Dün akşam yanlışlık olmuştur diye bugün Joe Biden ve ekibine bir şans daha vermek için tekrar kontrol ettim. Gene kazanamamışım
. 1 senede bu başlıktayız
UgurOral tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek HazırlıklarBilişim Teknolojileri içinde yayımlandı
Yeni başlayan arkadaşlara patika.dev sitesinden çalışmalarını tavsiye edebilirim. Bir sürü güzel kaynak var.
Front End öyle bahsettiğiniz gibi çokta kolay değil açıkcası
Backend e göre tabiki kolay ama iş fırsatı olarak önü açık bir dal. -
Son saatlere girdik.
Herkes için hayırlısı olsun diyorum tekrar. Askerde şafak sayar gibi sayaç saydık
Doğan güneş şans getirsin
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
8 aylık kızım var. foto çekerken sürekli sırıtıyor. Ağzı açık

Kızım yüzünden elenecez :d
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu sene farklı şartlar altında başvurdum.
Sanırım 4. başvurum oldu. Bu sefer yine ilk başvuru gibi heyecanlıyımHerkese bol şans. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Bir gün bu konuya yazacağım hikayemin hayalini kuruyorum

-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@Barış-Güzelbey
İnşallah hocam teşekkür ederim
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun -
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Başvurumuzu yaptık.
Herkese bol şans. İnşallah gideceklere çıkar
-
Yarın akşam çıkarsa eğer totemimi paylaşacam. Rez alın

-
Meşhur konumuz tekrar güncel olduğuna göre bir uygulama önermek istiyorum
Evde foto çektirenler fotoyu bu uygulamaya yüklerseniz sizin yerinize ayarlıyor.
Arka plan beyazlatmada var ama ücretliydi sanırımBir çok ülkenin pasaport vize vs herşeye uyumlu fotolar elde edebilirsiniz.
UgurOral tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Forum Müdavimi Olup "Green Card" veya "Amerika'da Yaşam" Konulu Youtube Kanalı OlanlarSosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
@Erdem-AKDEMİR
Artık herkes market fiyatlarına ve araba fiyatlarına alıştığı için çok izlenmiyor
Dolayısı ile yeni içerik çıkarmak zor oluyordur -
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki DeneyimleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
@Seyfi-Tonguc CİMER'e yaz mecbur cevap dönerler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu sene farklı şartlar altında başvurdum.
Sanırım 4. başvurum oldu. Bu sefer yine ilk başvuru gibi heyecanlıyımHerkese bol şans. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Meşhur konumuz tekrar güncel olduğuna göre bir uygulama önermek istiyorum
Evde foto çektirenler fotoyu bu uygulamaya yüklerseniz sizin yerinize ayarlıyor.
Arka plan beyazlatmada var ama ücretliydi sanırımBir çok ülkenin pasaport vize vs herşeye uyumlu fotolar elde edebilirsiniz.
-
RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve SorularınızForum Kuralları içinde yayımlandı
merhaba
bu iletiyi silmek istedim silinmedi bende editledim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3104/amerika-da-çalışma-vizesi/76?_=1715934598758Test için aşağıdaki mesajımı denedim yine duruyor.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6795/ücretsiz-dv2025-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/126?_=1715934605523silinmesi için bir aciliyetim vs gibi bişey yok şuan. Hata olabilir diye bildirmek istedim
-
RE: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve SorularınızForum Kuralları içinde yayımlandı
Merhaba
Bir iletimi silmek istediğimde 1 gün sonra silinebilir uyarışı çıkıyor. Ama iletiler silinmiyor.
Çok eski iletileri de denedim aynı sonuç. Bir onaya vs mi gidiyor? -
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
3/0
gene olmadı.
çıkanlara hayırlı olsun inşallah vizelerini sıkıntısız alırlar -
RE: ABD-Türkiye Arası Para TransferleriBankacılık içinde yayımlandı
@smartcells Amerikada hangi borsayı kullanıyorsunuz acaba?
-
@Atlantis00, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@UgurOral Ayarladıktan sonra kızınızın fotoğrafını kaldıramyı unutamyın lütfen. Herkesin erişim sağlayabildiği bir platformda kızınızın resmi kalmasın hocam
merhaba.
fotoyu o gece kaldırdım. size cevap attım sanıyordum ama göremedim mesajımı
teşekkürler