• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Busra Akdag
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 102
    • En İyi 20
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Busra Akdag

@Busra Akdag

34
    İtibar
    212
    Profil Görüntülemeleri
    102
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Busra Akdag Takip etme Takip Et

Busra Akdag tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkese selam dün los Angelesdan abdye ilk girişimi yaptım , 1.5 saat sıra bekledikten sonra sıra bana geldi ve polis ilk girişim mi diye sordu ve işlemlere başladı ingilizce konusunda zayıf olduğum için bir süre sonra anlaşamadık, ama havalimanında ücretsiz wifi vardı ve çeviri ile devam ettim , green cardın geleceği adresi güncellemek ister misin dedi hayır dedim, evlilik tarihimi sordu, ve green cardın en veç 4-6 ay ile adresine gelecek dedi, bu süre zarfında pasaportundaki vizeni 1 sene süreyle green cart yerine kullanıp amerikaya giriş çıkış yapabilirsin dedi sadece pasaportuma baktı başka hiçbirşey istemedi, welcome to usa 🙂 diyerek pasaportuma damga vurarak bana geri verdi benim deneyimim böyleydi darısı başınıza diyorum herkese kolaylıklar

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Busra Akdag
      Busra Akdag
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar aralık ayında DQ olanlara randevu maili gelen var mı ? 26 aralıkta DQ oldum bana henüz gelmedi

Busra Akdag
      Busra Akdag

Arkadaşlar sabah mülakatım vardı çok şükür vizemi aldım toplamda 14 ay sürdü sürecimiz f2a ile başlayıp eşimin vatandaş olmasıyla cr1e geçmiştik. Mülakat çok kısa sürdü. Tek tavsiyem evraklarınızın tam olması gördüğüm herkes eksik evrağa takıldı veya evrağın yanlış yüklenmesine ben ve önümde başka bir hanımefendinin sorunsuz alabildiğini gördüm sadece herkese çok teşekkür ediyorum umarım sürecinizi sizde tamamlarsınız

Busra Akdag
      Busra Akdag

Vizem basılmış idari işlem yazısını görünce çok korkmuştum ama normalmiş, daha önce 2 vize reddim olmasına rağmen sürecim mutlulukla bitti herkese kolaylık dilerim

Busra Akdag
      Busra Akdag

@ecom çok teşekkür ediyorum

Busra Akdag
      Busra Akdag

@ecom merhaba öncelikle teşekkür ederim. burda yeni olduğum için henüz bilmiyorum ama imzaya taşıyacağım birazdan, başvurudan 8 ay sonra böyle olması ne anlama geliyor peki

Busra Akdag
      Busra Akdag

@yasmin982 statü değişimini yolladığımız ay

Busra Akdag
      Busra Akdag

Merhaba belgelerimi nvcye yükledim ds 260 formunu dolduracagım fakat ingilizcem yok ve hiçbir bilgm yok form ile ilgili formun türkçesine nereden ulaşabilirim ön hazırlık için ?

Busra Akdag
      Busra Akdag

@Naerys çok incesiniz teşekkür ederim

Busra Akdag
      Busra Akdag

@kadargo hayırlı olsun mülakat soruları neydi hatırlıyor musunuz

Busra Akdag
      Busra Akdag

Busra Akdag tarafından gönderilen son iletiler

• RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhabalar amerikaya ilk girişi yaptım green cartım adresime gönderilecek dedi polis, sorum şu bunu nereden takip edebilirim yapmam gereken başka birşey varmı ssn number için

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Busra Akdag
      Busra Akdag

@Onur-Karaca çok teşekkürler

Busra Akdag
      Busra Akdag

Herkese selam dün los Angelesdan abdye ilk girişimi yaptım , 1.5 saat sıra bekledikten sonra sıra bana geldi ve polis ilk girişim mi diye sordu ve işlemlere başladı ingilizce konusunda zayıf olduğum için bir süre sonra anlaşamadık, ama havalimanında ücretsiz wifi vardı ve çeviri ile devam ettim , green cardın geleceği adresi güncellemek ister misin dedi hayır dedim, evlilik tarihimi sordu, ve green cardın en veç 4-6 ay ile adresine gelecek dedi, bu süre zarfında pasaportundaki vizeni 1 sene süreyle green cart yerine kullanıp amerikaya giriş çıkış yapabilirsin dedi sadece pasaportuma baktı başka hiçbirşey istemedi, welcome to usa 🙂 diyerek pasaportuma damga vurarak bana geri verdi benim deneyimim böyleydi darısı başınıza diyorum herkese kolaylıklar

Busra Akdag
      Busra Akdag

Selamlar yarın los angelesa uçuşum var, ilk girişte sadece pasaport gerekiyot değil mi bana bir sarı zarf vs gelmedi çünkü giriş yapan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim

Busra Akdag
      Busra Akdag

@Yasen-Erbil gelir ne göstermiştiniz

Busra Akdag
      Busra Akdag

@constance https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV şu linkten ulaşabilirsiniz

Busra Akdag
      Busra Akdag

@constance rica ederim darısı basınıza 🥰

Busra Akdag
      Busra Akdag

@constance merhaba benden adli sicil kaydı
      Nüfus kayıt örneği
      Eşimin vergi dökümanlarını 2023
      Evlilik cüzdanı ( çeviri yaptırmadım istemedi)
      Evliliği kanıtlayıcı belge istedi bende bir fotoğraf albümü içerisinde 60 fotoğraf vardı
      Ve yazışma varmı dedi evet dedim yakın tarihli ve eski tarihlilerden birkaç tane verseniz yeterli dedi
      Sadece bunlardı başka birşey istemedi zaten mülakatımı yapan adam bunların hiçbirine bakmadı sadece adli sicil kaydıma baktı ve görüşmenin en başında direk aile içi şiddet kağıdını verdi diğer soruları formaliteden sorduğunu düşünüyorum

Busra Akdag
      Busra Akdag

@Yusuf-Yılmaz-0 ben adli sicil kaydını adliyeden ıslak imzalı apostilli aldım yedek olarakda e devlettekinide yanıma aldım adliyeden olanı değil e devlet versiyonu aldı

Busra Akdag
      Busra Akdag

Vizem basılmış idari işlem yazısını görünce çok korkmuştum ama normalmiş, daha önce 2 vize reddim olmasına rağmen sürecim mutlulukla bitti herkese kolaylık dilerim

Busra Akdag
      Busra Akdag