Allah bizi DV2024 bekleyenlerden etmesin amin.
Erdem AKDEMİR
@Erdem AKDEMİR
Erdem AKDEMİR tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
Cumanız ve dolayısıyla arife gününüz mübarek olsun inşallah
-
RE: Memurluk mu Amerika mı?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
2018den bu yana başvuru yapıyorum çıkmıyor artık umudum kalmadı çıksada gitme konusunda eskisi gibi emin değilim yaş 40 oldu 15 senelik memurluk var ev araba çocuk var git bulaşık yıka oralarda eskisi gibi cazip gelmemeye başladı açıkçası.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Turist vizesi için randevu alanların planları neler ? ben aile ziyareti gezme(tampa,washinton dc, şikaga newyork) ve uygun fiyata teknojik ürünler için istiyorum.
-
Çekilişe az zaman kalınca YouTube dan epey ABD kanalını takip ediyorum. Çıkmayınca iptal ediyorum. Geleneksel oldu maalesef
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
geçmiş yıllarda frumda bağış ile başvuru için yardımcı olunduğunu görmüştüm bu yılda geçerli mi ?
-
36 ay dan büyük anaokuluna giden çocuklar için pasaport harç ücrti ödenmiyormuş sadece 225tl defter parası varmış. belki bu bilgi birinin işine yarar. benim kızım 2 yaşında kreşe gidiyor o olmaz dediler.
-
RE: ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleriSosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
seyehatruhu videoları kaldırılmış ve eren ortada yok diye araştırırken bu listeyi kontrol ettim. bir çoğu videoları kaldırmış veya 4-5 yıldır video yüklemeyi bırakmışlar. modası mı geçti nerde bu insanlar ? ibo abd mesela hiç video filan kalmamış.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Zamir-Dağın, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Benim geçerli ABD vizem var, eşimin ve çocuklarımın yok, 8 Eylül 2022 de eşimin vize görüşmesi var. Peki çocukların(7 ve 8 yaşında) vizesi için pasaportlarını eşim vizeyi aldıktan sonra mı konsolosluğa postalayacağız. Çünkü talimatlarda anne ve babanın herbirinin vize basılı pasaportlarını istiyor.
Ya da eşim görüşmeye gittiğinde çocukları da yanında götürürse orda eşimle beraber çocuklara da vize verirler mi?
Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.o zaman ben ve eşim için başvuru yapayım çocuk için vize alırsak posta ile başvuru yaparız red alırsak en azından çocuk için 160 dolar ödememiş oluruz

Erdem AKDEMİR tarafından gönderilen son iletiler
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bilet 1 nisanda satışa çıkacak alırsak fifa vize için kod filan vermez mi acaba erken randevu için nasıl olur acaba
-
merhaba inşallah Türkiye dünya kupasına gidecek hızlandırılmış vize başvurusu nasıl yapılr bilgisi olan var mı ?
-
maç bileti olanın erken vize randevusu alması mümkün deniliyor.
-
RE: Amerika'da ikinci el araba almakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@vartorian link var mı ereni bulamadım
-
RE: Türk Youtuber'ların ABD HaritasıSosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
@Müberra-Dikici erenin sayfa linki var mı ?
-
RE: Türk Youtuber'ların ABD HaritasıSosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
kimseler kalmamış. videoları kaldırmış veya artık eklemez olmuşlar seyehatruhundan haberi olan var mı ?
-
RE: ABD'deki Turk Youtuber tavsiyeleriSosyal Medya Hesapları içinde yayımlandı
seyehatruhu videoları kaldırılmış ve eren ortada yok diye araştırırken bu listeyi kontrol ettim. bir çoğu videoları kaldırmış veya 4-5 yıldır video yüklemeyi bırakmışlar. modası mı geçti nerde bu insanlar ? ibo abd mesela hiç video filan kalmamış.
-
RE: Amerika'da ikinci el araba almakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
@vartorian erene noldu bilen var mı ?