaren en az 3 aylık oturumu var ise vize başvurularını Türkiye’den yapabilirler.

Almanya transit vizeiçin öncelikle gitmek istediğiniz asıl ülkeye ait 3 ayaklı uçak bileti, gideceğiniz ülkeye ait vize alındıysa geçerli vize görseli, otel rezervasyon seyahat belgeleriniz, pasaport aslınız, 2 adet biometrik fotoğrafınız; çalışansanız son 3 aylık maaş bordrosu kaşeli ve imzalı, banka hesap dökümleriniz son 3 aylık seyahat masraflarınızı karşıladığını gösteren bakiyeli ve banka tarafından kaşeli ve imzalı, imza sirküsünü hazırlamanız gerekmektedir.

Almanya Transit Vize
      caat
      caat

@haymatlos_ İlk pasaport çıkartma işlemi 10.01.2019.
      Kayıp nedeniyle yeniden oluşturulma zamanı 04.11.2019.
      Öğrencilere özel 25 yaşına kadar pasaport harç bedeli ödenmiyor. 26 mayıs 2022 yılında 25 yaşıma giriyorum. Her iki pasaport geçerlilik süresi aynı yani değişmiyor. Pasaportu tahmini olarak kasımın ilk haftası kaybettim ve hemen başvurdum. Umarım sorunuzu doğru anlayıp doğru cevaplamışımdır.

caat
      caat

Sevgili @ayvalik10 Teşekkürlerimi sunuyorum size. Sayenizde ve biraz daha kurcalayarak buldum. Bulduğum yer :"Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Protokol Belgesi Sorgulama" Bu alanda gösteriyor. Sizin belirttiğiniz adreste sadece teslim süreci anlatılıyor. Ayrıca barkodlu belgede alınabiliyor. Çok teşekkür ederim.

pasaport.jpg

Edit : Yeri gelmişken söyleyeyim Schengen vizesi başvurusunda istenilen belgelerden biride buydu. Yani bu belgeyi kcc'nin kabul etme olasılığı yüksektir büyük ihtimal ile.

caat
      caat

Sevgili @haymatlos_ ilk gönderdiğiniz cevabı bende okumuştum resmi siteden biraz korku sarmıştı ondan sonra yine teşekkür ediyorum ilginiz için. 199 pasaport işlemlerini aradığımda bana detaylı bilgileri ilçe nufüs müdürlüğünün sağlıyacağını söyledi. Bende kendisine ilçe nufüs müdürlüğü kayıp ile ilgili bir belge verir mi peki diye tekrar sorduğumda o konuyu bilmiyoruz dediler. İlk olarak İlçe Nufüs Müdürlüğüne gidip durumu açıklayayım daha sonra olmadı ilçe emniyet müdürlüğüne Uğrayıp durumu izah edeyim.

caat
      caat

Sevgili @gokcell söylediğiniz yöntemi biliyorum ama eski pasaportumda giriş çıkış yok malesef. Emniyetten şansımı deneyeceğim.

caat
      caat

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak pasaport kayıbı ile ilgili önceki yazılanlanlara baktım fakat bulamadım. @crazycells bir bilginiz varsa sizde yardımcı olursanız sevinirim.
      5 kasım son başvuru tarihi olan 2021 dvlottery'e başvuru yaptığım sırada güncel olan pasaport no ile başvurmuştum. Fakat başvuru yaptıktan bir kaç gün sonra pasaportumu kaybettim ve yurt dışına çıkmam gerektiği için yeni pasaport çıkartmam gerekiyordu.Herhangi bir ilçe emniyet müdürlüğüne pasaportumu kaybettim diye dilekçe vermeden yeni pasaport çıkarttım. Haliyle pasaport no'ları değişiyor.Bu bir sıkıntı çıkarır mı ? Sahte pasaport no'su girmedim sonuçta fakat kaybettiğime dair de bir belgem yok. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

caat
      caat