Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • Chicago da iki gece konaklama

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    ynsylmzY
    @bekircanari
  • ⚜🇹🇷 Onemli Konsolosluk Duyurulari 🇹🇷 ⚜

7
    12 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @redur47 ⚜🇹🇷 Onemli Konsolosluk Duyurulari 🇹🇷 ⚜ içinde söyledi: @crazycells Olay tam olarak şöyle oldu. Nüfus kayıt örneği için telefondan aradım. Bana noter onaylı dilekçe, kimlik fotokopisi ve money order ile iadeli taahhütlü gönderirseniz yaparız dediler. Gönderdim belgeleri 1 ay oldu ses yok. Aradım bana kimlik fotokopin noter onaylı olmalı yada kimliğini gönder dediler. Kimliği gönderdim 2.5 hafta yine ses çıkmadı. Aradığımda bana money order senin adına değil gönderemeyiz dediler halbuki ilk arayışımda sormuştum başkasının adına olabilirmi diye olur demişlerdi. Velhasıl kelam telefonda konuşurken bana böyle böyle dediniz dediğimde bana kusura bakmayın belgeyi veremeyiz belgelerinizi geri gönderiyoruz gelin burdan alın dediler. Benim durumun aynısını ise buradan tanıştığım bir arkadaşa yapmışlar onuda 2 ay aynen böyle oyalamışlar. Tabi bende Bimer ve Dış işleri bakanlığından yetkili kişilerin adını vererek şikayette bulundum. Evet, boyle bir durum oldugunu tahmin etmistim. Resmi sitede yazmayan bilgiyi birkac farkli memurla konusup teyit ettirmeniz lazim. Deneyimli olmayan biri hatali bilgi verebiliyor. Bence telefonda konusmayin boyle resmi islemleri, konsoloslar ya da muavin konsoloslar bildigim kadariyla telefona cikmiyorlar oradaki diger memurlar cikiyor, ama konsolosluklarin resmi email adreslerine sorunuzu gonderirseniz daha deneyimli ve ust kademedeki muavin konsoloslar ya da konsoloslar cevapliyor. Bir dahaki sefere oyle yapmanizi tavsiye ederim.
  • Is ilani -Mall isi-

Taşındı
    7
    5 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    gkhanfeezG
    Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k