Bizim F2A başvurumuz 2022 1 şubatta başlatıldı.evrak alındı kağıdı eşime gitti.artık onayı bekliyoruz.ever biraz uzun bi süreç ama öncelikle hepimizin hakkında en hayırlısı olsun arkadaşlar.ikiz bebeklerim var 2 yasındalar.en cok onlar için zor.insallah hepimizin işlemleri istediğimizden daha kısa zamanda onaylanır ve bekleme süremiz azalır
Zor bi süreç ama boyle birbirimize destekle insallah hepimiz ailelerimize kavuşacağız arkadaşlar 

kuzeymelissa
@kuzeymelissa
F2A göçmen vizesi başvurusu
kuzeymelissa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar onayımızı aldık

️
️çok şükür darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza 
️ -
Arkadaşlar tarihi yazmayı umutmuşum.tekrar belirteyim biz onayımızı aldık çok şükür

️
Darısı inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına

F2A
başvuru tarihi :7 Şubat 2022
Noa 1: 1 mart 2022
Noa2 : 5 Nisan 2023
Nvc evrak talebi : 10 Nisan 2023
DQ :3 Mayıs 2023
Mülakat ? -
@lina ayyy iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

bekleyen herkes için insallah en kısa sürede sonuçlanır ve herkes ailesine kavuşur
insallah benim yavrularımda babalarına kavusur

-
@yasmin982 evet belkide dediğiniz gibi yoğunluğa göre değişiyor inanın eşim söyleyince inanamadım cunku arkadaşlara baktıgım kadarıyla baya sürmüş
️İnsallah dediğiniz gibi isteyen herkes en kısa sürede eşine kavusur çocuklarımız da babalarına kavusur
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın amin

-
@yasmin982 inanın bazılarına bakıyorum F2A süreci 1,5 yılda sonuçlanmış.bazen şans bazen iyi hazırlanan bi dosya mı vs mi bilmiyorum ama farklılık gösteren çok oluyor bende anlamış değilim
️
️

-
@yasmin982 ben çocuklarımla o depremi çok kötü yaşadım Mersin’de maalesef
ve oturduğum eve yıkım kararı verildi.ordan çıkmak zorunda kaldık
eşim avukatımıza çadırda kaldığımızı va söyledi.avukatımız bizim için hızlandırma talebinde bulundu ve sanırım talebimiz kabul edildi ki onay aldık ve ilerledi
ben ve çocuklarımla 1 ay dışarda çadırda yaşadık o korku gerckten çok kötü bisey.Allah kimseye yaşatmasın
ben o gece ölüyoruz sandım çocuklarla
-
@kuzeymelissa ve dosyamız California dan nebraskaya alındı onay geldiğinde baktık gelen kağıdın altında Nebraska yazıyordu.belki de dediğiniz gibi aciliyet kaydımızdan dolayı dosyayı nebraskaya aldılar

inşallah sizinde onayınız en kısa zamanda gelir ve hepimiz ailelerimize kavuşuruz 

-
İyi akşamlar arkadaşlar bizim randevu mailimiz çok şükür bugün geldi

22 Ağustos olarak geldi 
insallaıh sizlere de gelmiştir

kuzeymelissa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@serdil inanın ben bu sorunları yaşamamak adına Ankara’yı sectim ve otobüse binip gidip pasaportları kendim teslim aldım
aslında en doğrusu bu -
@gucarslan teşekkürler evrakları gönderdikten 1 hafta sonra vizeniz basıldı yazısını gördüm
vizemizi aldım çok şükür 
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
arkadslar merhaba bizim idari islem sponsor eksigimiz vaardı ben onu da cocuklarımın ve benim pasaportumla teslim yerine kendim goturup teslim ettim,ve ben kontrol ettıgımde 2 gun sonra statum degisti ve vizwniz basılmıstır yazısı vardı.ve sonrasında mailimde geldi.merak ettıgım su ikiz cocuklarım 5 yasındalar ve onların statusu ve durumunda hıc bır degısiklik yok. acaba ben pasaportumu almaya gıttıgımde onların yası kucuk diye onlarınkini de mi teslm alıcam yoksa onlarında tek tek statu onaylarının gelmesını mi beklemem gerekiyor kafam cok karıstı bılgisi olan varsa lutfen benı bilgilendirebilir mi cunku ankarada oturmuyorum ve hepsını beraber almayı dusunuyordum.ıyı gunler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@gulsah123 lutfen canınızı sıkmayın benım mulakat tarıhım sayın hanım efendının bunları yazmasından 1 hafta sonra maıl olarak bana geldı.isini yasal yollarla yapan insanları bu hanım efendinin yazdıkları kapsamıyor arkadslar.emin olun ki yasal yollara basvuranları asla magdur etmiyorlar.evet bekleme suresi oluyo bende bekledim ama sonuc hicbir zaman bizleri uzmuyor.lutfen sabır ve umit ile bekleyin. eminim ki hepinizn mulakatları sırası ile verilecektir.sevgi ile kalın
-
@esraozz, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@Seyduna Ekimde giderim en geç diye düşünüyordum şu an bir hayal olduğunu görebiliyorum. Avukatın söylediğine göre 3-6 ay arası bekleyiş öngörüp konsolosluk yoğunluğuna bağlı olarak 7 aya kadar uzayabilir dedi. Ama onlara asla güvenmiyorum milyon kez hata yaptılar
-
merhaba 22 agusta mulakatımız vardı.aslında mulkatım guzel gecti parma izi yemin evrak kontrol bunlarda bi sorun yasamadım fakat esimin 2024 transcirpt tamaamlanadıgı icin maalesef benden sponspor ıstenıldı.sarı bı kagıt verıldı ve bana sponsor gereklı bu evrakla bırlıkte pasaportlarınızıda bıze gondereceksınız denıldı ve pasaportları bana teslim ettiler.cocuklar ve benim.size sunu sormak ıstıyorum acaba bu surecım cok uzar mı.evraklarımın kontrolunu konsolosluk yapıcak.insallah cok uzun bir sure beklemem.esim sponsor buldu saylır evrakları tamamlayıp gonderecegim. bide evrakları dırekt konsolosluga mı gonderecegim yoksa vf global vize merkezine mi baya bildirim okudum ve talimatları kafam cok karıstı yardımcı olırsanız sevınırım.iyi aksamlar
-
@Recep-Toraman bize onayımızdan 26 ay sonra randevu verildi