• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. SecilNuhnen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

SecilNuhnen

@SecilNuhnen

6
    İtibar
    37
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

SecilNuhnen Takip etme Takip Et

SecilNuhnen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar bugün Kuala Lumpur artik 2024 icin dosya kabul etmedigini bildirdi. Özelden bana ve kardesime soranlar vardi. Oralara kadar gidilmesine ragmen bizdeki durum malesef olumsuz oldu, bilginize. Sizlerin yolu acik olur umarim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      SecilNuhnen

@fyrnaa merhaba benim kardesim Kuala Lumpura gidip pasaport fotografini da ekleyerek dosya tasinmasi icin email atmisti.. Ona da bu sekilde dönüs yaptilar. Yani red verdiler dosya tasinmasi icin.. Ama sizin dosyaniz zaten tasinmis belki yanlislikla otomatik cevap yollamislardir.

S
      SecilNuhnen

SecilNuhnen tarafından gönderilen son iletiler

@fyrnaa anladim o zaman bilemiyorum ne anlama geldigini, ben sadece su kismini yorumlamistim. We will not accept any additional Diversity Visa cases(including transfer requests) for the current fiscal year. ... ek olarak herhangi bi dosyayi ya da transfer istegini kabul etmeyecegiz. Bu durum sizin icin gecerli degil cünkü dosyayi tasimissiniz. Ama ilk cümledeki scheduling in nasil yorumlanmasi gerektigini bilmiyorum.. bence Kuala Lumpur a dosya tasimis pek cok kisi var .. biriniz bunun ne anlama geldigini e-mail yoluyla Kuala Lumpur a sormali ve digerlerini de aydinlatmali.

S
      SecilNuhnen

@fyrnaa merhaba benim kardesim Kuala Lumpura gidip pasaport fotografini da ekleyerek dosya tasinmasi icin email atmisti.. Ona da bu sekilde dönüs yaptilar. Yani red verdiler dosya tasinmasi icin.. Ama sizin dosyaniz zaten tasinmis belki yanlislikla otomatik cevap yollamislardir.

S
      SecilNuhnen

Arkadaslar bugün Kuala Lumpur artik 2024 icin dosya kabul etmedigini bildirdi. Özelden bana ve kardesime soranlar vardi. Oralara kadar gidilmesine ragmen bizdeki durum malesef olumsuz oldu, bilginize. Sizlerin yolu acik olur umarim.

S
      SecilNuhnen

@Caner-Urker cok tebrikler, hersey gönlünüzce olsun.. Manila anladigim kadariyla zaten randevusu olup dosya tasimak isteyenleri kabul ediyor. Grupta acaba direk Manila`ya gidip FAM yasasindan yararlanarak dosyami tasimak istiyorum diye talep eden oldu mu? Gidip denemekte bi fayda var midir?

S
      SecilNuhnen

Selamlar arkadaslar, son zamanlarda Hong Kong a gidip dosya tasimaya calisan oldu mu acaba? Dönüsleri olumsuz mu? Ona göre seyehat planlamayi düsünüyoruz, yardimci olabilirseniz cok mutlu oluruz..

S
      SecilNuhnen

Emre bey merhaba, haklisiniz ben de oyle biliyorum ama Bangkok konsoloslugu bu sekilde yönlendirince sasirdik bizde, bilemedik ne yapmamiz gerektigini.. O zaman KCC ye hic e-mail atmaya gerek yok. Bangkok konsolosluguna tekrar rica edip yine benzer cevap alirsak o zaman baska ülkelere bakicaz o zaman. Tesekkür ederim cevap verdiigniz icin.

S
      SecilNuhnen

Merhaba arkadaslar desteginizi rica ediyorum. Yardimci olup deneyimlerinizi paylasirsaniz cok minnettar olurum. Erkek kardesim suan Bangkok`ta ve burda da örnegi verildigi gibi fam yasasina dayanarak dosyamin transferini istiyorum dedi. Tabi damgali pasaport fotgrafi da dahil edildi e-maile. Su sekilde bi cevap aldik. Sizce ne yapmaliyiz? KCC ye mail mi atalim yoksa Bangkok konsolosluguna tekrar rica edip tasimalarini mi isteyelim? ya da her ikisi de mi?

Dear Applicant,

Thank you for contacting us regarding transfer of your DV case to U.S. Embassy Bangkok. If you are seeking to move a case that has not yet been scheduled for interview, please contact [email protected]. Applicants should provide the new address where they are or will be physically present, and should include their DV case number, full name, and DOB along with their inquiry. If you have already been scheduled for an interview at another post and wish to transfer your case to U.S. Embassy Bangkok, please provide us with a copy of your interview appointment e-mail.

Please note that reassignment/transfer of your case to another embassy or consulate does not mean that you will be scheduled for a visa appointment. Appointments are scheduled after the DS-260 immigrant visa application for the principal applicant has been fully processed, when the case number is current according to the Visa Bulletin, and when the assigned embassy or consulate has an interview appointment available for that case. Having your case reassigned may delay or prevent an appointment from being scheduled, depending on where your case falls in the order of the other cases assigned at the new interview location. For this reason, it is very important that you not travel to another country simply for your DV application. There is no way to know whether or when your interview will be scheduled, and you will be responsible for understanding and complying with all immigration and other laws while in that country.

Regards,
      Immigrant Visa Unit
      U.S. Embassy Bangkok

S
      SecilNuhnen