Merhabalar SEVGİLİ DEĞERLİ DV LOTERİY ARKADAŞLARIM İNŞALLAH BU SENE GERÇEKTEN İSTEYENE İÇİNDE BENİMDE BULUNDUĞUM OLUMLU SONUÇLAR ALIRIZ....
baharaziz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Bu pazartesi ablam ve eniştem ankaradan vizelerini sorunsuz aldılar darısı sırasını bekleyenlere inşallah

-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba Arkadaşlar Eşimin bu sabah saat 8 de vize randevusu vardı ve ONAYLANDI.....Benim görüşmem ise 8 Şubatta Darısı Başıma...Detayları Yazacağım daha sonra
-
Geri sayımda kaldı 18 GÜN....Hayırlı bir bekleyiş olsun İnşallah....
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@sudo ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN SORMAK İSTEDİĞİM BİRŞEY VAR NEDEN GİDİYORSUNUZ DEDİĞİNDE SİZ NE CEVAP VERDİNİZ
-
Merhabalar bugün anne ve babam turist vizesi onayı aldılar.Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah

-
@Fevzi-ÖZYURT-0 EVET TANIŞTIM KAZANAN ARAKADAŞLA AYYY İNŞALLAH FEVZİ BEY

-
RE: (O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler VizesiÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
Merhabalar bu vize türü için Türkiye'den yada Amerika'dan yardımcı olacak avukat tavsiye edebilirmisiniz
-
RE: Davet Mektubu ÖrnekleriZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@crazycells çok mantıklı
çok teşekkür ederim -
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@moses Merhabalar Maalesef değişen birşey yok aynı durumda olacaksınız Türkiyeden başvurmuş gibi biz denedik
baharaziz tarafından gönderilen son iletiler
-
@berki çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için

-
Merhabalar 10 haziranda görüşmem var ve ds160 formu güncelemeden yeni sisteme kayıt oldum eski ds formuma giremiyorum süresi dolduğu için yeni sisteme kayıt oldum otomatik eski ds formum geçti ve yeni güncel doldurduğum ds formu ile değiştiremiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhabalar 10 haziranda görüşmem var ve ds160 formu güncelemeden yeni sisteme kayıt oldum eski ds formuma giremiyorum süresi dolduğu için yeni sisteme kayıt oldum otomatik eski ds formum geçti ve yeni güncel doldurduğum ds formu ile değiştiremiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
-
RE: Turizm İş TecrübeleriTurizm içinde yayımlandı
Merhabalar Lütfen Turizm adı aldtında Amerika'da tecrübesi olan ve neler yapılabilir bilgisi olan yazabilirmi ?
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Bu pazartesi ablam ve eniştem ankaradan vizelerini sorunsuz aldılar darısı sırasını bekleyenlere inşallah

-
Merhabalar bugün anne ve babam turist vizesi onayı aldılar.Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah

-
@Lgelada3daMgda Merhabalar tebrikler çok sevindim adınıza güle güle gidin .
-
@al_ti74 merhabalar şimdiden bol şans umarım alırsınız pasaportunuzda vizeli giriş çıkış varmıdır
-
@mertsongultekin tebrik ediyorum 🥰Görüşme hangi dilde oldu acaba ?
-
@melihguney Geçmiş olsun.pes etmek yok bu görüşmeden kazancınız daha bilinçli olmanız oldu bende sizin durumunuza düşmüştüm şimdi danışmanımla daha iyi hazırlanıyorum ikinci görüşmeme.