• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. joejoe
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    J
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 15
    • Konu 0
    • İleti 75
    • En İyi 44
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

joejoe

@joejoe

107
    İtibar
    1044
    Profil Görüntülemeleri
    75
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

joejoe Takip etme Takip Et

joejoe tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Colorado

Tabi hemen elimden geldigince bildiklerimi aktarayim. Oncelikle sadece 1 senedir burada yasiyorum ve Amerika'da LA, Vegas ve St. Louis i gorme firsatim oldu. o yuzden diger buyuk sehirlerle karsilastirma yapamayacagim.:) Ve bahsetceklerim kendi goruslerim olacak 🙂
      --Colorado iklim ve doga olarak mukemmel bir yer. Hava yazin en fazla 120 leri gormustuk gecen yaz, cok kuru ilk geldiginiz zaman alismak biraz zor herkes bolca su icmen gerektigini soyler. Amerika'da outdoor sporlarin en fazla yapildigi yerlerden birisi. Rocky daglari yani basimizda:)
      -- Son 3-4 senedir ev ve kira fiyatlarinin asiri derece arttigini soyluyor buradaki insanlar. Weed ve teknoloji center gelmesinden sonra inanilmaz bir goc almis almaya devam ediyor. Denver'da genel olarak studio kiralari 900-1500 arasinda degisiyor nasil bir yer baktiginza gore, internetten gordugum kadari ve bir kac arkadasimin tecrubelerine dayanarak oda kiralari da 400-700 dolar arasinda degismekte tabiki lokasyon vb seyler etkili bu fiyatlarda.
      -- Bulundugum diger sehirlerdeki gozlemlerinden yola cikarak siyahi ve meksikali nufusu oralara gore daha az. tabiki yogun olduklari bolgeler var ama genelde beyaz amerikalilar. Insanlar inanilmaz yardimsever ve acik gorusluler.
      -- Tolu tasima hakkinda pek bir bilgin yok ama kesin emin olmamakla birlikte cok da iyi oldugunu soyleyemem sehiri kuzeyden guneye- dogudan batiya giden RTD hatti var. Ne kadar verimlidir bilemiyorum.
      -- Sanirim issizligin en az oldugu eyalet ve sehirlerden biri colarado denver. her gecen gun buyuyor Denvera gelgidinizde her yerde bir insaat calismasi gorebilirsiniz. Ayrica tech center'in gelismesi ile yine bircok pozisyonda is bulabilirsiniz. Nasil bir is baktiginiza bagli degisir tabi. -- Son 3 senemi Ankarada yasadim ancak bazi zamanlar trafik cileden cikartici seviyede olabiliyor. Genel olarak cogu amerikalinin guvensiz ve dikkatsiz surmesi ile alakali. ufak-buyuk farketmeksizin kaza gormedigim gun yok 🙂 Trafik birazcik bela tabiki bolgeye ve saate bagli degisiyor:)

Denver doga sever biri olarak bence inanilmaz keyifli. Buradaki yerli insanlar havasina bipolar diyorlar cunku inanilmaz degisken. 1 gunde 4 mevsim yasamaniz mumkun. Ne houston ya da chicago kadar cok buyuk ve cesitlilik olan bir sehir ne de cok kucuk bir sehir aradiginiz herseyi bulabilceginiz (hemen hemen):) bir sehir. Daha baska yardimci olabilcegim konu olursa cekinmeden sorun.

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

Bende basima gelen olayi kisaca ozetleyeyim. Noel`den once esim ve ben araba ile bir yere gidiyorduk. Cift seritli bir yolda trafik isiginda durduk. Siranin en onundeydik. 4 yol gibi bir yer hayal edin. Aksam is cikis trafigi. Tabi arkamiz kuyruk. neyse bir sure sonra kirmizi isik yesil isiga dondu ama ilerlersem 4 yolu kapatacagim icin ben ilerlemedim bir muddet bekledim belki 1-2 saniye yani. Bu sirada yanimdaki aracta bekliyordu once ondeki trafigin akmasini. Bu 1-2 saniye sonra "patttt" arkadan bir bayan carpti:) arabadan indim baktim tamponda boya catlagi vardi ilk defa basimiza geliyordu bizde ne yapcagimizdan pek emin degildik. Kadinin da zaten pek bi umursamaz hayat ile baglarini koparmis bi hali vardi. Ben dedim ki esime neyse bisi yok onemli yolumuza bakalim o bana olur mu ya baksana catlak var falan diyince diger kadina ne yapcagimizi sorduk. Sigorta belgemizi foto cekelim dedi. Neyse sigortasini, ehliyetini olay yeri fotolarini cektik. Bu sirada kucuk bi not vereyim bizim yuzumuzden trafik durmustu o kadar insanin icinde bi tane Meksikali abimiz bizim Turk usulu cami acti verin su Kahrolasiii!!! sigortalari dedi 🙂 Kahrolasi siz anladiniz 🙂 Ertesi gun once kendi sigorta acentama bildirdim. Saolsun benim icin karsi tarafin sigortasi ile iletisime gecti beni aricaklarini detayli bilgi isteceklerini soyledi. Aradilar konustuk anlattim arabada kim vardi diye sordu. saati sordu. Sonra arkadan vurdugu icin %100 benim surucum suclu bu sebeble 2 yol var dedi.
      1- Ya bana cek vericekler
      2- Ya da kendi anlasmalari olan bir yere benim arabami cekip, yaptirip bu esnada bana kiralik arac saglayip sonra kendi aracimi teslim edicekler.

Ben once bir ilk secenegi deneyelim eger yeterli miktarda para olursa cek alirim dedim. Sigorta acentasida evet o daha mantikli ama islemlere baslamadan once kendi surucum den bilgleri alip size donecegim dedi. Gecen hafta benim ve onun isleri dolayisi ile iletisime gecemedik. Olay sonuclanmadi henuz yani ama bu hafta umarim sonuclanir 🙂 Biraz uzun bir yazi oldu kusura bakmayin.

Ek olarak bir kac turk arkadasimla konustuktan sonra onlarin soyledikleri eger cek yeterli olmazsa bile uzerini tekrar tamamliyorlar dediler. Kulaktan dolma bilgi.. 🙂

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      J
      joejoe

@hato-santa Merhabalar. 2 senedir Denver Colorado`da yasiyoruz. Elimden geldigince kendi capimda sorularinza yanit vermeye calisayim 🙂
      Turk gruplari ile olan durumu zaten cozmussunuz. Benim de bildigim tek turk toplulugu, onemli gunlerde etkinlikler yapip insanlari bir araya getiriyorlar guzel ve kaliteli bir topluluk ve bir kac kisi ile baglantimiz var arada gorusuyoruz. Ama bu topluluga uye olmayan da cok insan var.
      -Turk bakkali gibi bir nokta var reklam olmasin zaten tek bakkal 🙂 Nazar adi. baya baya istediginiz cogu seyi bulabiliyorsunuz. Bir kac tanede international market var oralardan da ihtiyaclarinizi goruyorsunuz.

• Istanbul bakery cafe herhalde yeni acildi sayilir sanirim bir kac hafta once bizde gidip deneme sansi bulamadik ama eminim kaliteli ve guzeldir. Duyduklarim o yonde en azindan 🙂
        -Gasronomi meraklisi ve dunya mutfaklari konusuna yatkinliginizdan bahsetmissiniz. Sektorde is bulma konusunda kriterler nedir bilemiyorum ama bu konuda is bulacaginiza garanti verebilirim. Ayrica Colorado su an issizlik orani %4 ten az sanirim. Yani is bulmak istiyorsaniz kesinlikle bulursunuz. Duymussunuzdur son bir kac senedir inanilmaz goc alan bir yer gercekten kime sorarsaniz bir yerlerden gelmis insanlar hep Lyft yaptigim icin 2 sene biliyorum:) Neyse efenim bu vesile ile genellikle Downtown civari olmak uzere bir suru modern ev ve is ofisler insaa ediliyor. Bunun sonucunda da modern ve kaliteli restaurantlar aciliyor. Neyse sehir hakkinda yazilcak daha bir suru sey var aslinda ama uzun lafin kisasi gastronomi alaninda is bulabilceginize inaniyorum.
      • Evet lfyt uber doordash ya da amazon flex yaparak geciminizi saglarsiniz. Yani en az haftada 40-50 saat calistiginizi varsayiyorum sanirim en az 800-900 dolar arasi elinize bir para gecer artik masraflariniz ne olur olmaz bilemiyorum. Tabi lyft ve uberin hareketli oldugu saatleri vs bilmek onemli.
        -Ev konusuna gelince dedigim gibi bir suru modern guzel evler yapiliyor Ancak studio icin bile fiyatlar $1500 den basliyor downtown yakinlarinda. Tabiki ev konusu cok kapsamli ve degiskenlerin cok oldugu bir konu $900-1100 ev bulabilirsiniz belki sizin icin camasir kurutma makinasi ev icinde olmasi onemli olmayabilir vs.
      • Boulder genelde eski yapilarin oldugu bir yer, pek 1 odali yer bulmak mumkun degil ogrenci sehri insanlar genelde evi paylasiyorlar . kiralar orada da pahali yasam giderleri pahali, kaliteli ama pahali bir sehir. Herhalde benim de favori yerlerimden birisi Boulder. Evin kapisindan cikip Flatrionlara adim atmak yada o manzarayi gormek mukemmel tabi ama Para konusuyorrr 🙂
        Simdilik bu kadar. Umarim yardimci olabilmisimdir. Merak ettiginiz baska sorular varsa seve seve yanitlamaya calisirim.
      J
      joejoe
    • RE: Amerika'da ikinci el araba almak

Bende araclar konusunda basimdan gecen bir olayi yazayim. Aracimin lastiklerini 2 yil once aldim. A firmasindan aldim herhangi bi sigorta yapmadim. 40 bin mile kadar ya da yalan olmasin 3-5 sene icin uretici garantisi olan bir lastik. Lastigin markasi Continental bu arada. Neyse efendim aradan 1.5 yil gecmistiki yalasik 10 bin mil koydum lastiklerin uzerine, esim yolda giderken pat patlamis lastik, hemen yakinda discount tire a arabayi cekmis. Neyse efendim bende hemen gittim adamlar la konustuk, lastigi nerden ne zaman aldigimizi anlattik fisimizi gosterdik dediler ki bize 2 saat sonra gelin alin. 1 saat sonra Aradilar bizi dediler sizin lastigin garantisi yok, yeni lastik almaniz lazim. Araba Audi quatro en az 2 lastik almam lazim yani bu durumda. Neyse dedim spare lastigi takin geliyorum ben, nasi garantisi olmaz lastikleri aldigim yere gotureyim bari. Gittik Discount tire, lastigi gosterdiler bana kullanici hatasi degil belli yandan yirtilmis lastik, dediler iste bunu takanlar yanlis takmis ici disa disi ice bakiyor, spare lastigi takamayiz 10 seneden eski cunku yasal degil, iste yeni lastik almaniz lazim sizi boyle yola cikaramayiz. Bu arada lastigi aldigim yer ile telefondayim bir yandan oradaki adamla konusuyorum falan, neyse dedim indirin arabayi o zaman ben kendim takarim yedek lastigi kendi aldigim yere giderim. Aradan 10 dk gecmedi bizim araba yeni lastikle kapiya geldi, adam dediki dikkatli surun, sorununuz halloldu. Dediki biz siz soylemeden lastigi takmistik zaten, su an cok yogun tekrar cikarmak ile ugrasamayiz.(YERSEN, bana gore bize 250 dolara lastik kitlemeye calistilar ama). Continental in baska bir versiyonunu takmislar. Biz tabi esimle bakakaldik 10 dk dir bize 250 dolara lastik satmaya calisan yer arabayi getirdi. Boyle ilginc bi olay gecti yani lastik ile alakali.

J
      joejoe
    • RE: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

Bende yeni foruma ancak uye olabildim bildiklerimi aktarayim istedim kisa bir ozetle. 6 ay once Denver a geldik. Ev arayisimiz genellikle leasing office olan yerleden baktik. Bizden istedikleri 3 sey
      -Income
      -Yoksa bankada para kiranin 3 katinin senelik miktari kadar ( yani diyelim ki 1000 dolarlik bi yer bakiyorsunuz 1000x3x12 en az 36 bin dolar bankada para olmasi gerekiyordu)
      -Referans
      Biz nasil cozduk meselesine gelince herhalde bir 30-35 yer gezdikten sonra canimiza tak etti artik biraz kurnazlik yapip evet calisiyoruz Turkiye`deki firmalarimizda dedik. Bir onceki aya kadar maaslarimiz yatmisti. Bu statement leri gosterdik bir miktar paramizi gosterdik ve ertesi gun onaylandi.

Bir cok yere 3-5 kira pesin depozito gibi seyler teklif etmemize ragmen hic birini kabul etmediler.

Emlak içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

Arkadaslar merhaba. Bilmiyorum belki uygun degil ama bazi arkadslari daha once gormustum kupon kodu paylasirken. Doordash yapmayi dusunen yeni birileri varsa arkadas kodu gonderebilirim. eger kayit olan arkadas yolladigim kod ile kayit olur ve 2 ay icerisinde 150 paket tasir ise boylelikle ek olarak $1500 dolar gelmis oluyor. kisi icin 750$ gayet guzel gorunuyor. Sadece burdan paylasmak istedim. Eger uygun degil ise bu postu silebilirim?

Ulaşım içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@AgeGuns yaklasik 2 seneden biraz fazla suredir bende denver da tam sureli olarak lyft yaptim. 5000 kisiden fazla kisiyi tasidim sanirim. Cok degisik tecrubeler ediniyorsunuz keyifli anlari var keyifsiz anlari var. Kazanc genel olarak iyi gibi gorunuyor. Ancak saatlik kazancinizdan sene sonu odeyeceginiz vergi, benefit, arabaniniz yipranma payi vb giderleri dustugunuz zaman aslinda 4 teker uzerinde 8 saat boyunca direksyon sallamak pek de hos degil. Kisisel giderlere gore; iyi bi hayat yasayabilirmisiniz bence yasarsiniz. Surdurulebilir bir is mi bana gore degil. Su an arabaya binip 10 dk surmek zulum geliyor artik. Tabi kisisel tercihler bunlar. Ancak sunu net soyleyebilirim Amerikaya gelmeden once kafanizda yapacaklarinizla ilgili bir planiniz yoksa malesef bu islerde daha uzun sureli calismak zorunda kalabilirsiniz. Herkesin kendisine gore gelmeden once arastirmalarini yapip bi hayat kariye vs plani yapmasinda fayda var.

Ulaşım içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)

@VolkanU Hava gercekten guzel. Gerci bu sene kis erken basladi sert gecicek gibi ama:) Yinede diger kuzey sehirleri gibi kar gelip 3 4 ay kalmiyor. Bir kac gun icinde gunes acip eriyor Sehirin genelinde tabi daglarda durum farkli. Kayak sezonu Kasimdan Nisan Mayis a kadar devam ediyor. Ancak dikkatimi ceken mevzu Downtown da yollar berbat oluyor kar yagdigi zaman. Butun ana yollar suburbanlarda yollar acik hemen temizleniyor downtown kepaze :) Coloradoda havanin tek kotu yani inanilmaz kuru olmasi.

Eyaletler içinde yayımlandı
      J
      joejoe

@edelweiss merhabalar tekrar kusura bakmayin biraz gec oldu. bence hizmet sektorunde cok rahat is bulabilirsiniz. ben sahsen lyft yapiyorum kiralik arac ile haftalik 35-40 saat arasi bir calisma saati ile butun giderlerden sonra elinize kalan para ortalama 13-16 dolar arasi olur.
      -- Aurora bolgesi biraz daha kulturel cesitliligin oldugu bolge, kiralar uygun. Bazi beyaz amerikalilar kiralarin uygun olmasindan ve cesitlilikten oturu orayi tercih ediyorlar.
      --Downtown`a yakin yerler tercih edilebilir sadece oda kiralayacaksaniz cok daha rahat bulabilceginizi dusunuyorum.
      --Daglara yakin olan bati taraf, Arvada bolgesi, cherry Creek bolgesi Greenwood Village ve Highlands Ranch bolgeleri bence guzel ve nezih yerler.

J
      joejoe
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba Arkadaslar,

Ailem bizi ziyaret etmek istiyor onlar icin bir davetiye mektubu hazirladim. Ayri ayri her birine ayni davetiye mektubunu yolladim. Vize gorusme tarihlerini ayni zamana almalari konusunda herhangi bir negatif yada pozitif gorunen bir sey olurmu merak ediyorum. toplam 4 kisiler. Daha once amerika`da hic bulunmadilar ayrica.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      J
      joejoe

joejoe tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Selamlar herkese, benimde bir katkim olsun bu konuda, 2017 Mayis ayinda esim ve ben giris yaptik. (Denver, CO)

-27 Subat 22 - N400 formunu yolladim (Esim benden 2 hafta sonra yolladi)
      -Mart 5 - Biometrik gorusme tarihim geldi
      -Mart 30 Biometrik Randevu tamamladim.
      -Haziran 6 - Gorusme tarihim geldi

• Temmuz 21 - Vatandaslik sinavi

Esimin biometrik durusmasi benden 2 hafta sonrasina verilmesine ragmen hala vatandaslik sinav tarihi gelmedi.

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      J
      joejoe

Selamlar herkese Belki dogru baslik altinda degil ama, aramizda Lease yapmis kisiler varsa tecrubelerini duymak isterim? Ya da lease vs kredi ile araba almak arasindaki + ve - leri sizin dusuncelerinizi duymak faydali olabilir. Tesekkurler simdiden.

J
      joejoe
    • RE: Kredi Skoru / Credit History

@knnrn tesekkurler bi bankaci bana gecmiste olan dususler ileride kredi almak istersen kotu etkiler gibisinden birsey soylemisti ilk geldigimiz zaman ama uzun zaman gecti pek emin olamadim. Bir de onlarla tekrar iletisime gecmekte fayda var. Tekrar tesekkur ederim.

Bankacılık içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: Kredi Skoru / Credit History

Bi soruda benden gelsin, kusura bakmasin kimse pek zamanim olmadigi icin onceki gonderilere bakamadim. Diyelim kredi skorunuz 10 puan dustu kart odemenizdeki gecikmeden dolayi bir sonraki ay borcunuzu odediginiz icin tekrar artiyor. Sizce bu dusume sebeb olan etken ileride kredi alirken herhangi bir negatif etkisi olur mu ? O gun kredi skorunuz gayet iyi olsa bile.

Bankacılık içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)

@VolkanU Hava gercekten guzel. Gerci bu sene kis erken basladi sert gecicek gibi ama:) Yinede diger kuzey sehirleri gibi kar gelip 3 4 ay kalmiyor. Bir kac gun icinde gunes acip eriyor Sehirin genelinde tabi daglarda durum farkli. Kayak sezonu Kasimdan Nisan Mayis a kadar devam ediyor. Ancak dikkatimi ceken mevzu Downtown da yollar berbat oluyor kar yagdigi zaman. Butun ana yollar suburbanlarda yollar acik hemen temizleniyor downtown kepaze :) Coloradoda havanin tek kotu yani inanilmaz kuru olmasi.

Eyaletler içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: Hangi sehrin kaderi degisecek? (Amazon HQ2)

@TheWinner2020 Merhaba. Bu merak simdilik orada kaldi. diger islerin yogunlugundan malsef amazon ile ilgili konulari ilerletemedim:)

Gündem içinde yayımlandı
      J
      joejoe
    • RE: Uber ve Lyft Şoförlüğü

@AgeGuns yaklasik 2 seneden biraz fazla suredir bende denver da tam sureli olarak lyft yaptim. 5000 kisiden fazla kisiyi tasidim sanirim. Cok degisik tecrubeler ediniyorsunuz keyifli anlari var keyifsiz anlari var. Kazanc genel olarak iyi gibi gorunuyor. Ancak saatlik kazancinizdan sene sonu odeyeceginiz vergi, benefit, arabaniniz yipranma payi vb giderleri dustugunuz zaman aslinda 4 teker uzerinde 8 saat boyunca direksyon sallamak pek de hos degil. Kisisel giderlere gore; iyi bi hayat yasayabilirmisiniz bence yasarsiniz. Surdurulebilir bir is mi bana gore degil. Su an arabaya binip 10 dk surmek zulum geliyor artik. Tabi kisisel tercihler bunlar. Ancak sunu net soyleyebilirim Amerikaya gelmeden once kafanizda yapacaklarinizla ilgili bir planiniz yoksa malesef bu islerde daha uzun sureli calismak zorunda kalabilirsiniz. Herkesin kendisine gore gelmeden once arastirmalarini yapip bi hayat kariye vs plani yapmasinda fayda var.

Ulaşım içinde yayımlandı
      J
      joejoe

@goodluck gezinti nasil gecti biraz gec oldu ama 🙂 umarim guzel yerleri gorebilmissiniz dir denver ve civarinda.

J
      joejoe

Bende araclar konusunda basimdan gecen bir olayi yazayim. Aracimin lastiklerini 2 yil once aldim. A firmasindan aldim herhangi bi sigorta yapmadim. 40 bin mile kadar ya da yalan olmasin 3-5 sene icin uretici garantisi olan bir lastik. Lastigin markasi Continental bu arada. Neyse efendim aradan 1.5 yil gecmistiki yalasik 10 bin mil koydum lastiklerin uzerine, esim yolda giderken pat patlamis lastik, hemen yakinda discount tire a arabayi cekmis. Neyse efendim bende hemen gittim adamlar la konustuk, lastigi nerden ne zaman aldigimizi anlattik fisimizi gosterdik dediler ki bize 2 saat sonra gelin alin. 1 saat sonra Aradilar bizi dediler sizin lastigin garantisi yok, yeni lastik almaniz lazim. Araba Audi quatro en az 2 lastik almam lazim yani bu durumda. Neyse dedim spare lastigi takin geliyorum ben, nasi garantisi olmaz lastikleri aldigim yere gotureyim bari. Gittik Discount tire, lastigi gosterdiler bana kullanici hatasi degil belli yandan yirtilmis lastik, dediler iste bunu takanlar yanlis takmis ici disa disi ice bakiyor, spare lastigi takamayiz 10 seneden eski cunku yasal degil, iste yeni lastik almaniz lazim sizi boyle yola cikaramayiz. Bu arada lastigi aldigim yer ile telefondayim bir yandan oradaki adamla konusuyorum falan, neyse dedim indirin arabayi o zaman ben kendim takarim yedek lastigi kendi aldigim yere giderim. Aradan 10 dk gecmedi bizim araba yeni lastikle kapiya geldi, adam dediki dikkatli surun, sorununuz halloldu. Dediki biz siz soylemeden lastigi takmistik zaten, su an cok yogun tekrar cikarmak ile ugrasamayiz.(YERSEN, bana gore bize 250 dolara lastik kitlemeye calistilar ama). Continental in baska bir versiyonunu takmislar. Biz tabi esimle bakakaldik 10 dk dir bize 250 dolara lastik satmaya calisan yer arabayi getirdi. Boyle ilginc bi olay gecti yani lastik ile alakali.

J
      joejoe
    • RE: ABD'de Futbol Hakemi Olmak (Soccer)
      U.S. Soccer Learning Center
      Bu sayfayi goz gezdirmeni tavsiye ederim.

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      J
      joejoe