DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş onun bahsettiği boşluk @bidünya nın boşluğu alışınca hergün
Bravo aynen öyle
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş onun bahsettiği boşluk @bidünya nın boşluğu alışınca hergün
Bravo aynen öyle
ben anladım uleyn :) anlama özürlümüyüm ahada sigaracı geldi buyrun cenaze namazına bana az biraz müsade...
-
@Oktay-İbiş zam deme hepimiz zıkkımlanıyoz
-
@asilelif Bırakın şu sigarayı lütfen kendinizi zehirlemeyin. Bende kullanıyordum ama çok sonra anladım hata yaptığımı ve haziran ayından beri içmiyorum. Hem sağlığınıza hem paranıza yazık. İnşallah kurtulmanız dileğiyle..
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş zam deme hepimiz zıkkımlanıyoz
zam yılbaşından sonrada paketler ve resimleri değişiyormuş :)
-
@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif Bırakın şu sigarayı lütfen kendinizi zehirlemeyin. Bende kullanıyordum ama çok sonra anladım hata yaptığımı ve haziran ayından beri içmiyorum. Hem sağlığınıza hem paranıza yazık. İnşallah kurtulmanız dileğiyle..
şu kadar olumsuzluk ve stresin içinde milletin bir sigarası var ne yapsın :) şaka bir tarafa evet kötü keşke herkes bıraksa içmese ama şu zamanda çok zor insanlar için.
-
@Oktay-İbiş sigara 20 tl nin üstü olacakmış doğru mu market bey :)
-
@optimistic, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Çok doğru söylüyorsun ama bizde iş yok
-
Yok artık
-
@asilelif face de 22,5 olacak diye gördüm (ben bıraktım zaten de) içene eziyet gerçekten hem parası :(
-
@asilelif face de 22,5 olacak diye gördüm (ben bıraktım zaten de) içene eziyet gerçekten hem parası :(
Evet ya
-
Çok merak ediyorum esi geçen sene istemeyip bu sene isteyen var mı ikma edebilen oldumu ve olduysa nasıl ikna etti
-
20 az 50 olsun bence yetmez ama evet :)
-
@Oktay-İbiş resmi açıklama beklemiştim ama şimdi @asilelif arkadaşın falan yüreğine indircen patron
-
@asilelif tamam istiyormuş işte
-
@asilelif tamam istiyormuş işte
Anlamadım ki ne istiyor muşum 🤔🤔
-
@asilelif eşim geçen sene istemiyordu bu seni istiyor deyince
-
@asilelif eşim geçen sene istemiyordu bu seni istiyor deyince
Tam olarak değil hala siz istiyorsunuz diye giderim diyor @ayvalik10 ne yaptı acaba o ikna edebildimi eşini
-
pasaportu 2020 de bitecekler için şimdi pasaport yenilese avantaj olacak sadece harcı 1000 tl ye yaklaşacak çünkü
-
@asilelif siz istediniz diye giderim açıklaması kendi isteyip bende gitmek istiyorum diyememesinden muhtemelen gurur yapmasından yoksa gönülsüz olsa fikrinizi değiştirmeye çalışır
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum