@Mr-Yavuz hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim. ben de Viyana'ya defalarca attım ama tekrar atmayın lütfen gibi cevap gelince atmayı bırakmıştım. tekrara düşünce hiç almazlar diyerek. demek ki ben de -asıl siz lütfen- deyip bastırmalıyım.
sevcanozge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mehmetizmirli çok ayrıntılı ve güzel anlatmışsınız her şeyi. tebrik ve teşekkür ederim. yeni hayatınızda mutluluklar.
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serkan-YILDIZ hayırlı olsun Serkan Bey. sizinki gibi güzel haberler almak hepimize moral oluyor. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

-
@Serkan-YILDIZ merhaba Serkan Bey. evlilik cüzdanı fotokopisi yazılı olan sayfalar için alınmalı değil mi? bir de çocukları işletmiş miydiniz cüzdana?
-
@tohma31 vizeniz hayırlı olsun, başınız sağolsun. ben Adana'da yaşıyorum, deprem nedeniyle dv sürecinden epey kopmak zorunda kaldım ama sizi çabuk toparlayıp başardığınız için tebrik ederim

yeni yaşamınızda mutluluklar -
@salih-atilla

yürekten tebrik ediyorum Salih Bey. cesaretiniz ve güzel "baba" yüreğiniz için.
sevcanozge tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Yeni Almanya Fırsat Kart BaşvurusuAlmanya içinde yayımlandı
@FreeMen teşekkür ederim cevap için. fakat ben Kanada için araştırma yaptığımda kime sorsam olmaz dediler. depremzede vizesi için ya evimin yıkılmış olması ya da birinci dereceden yakinimi kaybetmiş olma şartı varmış.
-
RE: Yeni Almanya Fırsat Kart BaşvurusuAlmanya içinde yayımlandı
merhaba. dv24'ü hayal kırıklığı ile yıkım ile tamamlamış biri olarak Almanya fırsat kart ile ilgili ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabilirim? link vb bilen var mı aramızda?
-
@salih-atilla

yürekten tebrik ediyorum Salih Bey. cesaretiniz ve güzel "baba" yüreğiniz için. -
@tolgado hayırlı olsun vizeniz, size ve eşinize mutluluk getirsin
"Adana'ya döndük" yazısını okuyunca inanın içim titredi. mülakat alınca deneyimimi yazıp aynı kelimleri kullanmak bana da kısmet olur inşallah 
-
@nurcan-imğa vizeyle ilgili bişey yazmıyor ama yardımcı olacak cevapları ben de merak ettim doğrusu.
-
@tohma31 vizeniz hayırlı olsun, başınız sağolsun. ben Adana'da yaşıyorum, deprem nedeniyle dv sürecinden epey kopmak zorunda kaldım ama sizi çabuk toparlayıp başardığınız için tebrik ederim

yeni yaşamınızda mutluluklar -
@Serkan-YILDIZ merhaba Serkan Bey. evlilik cüzdanı fotokopisi yazılı olan sayfalar için alınmalı değil mi? bir de çocukları işletmiş miydiniz cüzdana?
-
@Serkan-YILDIZ hayırlı olsun Serkan Bey. sizinki gibi güzel haberler almak hepimize moral oluyor. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

-
@lumos okurken bile heyecanlandım, yaşarken sizi düşünemiyorum
o bedava kola kazanamama olayı bende de var
️ . kpss'yi yüksek puanla kazanıp -sirf memur olduğum-için öğretmenliğe atanmayıp iki dava açarak öğretmen olmuş biriyim
o yüzden çok inanıyorum, ben de mülakat deneyimi yazacağım burada inşallah 

-
@mehmetizmirli çok ayrıntılı ve güzel anlatmışsınız her şeyi. tebrik ve teşekkür ederim. yeni hayatınızda mutluluklar.