Merhabalar. 3 yıl aradan sonra dosyanızın ilk aşaması onaylandı darısı tüm bekleyenlere
Recep Toraman
@Recep Toraman
Recep Toraman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar nvc onayımız geldi nvc onayından sonra ortalama nekadar süre sonra konsolosluk randevusu alırız tecrübe eden varmı yakın zamanda. Bu arada f2a başvurumuz tarihî nisan 2022 onayımız yeni geldi uzun süre oldu inşallah bekleyen herkes alır
-
RE: USCIS Randevulari (InfoPass Appointment)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@gucarslan teşekkür ederim bebeğimiz türkiyede doğdu be 2 aylıkken ABD ye giriş yaptık girişteki memur Na3ve 551 mührünü pasaporta basmış fakat Anumber ve receipt number yok buyüzden randevu almakta zorlanıyoruz birde sağlık sorunu sebebiyle 1 ay sonra türkiyeye dönecek randevu için acelemiz de bu yüzden uscisden greencard başvurusunda yapıp işimizi garantiye almamız gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
-
@ulgen merhabalar benimde Haziran'da nvc onayım geldi ocak sonu randevumuz geldi şükürler olsun sizinde kısa sürede gelir inşallah bekleyen herkes en kısa sürede randevusu gelir
-
RE: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocuklarıTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar öncelikle önceden buradan aldığımız bilgiler ile Türkiye'de doğan bebeğimiz için ABD ye sorunsuz giriş yaptık bebeğe 1yillik vize verildi teşekkür ederim bilgiler için bundan sonraki izlemem gereken yol nedir nasıldır yardımcı olursanız sevinirim kendisine green kart başvurusu nasıl yapacağız
-
RE: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocuklarıTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@cilemaya çok güzel açıklayıcı oldu gerçekten ama işte ANumber da mührün altına yazılmadığı için tedirginim ve bunu nasıl öğreneceğimizi bilmiyorum

Recep Toraman tarafından gönderilen son iletiler
-
@ulgen merhabalar benimde Haziran'da nvc onayım geldi ocak sonu randevumuz geldi şükürler olsun sizinde kısa sürede gelir inşallah bekleyen herkes en kısa sürede randevusu gelir
-
@nazliozdamar bizim 5 ay oldu nvc onayımız halen randevu gelmedi inşallah alırız kısa sürede hızlandırma mümkün müdür acaba bilgisi olan var mıdır
-
@efsun merhabalar öncelikle bizden örnek vermek istiyorum biz ilk çocuğumuz olduğu zaman sadece doğum raporu ve bir kaç evrak ile bebek 2 yaşından küçük olacak şekilde ABD ye giriş yapabilir bu şekilde bebeğin green kartı otomatik elinize gelir girişte bir kaç form imzalarsiniz ve bunun la ilgili formda abd dışında doğan çocuklar bölümünü inceleyin avukat çok yüksek para istemiş bizde ikinci çocuk için 1500 ödemek zorunda kaldık buda uscis onayımız geldiği için ikinci bebek için ds 260 eklemek gerekiyordu inşallah yardımcı olur biz ilk bebeğimize bu şekilde ilk girişte vize istemez ama şartlar var
-
Uscis onayı sonrası süreç hızlı nvc onayı 1 ayda geliyor şuan konsolosluk randevusu bekliyorum inşallah oda hızlı gelir
-
@kıvanç merhabalar bizim de yeni onayımız geldi 3 Nisan da
-
Merhabalar nvc onayımız geldi nvc onayından sonra ortalama nekadar süre sonra konsolosluk randevusu alırız tecrübe eden varmı yakın zamanda. Bu arada f2a başvurumuz tarihî nisan 2022 onayımız yeni geldi uzun süre oldu inşallah bekleyen herkes alır
-
@kuzeymelissa merhaba benim tarih 04 04. 2022 nvc onayı geldi şuan konsolosluk onayı bekliyorum kısa sürede mi geldi sizin randevu
-
Merhabalar. 3 yıl aradan sonra dosyanızın ilk aşaması onaylandı darısı tüm bekleyenlere