arkadaşlar dv lotosunu kazanma şansı nedir internette %1-%2 olarak geçiyor fakat bazı danışmanlık siteleri fotoğraf yüzünden elenenlerin yüzünden %4-%5 arasında olduğunu söylüyor
Barış Güzelbey
@Barış Güzelbey
Barış Güzelbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
rastgele bir fotoğrafçıya gidip arka plan ve yüz gölge düşmemek şartıyla vesikalık çekineceğim fotoğrafın orjinalini mail olarak attıracağım
-
RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
arkadaşlar naptıysam arkaya düşen gölgeyi engelleme yapamıyorum gölge oluyor duvarda sürekli alttan telefon ile flash tutuyorum genede olmuyor çıldırmak üzereyim
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@Programmer küçük harflerle yazmak istiyorum ama ilk kelimenin ilk harfini büyük mü yazmak zorundayım Balikesir değil de balikesir yazsam olur mu
-
RE: [Arşiv] Ücretsiz DV2024 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
@Programmer tam olarak anlamadım -ı - I-i İ - bu harften hangisini kullanmak yasak doğum yerim balıkesir ı ve i harfini nasıl yazmam lazım
-
Arkadaşlar Türkçe harfler yasak deniyor anlamadığım nokta I ve İ harfinden hangisi yasak ğ, ş, ö, ç, üharfleri kullanmak yasak dimi
-
balıkesir de green card fotoğrafı için uygun yer bilen var mı