DV2022 Bekleme Odası
-
@asilelif site management yada apartment management yazarsın çalışma kısmına
-
@ayvalik10 şimdi işteyim akşam sonkez ds260 formunu kontrol edicem son kontrolde kafama takılan tüm soruları akşam yazayım olur mu
-
@asilelif evet yazacaksın madde madde olarak küçük büyük hepsini yazarsın
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@asilelif evet yazacaksın madde madde olarak küçük büyük hepsini yazarsın
Sağol ya içim rahatladı müthişsin valla
-
@asilelif olur mu sende harika bir meslek anadolu üniversitesi şimdi inceledim. Apartment yönetiminde çalışabilirsin. Site yada apartment yöneticileri ya bünyesinde oluyor yada dışarıdan bir şirket gelip yapıyor. Bu işte çalışabilirsin ondan sonra neden kalaylıyorsun diyorlar elinde altın bilezik var çamura batırmış bir kenara koymuşsun
Mesleği ne olarak yazayım ve konsoloslukta açıklamasını nasıl yapayım (ingilizcem kıt)😂 ona göre
-
@asilelif apartment management yazınca arama kısmına gelen iş sayısı Page 1 of 21,555 jobs
-
@asilelif sen iki yıllık mezunuyum doldurdun dimi sakın lise mezunu olarak doldurma apartment or complex management yazarsın
-
@asilelif sen iki yıllık mezunuyum doldurmadın mı sakın lise mezunu olarak doldurma
Hayır liseyi yazdım 2 yıllık yüksekokuluda yazdım
-
@asilelif sen iki yıllık mezunuyum doldurdun dimi sakın lise mezunu olarak doldurma apartment or complex management yazarsın
Diğer bölümünü isaretleyip açılan açıklamaya yazayım dimi
-
@asilelif apartment management yazınca arama kısmına gelen iş sayısı Page 1 of 21,555 jobs
Buna nerden bakcam
-
@asilelif yanlış doldurdun Vocational School bunu yazacaksın. Çünkü şu anda doldurduğun okulun en yüksek olanı dolduracaksın. 2 yıllık olanı sen benim gönderdiğim dosyada TÜRKÇE TEK TEK AÇIKLAMASI var oradan bakıp bir göz gezdir
-
@asilelif açıklama yazma şu anda sen en yük okuduğun okul olarak ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ev bölümü diplomasını vermicen mi ondan ikinci bir şey yazma
-
@asilelif indeed.com glassdoor.com gibi iş ilanları siteleri var.
-
@asilelif açıklama yazma şu anda sen en yük okuduğun okul olarak ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ev bölümü diplomasını vermicen mi ondan ikinci bir şey yazma
Evet öyle sana doldurduğum kısmı atmaya çalışayım
-
bütün DS260 için bu pakette ki türkçe açıklamalı belgeyi bir oku bence eksikleri oradan düzeltirsin.
-
benim Türkiye kapısından amerika kapısına kadar ki aklına gelen gelmeyen tüm işlemlerin anlatıldığı belgeyi de almamışisın. Aşağıda onun linkini koyuyorum
https://drive.google.com/file/d/1nYzQX18BhCqnPQ5FIuo3Ou5K_iKIXOg3/view?usp=sharing
-
@asilelif biz de seni bırakmayız 🤗
-
@asilelif gitmeden fethiyeye bekliyorum bir kaç eşyamı vercem sana😀instagramda bi kadın vardı abd ye gezmeye gitmişler iğnesini düşürmüş orda sonra gc kaznıp yerleştiler arkadaşı tatile gitmiş yanına o da bir eşyasını unutmuş onda onlarda gc kazanıp yerleşmiş artık hurafe de ne dersen de nerden tutarsa. Bekliyorum mutlaka 😀😀😀
-
@Home-Alone Hoş geldiniz
-
@ibrahimasar 😂😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum