Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • @lumos Bana dosyamın hâlâ KCC’de olduğu, sıra geldiğinde bana KCC tarafından mail geleceğini belirttiler. Oysa dosyamı taşımak istediğimi belirterek yazmıştım, sanırım ya anlamadılar ya da bir sebep göstermeden reddettiler o halde.

  • ⭐⭐⭐

    @repent Hata yapmis olabilirler, o konu baska. Fakat siz mesajinizida her yer reddetti ve ret sebi de bu diye ifade ettiginiz icin aciklama yaptim.


  • @repent Merhaba, bu konsoloslukların dosya taşıma ile alakalı bilgi sahibi olmaması, dosyayı taşımak istememeleri veya şart koştukları oturum izni vb. belgeleri olmadan işlem yapmayacaklarını anlatan kibar bir geçiştirme maili. Siz ısrarla taşımak istediğiniz konsolosluklara yazacaksınız ve kabul ettirene kadar devam edeceksiniz maalesef. KCC ye bir kere mail atın ve gelecek cevabı eke koyarak konsolosluklara yazmaya devam edin. KCC den gelecek cevap dosyanızın cut-off ta olduğu ve KCC nin müdahale edemeyeceği maili olacak.

    Kolaylıklar


  • @Berkay-BHR Hocam temmuz ayında böyle bir şey mümkün değil. Belki ama belki son ay olabilir. Ha geçmişte olduğunu da görmedim, duymadım...


  • @sanaldeniz Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
    Umarım bir sorun yaşamadan vizemi alabilirim. İyi günler dilerim. :folded_hands_light_skin_tone:


  • @arnblt
    peki hocam birşey soracağım,biz dv260 formunu doldururken 3 kişilik bir aile idik ve 2 ay sonra 2. cocuk dünyaya gelecek 4 kişi olacağız ve yeni doğacak ile ilgili birşey doldurmadık.Benim planım mulakat verildiğinde dosyayı açtırarak yeni doğacak olanı işlettirmek vardı ama case number da sıranın gelmeme ihtimalini yeni öğrendim,cuteoff olduktan sonra başka bir ülkeye dosya taşınsa oradada değişiklik yapabilir miyim çocukla ilgili yoksa sadece ankara üzerinden mi dosyada değişiklik yapılabilir

  • ⭐⭐⭐

    @ozkan-akbulut Merhaba, tebrikler yeni aile uyeniz icin. Dogdugu zaman ufakligi 'add applicant' olarak ekleyeceksiniz. Daha sonra mulkat alinca durumu konsolosluga bildirip guncelleme yapacaksiniz. Mulakat alana kadar DS-260 formunuzu actirmayin.


  • @lumos hocam teşekkür ederim,peki dosyayı hong kong 'a taşıdığımı varsayarsak eğerki dosya taşıma işlemini kabul ettiler,oradada bu ekleme işlemini yapabilir miyim?

  • ⭐⭐⭐

    @ozkan-akbulut Tabii ki, bebek dogunca hemen ekleyin onun formunu, mulakat alinca da sizin ve esinizin cocuk sayisi, ismi vs. bilgiler icin duzenleme yapacaksiniz (bunu belirtirsiniz o vakit).


  • @lumos Doğunca mı ekleyelim? yani dosyayı mı açtıralım yoksa Mulakat maili alınca mı açtırmalıyız dosyayı

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Berkay-BHR, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaşlar ve Değerli Adminler Merhaba ,

    DV2023 çekilişi kazananlarından biriyim.

    Sorum şu:
    Uzun bir bekleyişin ardından Ankara'da 14 Temmuz için vize mülakatı randevusu almayı başardım. Ancak bildiğiniz gibi, 55 bin vize kotası bulunuyor ve bu kotanın neredeyse dolmak üzere olduğu konuşuluyor.

    Randevu almama rağmen, mülakat gününde konsolosluk yetkilileri bana "Vize kalmadı" diyebilirler mi? Bu ihtimali nasıl değerlendiriyorsunuz?

    Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Dosya Numarasi: 2023EU000081XX
    DS-260 Gonderimi: 10.05.2022 ✅
    Saglik Muayenesi: 09.06.2023
    Vize Mulakati: 14.07.2023
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

    Merhaba sizin mülakatınız 14 Temmuzda, sağlık randevunuz 9 Haziranda. Mülakattan en fazla 30 gün önce olması gerekmez mi acaba. Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama Unganlar sitesinde öyle yazıyor.

    Ayrıca sorularınızı DV2023 aşamaları sayfasında sormanız daha iyi olacaktır.

  • ⭐⭐⭐

    @ozkan-akbulut
    Bebek dogunca; Add Applicant

    Mulakat alinca; DS-260 formlari icin guncelleme talebi.


  • Az önce sorduğum soru reddedildi atnı soruyu tekrar soruyorum. Yine red alırsam umarım bu sefer açıklamasını da alırım. Dv2023 mülakatına girip de vize alanlatın hepsi başka ülkelerden girmiş. Ankara'daki mülakat sırası hakkında bilgisi olan var mı? Ya da Ankaradaki mülakatlar kesintiye mi uğradı??

  • ⭐⭐⭐

    @san_diego86 Evet bilgimiz var. Politik nedenlerle Ankara mulkat az dagitiyor Turkiye-dogumlu kazananlara.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @san_diego86, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Az önce sorduğum soru reddedildi atnı soruyu tekrar soruyorum. Yine red alırsam umarım bu sefer açıklamasını da alırım. Dv2023 mülakatına girip de vize alanlatın hepsi başka ülkelerden girmiş. Ankara'daki mülakat sırası hakkında bilgisi olan var mı? Ya da Ankaradaki mülakatlar kesintiye mi uğradı??

    Merhaba, excel dosyasını incelerseniz eğer, Ankara 10 binlere kadar geldi. Hayır kesintiye uğramak değil, sadece çok kötü bir performans sergiliyorlar. Herkes dosyasını başka ülkelere transfer etme telaşında.

    Sorularınızı bu başlıkta değil de DV2023 aşamalar başlığında sorarsanız daha iyi olur.


  • Merhaba yetkili admin arkadaşlar numaram 3k sunbit tarihi temmus 20 henüz mülakat gelmedi turist vizemiz var haziran temmus ayında mülakat alma oranım sizce çokmu azmı ihtimal şuanda hangi ay sumbit edenler aldılar veya kaç kişi kaldı benim gibi bekleyen

  • ⭐⭐⭐

    @abzr Merhaba, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
    ABD vizeniz varsa AOS yapin, hayatiniz kurtulur.


  • @abzr Siz 2024 kazananısınız imzanızda öyle yazıyor. Eğer öyleyse daha sizin sürecinizin başlamasına 5 ay var.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @abzr Turist vizeniz varsa hiç düşünmeyin hemen uçak biletlerini alın. AOS yapmanız çok uygun olacaktır.
    Temmuz mülakatları dağıtıldı. Bu submit tarihi ile Ankara'dan mülakat alma ihtimali çok zayıf.


  • @Serap-2 Serap Hanım merhaba ,
    Randevu talebimi oluşturduktan sonra onay geldi. Sanırım bir sorun teşkil etmedi onlar açısından.
    Yarın tekrar bir mail atıp sormayı deneyeceğim.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum