• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Kubra.me
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 42
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Kubra.me

@Kubra.me

27
    İtibar
    366
    Profil Görüntülemeleri
    42
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Kubra.me Takip etme Takip Et

Kubra.me tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Kuala Lumpur’dan bu sabah gelen mail şu şekilde, şaşkınlıktan sevinemedik bile.
      “ Dear Applicant ,

Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions…”

Bu mail taşıması kabul edilen herkese gelen mail değil mi? Gönül rahatlığıyla dosyam kabul edilmiş diyebilir miyiz?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      Kubra.me

@ozlemblck merhaba. Malezya’ya ben 30 haziranda pasaport mührünü atmıştım. 8 temmuzda biyometrik kısım ile vizeyi istediler. Dün ise onay maili geldi. Uzun bir süreç oldu. Otomatik mail ilk attığım maile cevap olarak gelmişti. Aynı adresten atılan ikinci bir maile otomatik yanıt gelmiyor.

K
      Kubra.me

@maliek42 merhaba, ben de dosyasını taşımak için uğraşanlardanım. Hiç böyle bir mail almadım konsolosluklardan. Hangi konsolosluklar böyle geri dönüş yaptı acaba?
      Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

K
      Kubra.me

Çok teşekkür ederim, nihayet oldu galiba 😊 @Biks @sumeyyenur

K
      Kubra.me

@ugurbocegi ummandan sonra Kuala lumpura taşıdım. Kcc aracılığıyla taşıdığımı, kccden gelen mail ile birlikte gönderdim. Ancak hiç cevap yazmadılar aylarca. Ben fiziksel olarak bulunmadım, ancak bu yolu deneyip damgayı, vizesini gönderenler oldu. Onlar da cevap alamadılar. Umman bu sene duvar rolü yaptı kısaca. Ben bu olaydan, burada okuduklarımdan şu sonuca vardım; kcc taşımış olsa dahi, her şey konsoloslukta bitiyor.
      Bir de şöyle bir olay vardı. Kcc ile dosyasını Avrupa’da bir konsolosluğa taşıyan herkesi ama herkesi APye bırakmıştı konsolosluk.

K
      Kubra.me

@kukimoto Hayır imzamı silmedim. Öyle gözüküyor ise sebebini bilmiyorum.

K
      Kubra.me

@Hope-Breaker Sanırım bu durum turist vizesiyle de olsa Kcc’ nin dosya taşımasını da açıklıyor.

K
      Kubra.me

@ugurbocegi daha deneyimli kişiler nasıl yorumlar bilmiyorum ama ben kendi deneyimimden bahsetmek isterim. Ben dosyamı KCC ile ummana taşımıştım. Bu yeni çıkan yasa çerçevesinde. Ancak Umman mülakat vermediği gibi maillere cevap dahi vermedi. KCCnin taşıması hiç bir zorunluluk yaratmadı, konsolosluk mülakat vermeyince, vermiyor.

K
      Kubra.me

Kubra.me tarafından gönderilen son iletiler

@rezanclz https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/3933?_=1721978020952

2025 talihlileri diye başlayan mesaj. Sırasını sayamadım.

K
      Kubra.me

@Emre-Kurtulmuş Sadece iki kişiye mülakat vermek için mi bu kadar kişinin dosyasını kabul ettiler, anlamıyorum. Forumda yazan iki kişi dışında kimse mail almadı. Neden dosya taşıma zahmetine girdiler o zaman? Çok mantıksız değil mi?

K
      Kubra.me

@ugurbocegi ummandan sonra Kuala lumpura taşıdım. Kcc aracılığıyla taşıdığımı, kccden gelen mail ile birlikte gönderdim. Ancak hiç cevap yazmadılar aylarca. Ben fiziksel olarak bulunmadım, ancak bu yolu deneyip damgayı, vizesini gönderenler oldu. Onlar da cevap alamadılar. Umman bu sene duvar rolü yaptı kısaca. Ben bu olaydan, burada okuduklarımdan şu sonuca vardım; kcc taşımış olsa dahi, her şey konsoloslukta bitiyor.
      Bir de şöyle bir olay vardı. Kcc ile dosyasını Avrupa’da bir konsolosluğa taşıyan herkesi ama herkesi APye bırakmıştı konsolosluk.

K
      Kubra.me

@ugurbocegi daha deneyimli kişiler nasıl yorumlar bilmiyorum ama ben kendi deneyimimden bahsetmek isterim. Ben dosyamı KCC ile ummana taşımıştım. Bu yeni çıkan yasa çerçevesinde. Ancak Umman mülakat vermediği gibi maillere cevap dahi vermedi. KCCnin taşıması hiç bir zorunluluk yaratmadı, konsolosluk mülakat vermeyince, vermiyor.

K
      Kubra.me

Merhaba. KL’ye dosyasını taşıyan sanırım 40 kişi olduk. Belki daha fazla. Boş yerleri dahilinde kabul ediyorlardır değil mi, her talep edeni kabul etmiyorlardır?

K
      Kubra.me

@ozlemblck merhaba. Malezya’ya ben 30 haziranda pasaport mührünü atmıştım. 8 temmuzda biyometrik kısım ile vizeyi istediler. Dün ise onay maili geldi. Uzun bir süreç oldu. Otomatik mail ilk attığım maile cevap olarak gelmişti. Aynı adresten atılan ikinci bir maile otomatik yanıt gelmiyor.

K
      Kubra.me

@Fatih-Kaymak @MomisCan Çook teşekkür ederim.

K
      Kubra.me

Bu gece Bangkok’a gitmek üzere bilet almıştık. Bu durumda iptal etmeli mi, ne olursa olsun gitmeli mi? Düşüncelerinizi öğrenmeyi çok isterim.

K
      Kubra.me

Çok teşekkür ederim, nihayet oldu galiba 😊 @Biks @sumeyyenur

K
      Kubra.me

Arkadaşlar Kuala Lumpur’dan bu sabah gelen mail şu şekilde, şaşkınlıktan sevinemedik bile.
      “ Dear Applicant ,

Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions…”

Bu mail taşıması kabul edilen herkese gelen mail değil mi? Gönül rahatlığıyla dosyam kabul edilmiş diyebilir miyiz?

K
      Kubra.me