Günaydın,İzmir'den herkese iyi haftalar dilerim
BuroSulu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Merhaba, bende bu yıl ilk kez DV24 çekilişine katıldım.İlk kez yorum yapıp merhaba demek istedim.Umarım herşey hayallerinizde ki gibi olur.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Günaydın,herkese mutlu hafta sonları dilerim. Bugün şans hepimizin yanında olsun.Gönlümüzden geçene hepimiz ulaşalım.
-
Günaydın green card ailesi mutlu hafta sonları dilerim
-
Günaydın,
Biraz önce dv26 başvurumu yaptım. Umarım 3. başvurumda kazanırım. Allah herkesin gönlüne göre versin.. -
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Vizelerini alan arkadaşları tebrik ederim.Yeni yaşantılarında başarılar dilerim.Bütün deneyimleri tek tek okudum.Okurken onlar kadar mutlu oldum. Umarım bizde bir gün deneyimlerimizi paylaşabiliriz

-
Herkese İyi pazarlar çok fazla kafa yorup araştırma yapmaktan süreç rüyalarıma girmeye başladı. :)) Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
RE: Boşanmış Çocuklu Ebeveynlerin BaşvurusuGreencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Sorum hakkında güncelleme.
-Duruşmanın görüldüğü mahkemenin özel kalemine gittim. Gerekçeli karar ve Kesinleşme şerhi belgelerinin Asıllarının fotokopilerini çektirdim. Vezneye 55,8 TL harç yatırdım. Özel kalem'den uyarmışlardı 'veznede Tasdik mühürü vurmasınlar, APOSTİL alacağını belirt dediler.
-Fotokopileri Özel kalem odasında Müdür mühürledi ve imzaladı.
-Daha sonra Adliye'de Anayasa Komisyon Başkanlığı katında Apostil verilen yere gidip hazır dilekçeyi doldurdum. Yaklaşık 1 saat sonrada evrağın üzerinde Yabancı dil ve Türkçe olarak bana ait bilgilerin tasdik olduğu belgeyi teslim aldım. -
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozadum Vizeniz hayırlı olsun.Yeni yaşantınızda başarılar dilerim
BuroSulu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
DV27 için önlerden yerimizi ayıralım.Seneye bu sohbette tekrar aynı heyecan ile bekleyeceğiz

-
Malesef bu senede olmadı

HAS NOT BEEN SELECTED
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Şansımızı seneye tekrar deneyeceğiz..
-
Çevrimiçi sayımız birazdan artar

-
Günaydın,herkese mutlu hafta sonları dilerim. Bugün şans hepimizin yanında olsun.Gönlümüzden geçene hepimiz ulaşalım.
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@nazlihande Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.Zor süreç mutlu şekilde bitmiş.Amerika'daki yeni yaşantınızda başarılar.Darısı GC sonucu ve mülakat maili bekleyenlere inşallah
-
Günaydın,
Biraz önce dv26 başvurumu yaptım. Umarım 3. başvurumda kazanırım. Allah herkesin gönlüne göre versin.. -
Yerimizi önlerden tutalım

-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu yılda olmadı. HAS NOT BEEN SELECTED
şansımızı seneye deneyeceğiz. Kazananları tebrik ederim -
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
iyi akşamlar.henüz bakmadım.loto kazananları tebrik ederim.İnşallah hayırlısı ise bizede çıksın