@semihistanbul Merhaba, köpeğiniz için rezervasyon oluşturmak için Thy’ye sadece cdc onay mailini mi atmak gerekiyor, farklı bilgileri de istiyorlar mı? Ayrıca pnr 3-4 gün geçerli yazmışsınız daha detaylandırabilir misiniz?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Yusuf Yılmaz 0
@Yusuf Yılmaz 0
Yusuf Yılmaz 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Mülakat günü konsoloslukta ödeme yapılıyor mu? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Herkese Merhaba, 14 mayısta mülakatım var ve gerekli belgeleri hazırlıyorum ancak bir konuda emın olamadım. Askerlik durum belgesini ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydı belgelerini e-devlet üzerinden almam yeterli mi? Veya her ikisini de kurumlardan ıslak imzalı olarak mı almalıyım ve tercüme etmem gerekli mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.