• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yakupkaplan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yakupkaplan

@yakupkaplan

2
    İtibar
    34
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yakupkaplan Takip etme Takip Et

yakupkaplan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

@waterman, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@yakupkaplan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş Emre bey, DS-260 formunu doldurdum. Belirttiğiniz sayfadaki aşamalara göre CN'nin aktif olması gerekiyor. Aktif olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Cn numaranız suan aktif zaten en yüksek mülakat alabilen cn 26.000.. Mülakat icin beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok sürecinizde başarılar.

Teşekkürler. İnşallah bir aksilik olmadan süreci tamamlarız.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Y
      yakupkaplan

@Emre-Kurtulmuş Öncelikle gözünüz aydın. ABD'ye gitmişsiniz galiba. Darısı bizim başımıza.

Başka ülkede mülakata girebilmek için anladığım kadarıyla o ülkede oturum almış olmak gerekiyor doğru mudur?

Yani Almanya'da mülakata girmek istiyorum diye dosyamı oraya aldıramam galiba. Ya da bunu yapmanın bir yolu var mıdır?

Teşekkürler.

Y
      yakupkaplan

yakupkaplan tarafından gönderilen son iletiler

Benim numaram 17 binlerin başında ve halen tarih vermediler. Kafayi siyirmak üzereyim.

Y
      yakupkaplan

@kuzey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@yakupkaplan 15K üzeri olup mulakat alanların tamamı dosyasını başka konsolosluklara taşıyanlar. 15K altı olanlardan da bircok kişi dosyasını taşıyarak mülakat aldı.

Mazur görün lütfen cahilliğimi.

Başka ülkelere taşımak bu kadar kolay mı? Çünkü başka ülkelere normal vize almak bile zorken bunu nasıl yapıyor insanlar? Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Benim bildiğim başka ülkelerde randevu almak için o ülkede oturumun olmuş olması gerekiyor doğru mudur?

Y
      yakupkaplan

Arkadaşlar selamlar tekrardan.

Bizim mülakat tarihi halen verilmedi. 2023 DV Talihlileri Durum Takibi Excell dosyasına baktığım zaman numaraları benden çok daha yukarıda olanlar mülakat tarihlerini almışlar. Nasıl oluyor anlamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok yoruldum açıkçası.

Şimdi mülakat tarihleri Eylül ayından sonrasına da veriliyor mu? Yoksa Eylül ayına kadar mülakat tarihlerinin hepsinin bitmiş mi olması gerekiyor?

Diyelim ki 15 Ağustos 2023'de yeni mülakatlar açıklandığında, mülakat tarihlerini Ekim ya da Kasım ayına verebilirler mi? Yoksa Ağustosta açıklanacak mülakatlar için Eylül ayı son ay mı olmuş olacak?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Y
      yakupkaplan

@lumos, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@mfd35 Merhaba, forum kurallari geregi sorulariniza daha detayli cevaplar alabilmek icin lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.

Eger DV2023 talihlisiyseniz, burada degil de DV2023 asamalariyla ilgili baslikta inceleme yapmanizi tavsiye ederim. Bir de Hangi kosolosluktaniz bilmiyorum ama DV2023 Excel tablosunu da de mutlaka inceleyin.

Merhaba, imzanızdaki bilgilere göre dosya numaranız 30 binlerde ve mülakat tarihinizin 25 Temmuz 2023 olduğunu görüyorum. Bizim dosya numaramız 17 binlerde ve halen mülakat tarihi alamadık. Acaba neler yaptınız? Bize bir tavsiyeniz olur mu?

Saygılarımla.

Y
      yakupkaplan

@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler.

Forumda nasıl olacağı ile alakalı biraz araştırma yapayım. İnşallah hayırlısı olur.

Y
      yakupkaplan

@R-Mutt Merhaba, nereye nasıl bir email attınız? Bir mahsuru yoksa yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Y
      yakupkaplan

@Emre-Kurtulmuş Öncelikle gözünüz aydın. ABD'ye gitmişsiniz galiba. Darısı bizim başımıza.

Başka ülkede mülakata girebilmek için anladığım kadarıyla o ülkede oturum almış olmak gerekiyor doğru mudur?

Yani Almanya'da mülakata girmek istiyorum diye dosyamı oraya aldıramam galiba. Ya da bunu yapmanın bir yolu var mıdır?

Teşekkürler.

Y
      yakupkaplan

Anladım. Teşekkür ederim.

Peki başka ülkeden mülakat tarihi almanın bir yolu var mıdır?

Y
      yakupkaplan

Twitter'da greencardci hesabında şöyle bir paylaşım yapılmış.

Resimde 25XXX'lerde olan bir arkadaşın mülakatının onaylandığı yazıyor. Benim sıram 17XXX'lerde, nasıl oluyor da 25XXX'lerde olan bir dosya önce mülakat alabiliyor?

DS-260 formunu doldurdum.
      Dosya KCC'de bekliyor.
      Email attım adamlara dosyanız KCC'de, bir şey yapmanıza gerek yok diyorlar.

Bir yerde yanlış mı yaptım? Yoksa sistem farklı mı işliyor. Anlayamadım doğrusu.

Y
      yakupkaplan
    • RE: Kentucky Consular Center (KCC)

Merhabalar,

17 binlerce olan case numaram ile alakalı henüz bir mülakat tarihi alamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eylül'e kadar tarih verilmezse şansımın yanacağını söylüyorlar.

Acaba dosyayımı başka ülkeye aldırabilir miyim? Aldırabiliyorsam ne yapmam gerekiyor? Ya da ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum. Öylece her gün emaillere bakıp duruyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Y
      yakupkaplan