Bu benm 4. başvurumdu, artık bu son dedim kendime. Ama şans ilginç bi şekilde yüzüme güldü ve bu sefer talihliler arasına grdim. Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar 
erdembw tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
DV-2018 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2019 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2020 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2021 Congratulations (Pandemide kapanan elçilik mağduru)
DV-2022 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2023 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2024 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2025 HAS NOT BEED SELECTED
DV-2026 ?42 yaşındayım ve açıkçası ilk başlardaki heyecanım yok. Aslında çıkarsa diye bazen korkuyorum bile; bu yaştan sonra orda ne iş yaparız, nasıl hayatta kalırız, nasıl alışırız, nasıl çalışırız... O yüzden bunu hayatta olmazsa olmazlarınız arasına koymayın ki hüsranınız büyük olacağına sevinciniz büyük olsun. Herkes için hayırlısı olsun...
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Eşim başvuru sırasında lise mezunuydu. Fakat 1 2 ay sonra üniversite lisans mezunu olacak. Ne yapmam lazm yardımcı olur musunuz?
-
RE: DV2019 bekleme odasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@takip bu 3. Çekilişim... özellikle bir öncekinde çok umutluydum ama sonuçlar açıklandığında resmen yıkıldım. Beklentiyi yüksek tutmamak lazm. Bu sene öyle yaptım. Kazanırsam sevinirmiyim... tabiki evet ama çıkmazsa da geçen seneki yıkımı yaşamayacağım kesin. Herkese bol şans....
-
@bolatmali peki fotoğraf için değişiklik yapma şansı varmı yoksa başvurudaki fotoğraflar mı kullanılıyor?
-
GC Başvuru Eğitim SeçeneğiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar eğitim seçeneğinde Üniversite öğrencileri için karşılık ''Some university courses'' olacağı forum tarafından paylaşıldı. Bu seçenek bazı forumlarda Üniversite terk olarak çevrilmiş. Yaptığım detaylı araştırma ve forum yetkililerinin yardımıyla ''Some university courses'' seçeneğinin tam karşılığının Üniversite terk/Üniversite öğrencisi olduğuna kanaat getirdim. Aksini idda eden varsa bizi ikna etsin

-
@gokayK şuan tüm kalbimle sana inanmak istiyorum

-
Çok heyecan yapmayın bebce benim 3. çekilişim. Umudum yok yani. Beklentinizi yükseltmeyin sonra fazla üzülmeyin

-
Tr de yaşarken keyfi yerinde olan bi arkadaşım vardı. Haftada 6 gün 7,5 saat çalışır rahatına bakardı. İşi gücü rahattı. Green card ı kazandı şuan günde 16 saat çalılşıp geçinebilmek için. Ne rahat kaldı ne keyif. Gidince Amerikan dream hayalleri kuranlar ayık olsun

-
@zagatoff
erdembw 1 dakika önce
Tr de yaşarken keyfi yerinde olan bi arkadaşım vardı. Haftada 6 gün 7,5 saat çalışır rahatına bakardı. İşi gücü rahattı. Green card ı kazandı şuan günde 16 saat çalılşıp geçinebilmek için. Ne rahat kaldı ne keyif. Gidince Amerikan dream hayalleri kuranlar ayık olsun
erdembw tarafından gönderilen son iletiler
-
@fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@vPhoenix Ben 39 yaşındayım.

Ve eminim daha yaşlısıda vardır.42 yaş ile online ım arkadaşlar

-
DV-2026 ?42 yaşındayım ve açıkçası ilk başlardaki heyecanım yok. Aslında çıkarsa diye bazen korkuyorum bile; bu yaştan sonra orda ne iş yaparız, nasıl hayatta kalırız, nasıl alışırız, nasıl çalışırız... O yüzden bunu hayatta olmazsa olmazlarınız arasına koymayın ki hüsranınız büyük olacağına sevinciniz büyük olsun. Herkes için hayırlısı olsun...
-
@zakaria çok teşekkür ederim
-
@asariel çok teşekkür ederim
-
@erdembw, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
DV-2026 ?Arkadaşlar bu 9. başvurum ve DV-2021 de yaşadığım mağduriyet sonrası umudumu kaybedip açıkçası alışkanlık olduğu için başvurur hale geldim. 2021 den bu yana sürece dahil bir yenilik var mı bilmiyorum bile ama bir sürü farkı bilgi görüyorum. O yüzden kısa birkaç sorum olacak cevaplanırsa sevinirm..
1- DS260 formunu doldurmak ücretli hale mi geldi?
2- CN yerine önemli olan DS 260 formunu ne kadar erken doldurup yolladığınız mı?
3- Mülakatlar hala sadece Ankara'daki elçilikte mi yapılıyor?Umarım oda başlığına ters bir konu yaratmamışımdır...
-
DV-2026 ? -
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
"Pratik teorik olarak düsünebilirsin, meslek liseleri pratik ders veriyor vocational yani... Düz be anadolu liseleri ise teorik. O yüzden academic"
Cvp geldi bilgi olsun die bırakıorm.. teşekkürler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar yardım

açıklama formunda düzlise anadolu lisesi mezunuysanız course of study kısmına academic yazabilirsiniz dio. Academic yazılmasına anlam veremedim bi yanlışlık mı yapıorm?????? -

Yardım
Liseyi 1 sene başka okulda 3 sene başka okulda okudum... Lise ve sonrası eğitim bilgilerimi girerken sadece mezun olduğum liseyi yazdm. O başka okuldaki 1 seneyi de belirtmrm gerekir mi -
RE: DS-260 YardımYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Eşim üniversite öğrencisi mezun olacak durumda, "degree, diploma or certificate reveived" kısmına ve bitirme tarihine ne yazmam lazım???