• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Kara Kartal
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 59
    • En İyi 21
    • Tartışmalı 4
    • Gruplar 0

Kara Kartal

@Kara Kartal

24
    İtibar
    67
    Profil Görüntülemeleri
    59
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Kara Kartal Takip etme Takip Et

Kara Kartal tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

herkes pasaport şartı kaldırılacak diye beklerken ABD ters köşe yapıp birde maddi durum şartı koyarsa herkes ofsayta düşer.. 🙂 belki beni tefe koyarlar ama keşke şartları sıkılaştırsalar iyice. tek umudum başıboş başvuruların engellenmesi. şans olarak fakir zengin orta durumlu aynı olsun onda hemfikirim. ama kardeşim başvuruya para şartı konsun 200- 300- 500 dolar gibi neyse artık hesabını yapsınlar hem ABD kazansın hemde gitmekte karar veremeyen kişiler başvurmasın. parası olmayan ne yapacak gibi yazılar yazarak kimse kendini acındırmasın kardeşim. 1 yıl var biriktirilir. kimse bahane üretmesin. günde 2 paket sigara içen adamlar. acıtasyon yapıyor.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      K
      Kara Kartal

@waterman kardeşim çok acil değilse bu konularda doktora gitmeni önermem. hepsi para tuzağı, seansları bilinçli uzatırlar. bende o yollardan geçtim. bir süre antidepresanda kullandım iyi geldi. ama benimki çok acildi yani karnıma sıkıntı geliyordu çok kötü. 1 seneye yakın kullandım sonra bıraktım. daha sonra gene başladı bu depresyon , tekrar doktora gittim . bana şunu dedi yaşam tarzını değiştirmen lazım. bende o günden sonra bana sıkıntı yaratan şeyleri tespit ettim. örneğin ailem ile anlaşamıyorduk devamlı tartışma fikir ayrılığı. bende tek başıma eve çıktım. sosyal medyayı interneti falan minumuma indirdim. yani anlayacağın yaşam tarzını değişrtirmeden kurtulamazsın bu ruhsal problemlerin hepsi aynı. kafada kurmak. bir uğraşın olsun boş kalma beyin boş vurduğu zaman kendi kendine kurmaya başlıyor. bir spor salonuna yazıl. amacın olsun. gerçekleştirebileceğin hedefler koy kendine. çok uç noktalarda olmasın. hayatı fazla cidiye alıp beklenti içine sokma kendini. en önemlisi seni bu hastalığa iten tespitleri kendin yap, seni en iyi kendin tanırsın. durumun çok acil ise intihar düşünceleri falan geliyorsa direk psikiyatri doktoruna gitmeni öneririm. geçmiş olsun.

K
      Kara Kartal
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız

K
      Kara Kartal

arkadaşlar ABD süper güçten bahsediyoruz. bu işi halledecekler. rahat olun. durup durup senaryo yazmayın. mecbur bekleyeceğiz. hükümet işi savsaklarsa o zaman mahkeme devreye girer. avukatlar şimdiden dilekçeleri vermiştir. yok öyle üç kuruşa beş köfte. babasının çiftliği değil ABD. Adam zaten bir daha başkan olamayacak fireni boşalmış kamyon gibi gidiyor yokuş aşağa.

K
      Kara Kartal

@teddydaniels bende ondan bahsediyorum. her yerde reklam olmuş artık. şansımız azalıyor heralde

K
      Kara Kartal

@bhdrergvn çok kişi elenecek bu fotoğraf olayından

K
      Kara Kartal

gözün doysun be kardeşim bırakta bizim şansımızı azaltma

K
      Kara Kartal

adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R

K
      Kara Kartal

bekliyoruz sabırla. başı boş başvuruları çok sağlam eleyecekler gibi geliyor bana

K
      Kara Kartal

arkadaşlar içinizi ferah tutun. çekilişe kadar paranızı biriktirin. zaten şu an ortalık karışık. bu ay sonuç alırız gibime geliyor.

K
      Kara Kartal

Kara Kartal tarafından gönderilen son iletiler

kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için

K
      Kara Kartal

dolarda bekletmeyin bence paranızı altına çevirin değer kaybetmesin. ben çekiliişe kadar öyle yapıcam ytd

K
      Kara Kartal

arkadaşlar içinizi ferah tutun. çekilişe kadar paranızı biriktirin. zaten şu an ortalık karışık. bu ay sonuç alırız gibime geliyor.

K
      Kara Kartal

bekliyoruz sabırla. başı boş başvuruları çok sağlam eleyecekler gibi geliyor bana

K
      Kara Kartal

Başkan Trump şu an binlerce vizeyi iptal ediyor. X de gördüm. https://x.com/i/status/2010740549469557010

K
      Kara Kartal

arkadaşlar ABD süper güçten bahsediyoruz. bu işi halledecekler. rahat olun. durup durup senaryo yazmayın. mecbur bekleyeceğiz. hükümet işi savsaklarsa o zaman mahkeme devreye girer. avukatlar şimdiden dilekçeleri vermiştir. yok öyle üç kuruşa beş köfte. babasının çiftliği değil ABD. Adam zaten bir daha başkan olamayacak fireni boşalmış kamyon gibi gidiyor yokuş aşağa.

K
      Kara Kartal

yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız

K
      Kara Kartal

herksin hayali suya düştü

K
      Kara Kartal

adam daha geçen gün dedi norveçten danimarkadan gelsin göçmenler diye. somali dediğine bakmayın. aslında bizi işaret ediyor :R

K
      Kara Kartal

Kısa vadede pause muhtemelen mahkemelik olur ve bozulur (geçici kalır), ama Kongre kalıcı değişiklik yaparsa o kötü. Gelişmeleri takip etmek lazım, önümüzdeki günlerde dava haberleri çıkabilir.

K
      Kara Kartal