DV2021 Bekleme Odası
-
@Hyller birgün erikli sahilde güneşlenirken milli piyango bileti satan abinin biri "almayana çıkmıyor" diye slogan dolamıştı diline. Bizimkisi de " başvurmayana çıkmıyor " :)
-
@cüneyt-tarıkman evet öyle. Bu yolda isteyen herkes bir gün başarıya ulaşacak.
Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyip devam ediyoruz 🎉 -
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster geçmiş olsun Ekrem ne alaka ya gülecem ayıp olacak ama yine de gülcem galiba😂😂😂
bende gülüyom abla eve geldim şimdi. narkotik terörle mücadele mit bordo bereli sat fbi cia mosad kgb hepsi evdeydi :D
Birde ABD tehlikeli derler bence Turkiye Meksika ve Colombiya'dan daha tehlikeli cunku basinizin belaya girmesi icin suc islemenize gerek bile yok:)
öf bide iyi polis kötü polis oynuyorlar bana sorma aileni de getirelim istersen buraya falan diyorlar bende getirrr dedim umursamaz sesle :D iyi polis soruyor nerde okudun muğla uni fethiye hangi bölüm hemşirelik haa öyle mi diyorlar :D aklımla dalga geçenlere kıl oluyorum en başından doğruları söylüyoruz inanmıyorlar :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster Oğlum bişey değil Amerika'yı yakacaksın 😁 İyi olduğuna sevindik 😁 Hayde devam gün saat dakika ne varsa saymaya...
neler yapacam neler ama sürekli bi engel koyuyorlar :D bi cacık anlamayınca saldılar :D
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
15 kez başvurup alamayan falan var mı ? Rekor kimde :) ?
21 var bir gün alacaklar inancımız tam.
-
21 var bir gün alacaklar inancımız tam.
5'de 0 şimdiye kadar.
2015, 2016, 2017, 2019, 2020
DV2021 çekilişinde şeytanın bacağını kırmak istiyorum artık :) -
hazır pantolondan olduk boydan yırtılmış ama nerde yırtıldı bilmiyom manyak gibi araba filan sürüyorlardı orda bi yere taktık galiba bi tanecik pantolon vardı ondanda olduk :D
Arabalı kovalamaca da oldu diyorsun. 😁😁
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
hazır pantolondan olduk boydan yırtılmış ama nerde yırtıldı bilmiyom manyak gibi araba filan sürüyorlardı orda bi yere taktık galiba bi tanecik pantolon vardı ondanda olduk :D
oldu oldu bende panik atak geçiriyorum dedim 2 titredim noluyor sana mk dedi bende 160 la kaza yaptıydım panik atak geçiriyorum dedim halbuki birşey yok :D uğraşsınlar beni o kadar uğraştırdılar alalala.
-
15 i geçtim. Rakamdan emin değilim.. 17 gibi...
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
jandarma filan hepsi toplu operasyon yapılmış galiba mısır tarlasına filan girmişler 3 silah 10 kurulu şarjör filan bulmuşlur birini de dövmüşler vurma diye bağırıyordu genco telsizde vurma diye :D
-
Benim ikinci basvurum... ilkini saymiyorum cunku yanlis basvuruydu . Foto ve diger bilgilerde hata yaptim ve bunu farkettim... simdi ise herhangibir hata oldugunu dusunmuyorum... bakalim kazanirsam burda numarayi paylasirim...
-
@ibrahimasar keşke bende 18 yaşından itibaren hep başvursaydım.
-
@Mekanik78 ilk başvuruda alanları görünce ne hissediyorsunuz? :D
-
gelmeyecek treni beklemek gibi -
hep CEHAPE yüzünden oldu bugün ki olanlar aha uykumda kaçtı dünden beri yatmadıydım uyku gelmiyor
-
Kart çıkar da ABD'ye gidersek herhalde birçoğumuzu en çok korkutan şey olmasını istemesekte hayatın bir parçası olan bir sağlık sorunu yaşama durumudur. İnsanların kanser olduklarında hayatlarının nasıl karardığının haberlerini hep okuyoruz. Bütün varlıklarını satmak zorunda kalıyorlar tedavi için. Kanseri geçtim çok basit kan testleri bile zaman zaman binlerce dolar tutuyor.
-
@Rhonster bi swatlar inmemiş galiba😂😂😂
-
onlarda geldi abla heyecandan yazmayı unutmuşum :D
-
ehehuehe normal hergün evimize operasyon yapmıyorlar nede olsa😂😂😂
-
ehehuehe normal hergün evimize operasyon yapmıyorlar nede olsa😂😂😂
ben alışkınım :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
2
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum