@SeyfettinB hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. 2024 talihlisiyiz. Rica etsem dosya taşımak için konsolosluklara gönderdiğiniz mail formatı paylaşabilirmisiniz?
segulay76 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@sinaanyilmaz okurken mutlu son hayaliyle devam ettim ama maalesef yıkıldım sonuçta. Çok üzüldüm. Böyle red alan çok oluyor mu acaba?
-
@SeyfettinB çok teşekkür ederim. Yeni yaşamınızda sağlık ve mutluluklar dilerim.
-
@Turco tebrik ederim darısı biz 2024 talihlilerine inşallah. Bizim desizin gibi yeşil pasaportumuz var ama Umman Konsolosluğu dosya taşıma şartı olarak ülkeye gelir olması açısından sanırım gene de 1 yıllık vize alınmasını istiyor.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp hn hızlı cevabınız için tşk ederim. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. Bende link açılmıyor.
segulay76 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Bey merhaba, dosya taşıma maillerimden birine
"Your case has been updated, please log back into your account to view the details." diye bir mail geldi. Nasıl hareket etmeliyim? nereden kontrol etmeliyim? desteklerinizi rica ederim. -
@Summer-0 merhaba, sizin case number 10.000 lerdeyken mülakat mı aldınız?
-
@Lifepark-0 bende maillerime cevap alamıyorum ama maillerime devam edeceğim.
-
Merhaba, 2024EU dosyalı arkadaşlardan dosya taşıyabilen oldu mu acaba? bu ara forumu takip edemedim.
-
@Serapp hn hızlı cevabınız için tşk ederim. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. Bende link açılmıyor.
-
Merhaba, Abd elçilik ülke listesine nasıl ulaşırım?
-
@gucarslan Bey, EU2024 talihlisiyim ve dosyamı bende Viyana'ya taşımak için mail göndereceğim. Hangi mail adresine mail göndermem gerekir? [email protected] adresine girerken Avusturya oturma süresi gibi soru var. [email protected] adresine mi göndermeliyiz? desteğinizi rica ederim.
-
@yusufalak Bey sizin CN gayet iyi bence Ocak ayını bulmaz mülakat verilir. Darısı bizler için