@tufank Harika bir üslubunuz var Tufan Bey. Teşekkür ederim. İnsanlara inanılmaz faydalı oluyor ve kendinizi buranın sahibi olarak görmüyorsunuz. En doğrusunu ben bilirim gibi bir tarzınız olmadı hiçbir zaman. Size büyük saygı duyuyorum. Kendi sürecimi başlatmamda sizin etkiniz büyük. Pek çok konuda bilgi edindim yazdıklarınızdan.
Ben kendini üstte görmekten ve kendi fikrini dayatmaktan rahatsız oldum o yüzden biraz uzadı tartışma. Burada herkes eşit ve kendi fikrini söylüyor. ''Konuyla alakalı en ufak bilgisi olmayanlar burada konuşuyor ben şunu yönetiyorum en iyi ben bilirim'' (ki bilmediği görüldü) gibi laflar şık olmuyor. Buradaki herkes üslubunu bozmadığı sürece her fikre karşı çıkabilir. Benim faydalı ve altı dolu bilgilerime karşı çıkmayın dememeli bence hiç kimse.
Ben rahatsızlık verdiysem kendi adıma forum sakinlerinden özür dilerim. Benim tarafımdan tartışma kapanmıştır.
3 yıl kaldık orada tam düzenimizi kurduk bebeğimiz doğdu her şey güzel giderken tabii malum master bitti ve Türkiye'ye dönüş yolu göründü. Döndükten sonra tekrar adapte olamadık Türkiye'ye maalesef. Çaresiz ve başarısız DV Lottery denemelerinden sonra bu böyle olmayacak dedik ve bir arayışa girdik. Bu arayış neticesinde de EB-3 vizesiyle tanıştık bu platformda. Yoğun araştırmalardan sonra karar verdik sürece dahil olmaya ve o günden beri içindeyiz sürecin. Benim hikayem kısaca böyle. Çok fazla dahil olmadım foruma daha önce. Arada girip yazılanları okuyordum sadece. En kısa zamanda sürecimi imzama ekleyeyim ben de.