• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ssergenk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 40
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ssergenk

@ssergenk

46
    İtibar
    176
    Profil Görüntülemeleri
    40
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ssergenk Takip etme Takip Et

ssergenk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: UPS - Sahsi Arac ile Paket Teslimati (Amazon Flex Alternatifi)

@gucarslan, @thementor

Merhabalar. Dedigim gibi saatlik 24 dolar + 0,58 mile basi oduyorlar. Baslangin icin ilk hafta yaklasik 40-50 stop vermislerdi. Bazi stoplarin 1 paketi bazilarinin 5 paketi olabiliyor yani arabaya 40-50 stop icin ortalama 70-80 civari paket sigdirmaniz gerekiyor. Sigmazsa kalanini terminale geri donup tekrar yukleyip goturuyorsunuz. Ikinci hafta stop sayisi 70-80 civari oldu. Yani ortalama 100-120 paket civari. Bu durumda 2-3 kere terminale gidip gelmek durumda kaliyorsunuz ama onemli degil cunku mile basi odeme aliyorsunuz. Cok agir paketlerde olabiliyor, sadece zarf olduguda oluyor ama arabaniza sigmayacak birseyi size vermiyorlar zaten onlari trucklar hallediyor. Muhtemelen thanksgiving, black friday, xmas zamani paketler dahada artacak.
      Saat 10:30 da basliyorum ise, 4-5 gibi bitiyor. Yani calisma saatiniz size bagli. Aksam 7-8 e kadar takilan Amerikalilar var. Sonradan is imkani olur diye agirdan almiyorum elimden geldigince hizli bitirmeye calisiyorum.
      Basvuruyu upsjobs.com dan yapmistim. Kati sartlari yok. Clean background, clean driver record yeterli. Dedigim gibi sedanla calisanlar var bizim burda ama baska yerlerde belki durum degisebilir. Odeme her hafta cuma gunu direk hesaba yatiyor. Taxlerden sonra 900-1000 arasi bir para geciyor elinize ve sartlara gore cok iyi bir ucret.

Baska soru olursa seve seve cevaplarim:)

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

Kasim 1 itibari ile calismaya basladim. Saatlik 24 dolar + $0.58 mile basi ucret oduyorlar. Ben SUV kullaniyorum fakat normal sedan aracla calisanlarda var.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

@Pınar-Keser-Binay, içinde söyledi: UPS - Sahsi Arac ile Paket Teslimati (Amazon Flex Alternatifi)

@ssergenk Merhaba, öncelikle hayırlı olsun işiniz. Sormak istediğim bir kaç şey var. Cevaplayabilirseniz sevinirim.
      1 Eyalete göre ücret değişiyor mu? Siz hangi eyalettesiniz?
      2 Maksimum çalışma saati var mı?
      3 Her gün mutlaka gidilmesi gereken bir iş mi?
      Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba.
      1-Eyalete gore ucret degisiyor mu bilmiyorum. Ben Virginia da yasiyorum.
      2-Calisma saati ile iligili herhangi bir bilgilendirilme yapilmadi bana. Elimdeki paketler ne zaman biterse o zaman isim bitiyor, bazen extra paketlerde verebiliyorlar fakat yogun sezonda 9-10 a kadar calisabilecegimizi soylediler. Yani net bir calisma saati yok acikcasi.
      3-Pazartesiden cumaya 5 is gunu calisiyorum, cumartesi gunleri istege bagli olarak calistiriyorlar, pazar gunu izin.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

@crazycells

Tesekkur ederim.

Bilgilerin guncellemesi gerektigini dusunuyorum. Sponsorun w-2 formlari yeterli olmuyor. Benim sponsorumun son seneye ait tax return transcripts belgelerini istediler. Belki sadece benim caseim icin gecerli bir durumdur ama diger arkadaslara yardimci olmak acisindan bu bilgiyi vermek istedim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

@thementor Bugun icin ornek veriyorum. Saat 10:30 da punch in yapip paketleri arabaya yukledim. Pazartesi gunleri cok sakin gecen bir gun oldugu icin sadece 35 stop vardi. Paketlerin teslimatini yapmak 2.30 saatimi aldi. Teslimati yaptim ve gun bitti. Yani toplamda 3 saat ya calistim ya calismadim. Bu paketleri 5 saatte cok yavas bir sekilde dagitip yine parami yapabilirdim ama sonra adamlar sorucak neden bu kadar yavassin diye ve ileride baska bir is secenegi dogdugu zaman beni otomatik eleyecekler. Yani ucret saatlik odeniyor, stop sayisiyla bir alakasi yok. Yogun bir gunde size verilen paketlerin tamamini bitirmis olsaniz bile termilane donup diger paketlerden yukleyip tekrar ise devam edebiliyorsunuz. Overtime hakkinda bilgilendirilmedik. Ben dahil kimse sormadi acikcasi. $24 saatlik dendi hepsi bu.

@goblis Evet soyledikleriniz bildigim kadariyla dogru. Isin tek kotu yani sezonluk olmasi zaten.

@mardin47-47 Sanirim bu calistiginiz bolgeye gore degisir. Ben yogun bir gunde ortalama 100 mile yol yapiyorum. Paket sayisi ne kadar cok olursa mile o kadar cok oluyor tabi. Saatlik $24 + $0.58 per mile.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Cok cok uzun bir bekleyisin ardindan sonra September 15 icin interview tarihi verdiler.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

Tebrikler!

Benim de 15 eylul sali gunu mulakatim vardi, bende paylasmak isterdim deneyimlerimi.

Interview icin Uscis`in Fairfax, Virginia ofisine gittim. Saat 11:30 da baslayacak olan interview icin 11:15de binaya girdim. Covid-19 nedenleriyle binaya randevunuzdan en erken 15 dakika once girebiliyorsunuz. Yaklasik 15-20 dakika bekleme odasinda bekledikten sonra mulakata aldilar. Mulakatimizi yapan beyefendi cok samimi, cok guler yuzlu biriydi ve hic zorlamadi bizi. Sohbet havasinda gecti. Nasil tanistiniz, ilk nereye gittiniz vb. gibi basit sorular sordu. Daha sonra yanimizda getirdigimiz lease, faturalar, fotograflar gibi kanitlari gosterdik. Yaklasik 15 dakika surdu ve daha sonra greencardi 6-8 hafta icerisinde yollayacaklarini soyledi. Cok rahat gecti. Umarim bekleyen herkes bir an once alir 🙂

@graombze, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Arkadaslar sabah 9:15 uscis alabama montogomery'de mulakatimin vardı saat 9'dan önce binaya girmemize müsade etmediler. İceri girdikten sonra parmak izi ve fotoğrafımı çektiler. 3 çift vardi hepimizin randevu saati aynıydı. Bir çifti ayri odalarda mülakata aldilar biz de panik olduk:)) sonrasinda başka bir memur bizi çağırdı yuzyuze mülakat gerçekleşti. Genel olarak sorular doğum tarihimiz,nasil tanıştığımız, aile bireylerin isimlerini,dugun tarihimiz nerede olduğunu ve eşimin kac kere turkiyeye geldiği gibi cok basit sorular soruldu. Hatta biz sohbet ettik güldük eğlendik ayaga kalkıp tarifler verdik:)) hic bir sekilde bizim hazırladığımız kocaman dosyaya bakmadı. Yeteri kadar kanitim var yeterli dedi. Cok uğraştık dedik tamam bir kac tane verin dedi:)) hazırladığımız dosyaya bakmadı ve hic birsey almadı( tabii bu davadan davaya değişir hersey tam gidin çünkü hepsi isteniyor normalde)
      Taxleri bile biz söyledik bunlari almaniz gerekiyor sanirim diye. Çok guzel rahat ve eğlenceliydi. Formda cevapladigimiz guvenlik soruların hepsi tekrar soruluyor.Yaklasik 20 dakika sürdü bize gun içinde sistemi kontrol edin dedi. Binadan cikip sisteme baktim kart üretiliyor olarak değiştirildi.
      Yolda yazıyorum yazım hatalari için özür dilerim.

ssergenk
      ssergenk

@5september5 Benimkinin de suresi dolmustu fakat herhangi bir problem olmadi hatta lafi bile acilmadi mulakat siradinda. Sanirim pek onemsemiyorlar veya goz ardi ediyolarlar gecikmeden dolayi.

ssergenk
      ssergenk
    • RE: Dovizle Askerlik Basvurusu (basvuru sureci, gun saydirma vs.)

Biraz once askerlik tecil islemleri icin konsolosluktan dondum. Uber&Lyft driveriyim. Selfemployerim deyince en fazla 1 yil uzatabilirsin dediler. Bu tarz firmalardan İş yeri yazısı nasil alabilirim bilgisi olan var mi ?

Askerlik İşlemleri içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

Is ocak sonunda bitti, sezonluk bir isti zaten. Emeginizin karsiligini aldiginiz bir is. Oldukca comertler payment konusunda. Is herkese gore olmayabilir, benimle beraber baslayip isi birakip giden cok fazla insan oldu cunku yerine gore agir bir is. Ama genel hatlariyla para kazandiran, calisma saatlerinin flexible oldugu, kendi basiniza kendi arabanizla calistiginiz guzel bir is. Oneririm.

@thementor, içinde söyledi: UPS - Sahsi Arac ile Paket Teslimati (Amazon Flex Alternatifi)

@ssergenk Hocam merhabalar, son konuşmamızdan uzunca bir süre geçmiş. Mevcut işte devam ediyor musunuz, görüşleriniz değişti mi, yeni fırsatlar var mı? bunlarla ilgili bilgi almak için tekrar yazıyorum size. Biliyorsunuzdur belki yasaklar kalktı ve yakında görüşmelerin başlayacağını düşünüyoruz ve buna göre plan yaparak sizlerin de deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

ssergenk tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@hasbelkader 2den fazla speeding ticketiniz var ise engellerler.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Turkiyeye giris formunu nereden alacagiz?

@Ryback, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@ssergenk, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Arkadaslar selamlar. Yakin zamanda esimle beraber Abd den Turkiyeye gidiyoruz. Ikimiz de asi olduk. Test vs yaptirmamiz gerekiyor mu? ve Abd ye donuste herhangi bir sey isteniyor mu?

Thy ile aktarmasiz gidiyoruz.

Aşağıdaki linkten 5. Ve 6. Maddeyi okuyun lütfen. Türkiye’ye giderken aşı kartlarınızı yanınıza alacaksınız ve uçuşa son 72 saat içerisinde Türkiye’ye giriş formunu doldurup çıktısını alacaksınız. Amerika’ya geri dönüşte uçuşa son 72 saat içerisinde PCR testi yaptıracaksınız. Bunların hepsini uçuş öncesi Türk Hava Yolları kontrol edecek.

https://www.turkishairlines.com/tr-tr/duyurular/coronavirus-salgini/seyahat-kisitlamalari/

Yolculuk içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Arkadaslar selamlar. Yakin zamanda esimle beraber Abd den Turkiyeye gidiyoruz. Ikimiz de asi olduk. Test vs yaptirmamiz gerekiyor mu? ve Abd ye donuste herhangi bir sey isteniyor mu?

Thy ile aktarmasiz gidiyoruz.

Yolculuk içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: Florida

Amazonun kendi ofisi olmadigi yerlerde Ups ve usps yapiyor amazonun isini. @Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: Florida

Tampa, FL geçici iş olarak bazı işlere baktım. Kargo Paketleme vb işlere dikkatimi şu çekti kargo işlerinde Amazonun paketleme işini hiç bulamadım ama UPS, DHL, vb şirketlerin işi vardı merak ettiğim konu neden Amazon paketleme işi yok ? O bölge de iş yapmıyor mu dicem de kesin yapıyordur ama çok şaşırdım.

Florida içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

Is ocak sonunda bitti, sezonluk bir isti zaten. Emeginizin karsiligini aldiginiz bir is. Oldukca comertler payment konusunda. Is herkese gore olmayabilir, benimle beraber baslayip isi birakip giden cok fazla insan oldu cunku yerine gore agir bir is. Ama genel hatlariyla para kazandiran, calisma saatlerinin flexible oldugu, kendi basiniza kendi arabanizla calistiginiz guzel bir is. Oneririm.

@thementor, içinde söyledi: UPS - Sahsi Arac ile Paket Teslimati (Amazon Flex Alternatifi)

@ssergenk Hocam merhabalar, son konuşmamızdan uzunca bir süre geçmiş. Mevcut işte devam ediyor musunuz, görüşleriniz değişti mi, yeni fırsatlar var mı? bunlarla ilgili bilgi almak için tekrar yazıyorum size. Biliyorsunuzdur belki yasaklar kalktı ve yakında görüşmelerin başlayacağını düşünüyoruz ve buna göre plan yaparak sizlerin de deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk
    • RE: Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek

Guncel kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Edit : Arkadaslar ben buldum bir tane. Ilgilenen varsa ozelden ulasabilir.

İletişim ve Teknoloji içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

@thementor Bugun icin ornek veriyorum. Saat 10:30 da punch in yapip paketleri arabaya yukledim. Pazartesi gunleri cok sakin gecen bir gun oldugu icin sadece 35 stop vardi. Paketlerin teslimatini yapmak 2.30 saatimi aldi. Teslimati yaptim ve gun bitti. Yani toplamda 3 saat ya calistim ya calismadim. Bu paketleri 5 saatte cok yavas bir sekilde dagitip yine parami yapabilirdim ama sonra adamlar sorucak neden bu kadar yavassin diye ve ileride baska bir is secenegi dogdugu zaman beni otomatik eleyecekler. Yani ucret saatlik odeniyor, stop sayisiyla bir alakasi yok. Yogun bir gunde size verilen paketlerin tamamini bitirmis olsaniz bile termilane donup diger paketlerden yukleyip tekrar ise devam edebiliyorsunuz. Overtime hakkinda bilgilendirilmedik. Ben dahil kimse sormadi acikcasi. $24 saatlik dendi hepsi bu.

@goblis Evet soyledikleriniz bildigim kadariyla dogru. Isin tek kotu yani sezonluk olmasi zaten.

@mardin47-47 Sanirim bu calistiginiz bolgeye gore degisir. Ben yogun bir gunde ortalama 100 mile yol yapiyorum. Paket sayisi ne kadar cok olursa mile o kadar cok oluyor tabi. Saatlik $24 + $0.58 per mile.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

@Pınar-Keser-Binay, içinde söyledi: UPS - Sahsi Arac ile Paket Teslimati (Amazon Flex Alternatifi)

@ssergenk Merhaba, öncelikle hayırlı olsun işiniz. Sormak istediğim bir kaç şey var. Cevaplayabilirseniz sevinirim.
      1 Eyalete göre ücret değişiyor mu? Siz hangi eyalettesiniz?
      2 Maksimum çalışma saati var mı?
      3 Her gün mutlaka gidilmesi gereken bir iş mi?
      Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba.
      1-Eyalete gore ucret degisiyor mu bilmiyorum. Ben Virginia da yasiyorum.
      2-Calisma saati ile iligili herhangi bir bilgilendirilme yapilmadi bana. Elimdeki paketler ne zaman biterse o zaman isim bitiyor, bazen extra paketlerde verebiliyorlar fakat yogun sezonda 9-10 a kadar calisabilecegimizi soylediler. Yani net bir calisma saati yok acikcasi.
      3-Pazartesiden cumaya 5 is gunu calisiyorum, cumartesi gunleri istege bagli olarak calistiriyorlar, pazar gunu izin.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

@gucarslan, @thementor

Merhabalar. Dedigim gibi saatlik 24 dolar + 0,58 mile basi oduyorlar. Baslangin icin ilk hafta yaklasik 40-50 stop vermislerdi. Bazi stoplarin 1 paketi bazilarinin 5 paketi olabiliyor yani arabaya 40-50 stop icin ortalama 70-80 civari paket sigdirmaniz gerekiyor. Sigmazsa kalanini terminale geri donup tekrar yukleyip goturuyorsunuz. Ikinci hafta stop sayisi 70-80 civari oldu. Yani ortalama 100-120 paket civari. Bu durumda 2-3 kere terminale gidip gelmek durumda kaliyorsunuz ama onemli degil cunku mile basi odeme aliyorsunuz. Cok agir paketlerde olabiliyor, sadece zarf olduguda oluyor ama arabaniza sigmayacak birseyi size vermiyorlar zaten onlari trucklar hallediyor. Muhtemelen thanksgiving, black friday, xmas zamani paketler dahada artacak.
      Saat 10:30 da basliyorum ise, 4-5 gibi bitiyor. Yani calisma saatiniz size bagli. Aksam 7-8 e kadar takilan Amerikalilar var. Sonradan is imkani olur diye agirdan almiyorum elimden geldigince hizli bitirmeye calisiyorum.
      Basvuruyu upsjobs.com dan yapmistim. Kati sartlari yok. Clean background, clean driver record yeterli. Dedigim gibi sedanla calisanlar var bizim burda ama baska yerlerde belki durum degisebilir. Odeme her hafta cuma gunu direk hesaba yatiyor. Taxlerden sonra 900-1000 arasi bir para geciyor elinize ve sartlara gore cok iyi bir ucret.

Baska soru olursa seve seve cevaplarim:)

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk

Kasim 1 itibari ile calismaya basladim. Saatlik 24 dolar + $0.58 mile basi ucret oduyorlar. Ben SUV kullaniyorum fakat normal sedan aracla calisanlarda var.

Ulaşım içinde yayımlandı
      ssergenk
      ssergenk