Herkese merhaba
Yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar önce eşim ve kızımla beraber ailece Amerika vizesine başvurmuştuk. Randevu tarihi olarak en erken 2028 yılında boşluk görünüyordu. (İstanbul)
Forum yapılan paylaşımlar sayesinde bugüne vize randevumuzu aldık ve bugün görüşmeye gittik. Süreç olumlu sonuçlandı. Forumda paylaşım yapan katkısı olan herkese teşekkür ederiz 
Mülakata gireceklere faydalı olabileceğini düşündüğümden bize sorulan soruları paylaşmak isterim.
Newyork’a hangi amaçla gitmek istiyorsunuz?
Kaç çocugunuz var?
Türkiye’de eviniz var mı?
Amerika’da akraba/tanıdık var mı?
İşiniz ve aylık geliriniz nedir?
Daha önce hangi ülkelere seyahat ettiniz?
Görüşmeler ortalama 3-5 dk arası sürüyor
Tek cümlelik net cevaplar istiyorlar.
Gişedeki çalışanlar Türkçe biliyor yinede tercüman hazır bulunuyor.
Yanınızda 1 adet fotoğraf, pasaportunuz ve başvuru formunuz mutlaka bulunsun.
Herkese bol şans 
frkbzdg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bende şunu fark ettim çok isteyen her şeyini hazırlayan planlayanlara çıkmıyor. Kim umursamıyor çıkarsa bakarız diyen varsa onlara çıkıyor valla :))
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ibrahimasar tesekur ederim açıklama için simdi tam olarak oturdu kafamda

-
İyi bayramlar bütün forum ailesine inşallah sağlıkla, mutlulukla, güzel bir şekilde geçmesi dileğiyle iyi geceler

-
@emre911 çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. ben eski pasaportla başvuru yapayım çıkarsa ds260 formunu o şekilde doldurur müşalat tarihi gelirse açtırıp yeni pasaport bilgisi gireriz artık :))
-
@Ecehzr ilk başvurularda öyle oluyor herkes yaşamıştır sanırım. Bizde o moda girmiştik kesin bizde falan ama olmayınca da biraz hüsran. daha sonraki başvurular daha rahat oluyor merak etmeyin, küsmeyin başvurmaya devam :))
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese bol şanslar. Herkesin gönlüne göre olsun

️. Ben kaç seferdir hep erken başvuru yapıyordum bu sefer sona doğru yapacağım. Belki olur 
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10 çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için şuanda aydınlandım.

-
Merhabalar, bizde ailemle ilk defa başvuru yapacağız onun için fotoğraf olayını şimdiden halledeyim diyorum. Ankara da bildiğiniz fotoğraf çeken yer biliyormusunuz.

-
@Gökhan-A merhaba teşekkür ederim tebriğiniz için. Detaylı yazdım sanıyorum. Farklı bişeyleri öğrenmek isteyen arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
frkbzdg tarafından gönderilen son iletiler
-
@Gökhan-A merhaba teşekkür ederim tebriğiniz için. Detaylı yazdım sanıyorum. Farklı bişeyleri öğrenmek isteyen arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
-
@BK84 çok teşekkürler anladım. şimdi mail bekleyeceğiz o zaman

-
Yine sorum olacak ama pasaportu teslim alma sürecinde ben giderek teslim almayı seçmiştim elden. mülakat sonrasında bu süreç nasıl ilerliyor. VFS den teslim alıyoruz sanırım ama VFS den teslim almak için ilk önce mail gelip sonra randevu mu almam gerekiyor bunu nerden yapacağım bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.
-
Herkese merhaba
Yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar önce eşim ve kızımla beraber ailece Amerika vizesine başvurmuştuk. Randevu tarihi olarak en erken 2028 yılında boşluk görünüyordu. (İstanbul)
Forum yapılan paylaşımlar sayesinde bugüne vize randevumuzu aldık ve bugün görüşmeye gittik. Süreç olumlu sonuçlandı. Forumda paylaşım yapan katkısı olan herkese teşekkür ederiz
Mülakata gireceklere faydalı olabileceğini düşündüğümden bize sorulan soruları paylaşmak isterim.
Newyork’a hangi amaçla gitmek istiyorsunuz?
Kaç çocugunuz var?
Türkiye’de eviniz var mı?
Amerika’da akraba/tanıdık var mı?
İşiniz ve aylık geliriniz nedir?
Daha önce hangi ülkelere seyahat ettiniz?
Görüşmeler ortalama 3-5 dk arası sürüyor
Tek cümlelik net cevaplar istiyorlar.
Gişedeki çalışanlar Türkçe biliyor yinede tercüman hazır bulunuyor.
Yanınızda 1 adet fotoğraf, pasaportunuz ve başvuru formunuz mutlaka bulunsun.
Herkese bol şans
-
@T-C-Kubilay-Dikici merhabalar bizimde ayın 15 İstanbul'da randevumuz var. eşim 7 yaşındaki kızım ve ben ailecek gireceğiz. Yanımızda götüreceğimiz evraklar nelerdir acaba yardımcı olabilir misiniz?
-
@srhnkskn teşekkür ederim cevabınız için. Randevuyu seçtikten sonra erkene nasıl alabiliyoruz. Bu yeni sistemde olmuyor falan dediler ondan tedirginim. Birde randevu almadan kızımın pasaportunu değiştirip yeni bir ds-160 formu doldursam daha sonra randevu sisteminde kızımın pasaport bilgilerini değiştirebilirmiyim. Yoksa grup başvurusundan çıkarıp tekrardan mı gruba ekleyeyim. Yoksa hiç değiştirmeden randevu zamanı gelince yeni pasaportu yanımızda götürüp orda yetkiliye anlatsak olur mu? Sizce hangisini yapmam gerekir kafam karışık.
-
Merhabalar dün ödemeyi başvuruyu yaptım fakat randevu tarihi seçme kısmında bekliyorum çünkü en erken haziran 2028 veriyor kızımın pasaportu kasım 2027 bitiyor. Merakettiğim şimdi hemen bir rarüh seçmem gerekir mi? Hakkım yanar mı? Seçersem ileride randevu tarihi öne çekebilir miyim bu yeni sistemde?
-
@orhanozbekk aynı zamanda eşimide "add existing dependent UID" kısmından mı ekleyeceğim. çok soru sordum ama
-
@orhanozbekk merhabalar görsel için çok teşekkür ederim. Şimdi yeni randevu ekranında hem kendime hem de eşime ayrı hesap oluşturacağım ve kızım için bakmakla yükümlü kısmından hesap oluşturacağım doğrumudur.