• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. wine
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    W
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

wine

@wine

12
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara

wine Takip etme Takip Et

wine tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Arkadaşlar dün akşam birkaç mail attıktan ve sitedeki formu birkaç kez doldurduktan sonra tarafıma mail geldi. Ayın 8 i yani haftaya salı mülakata giricem tekrar hatta bugün sağlık raporu ile uğraştım. Bakalım bir kez daha basacaklarmı vizeyi.

Erkcet sanırım 23 nisan olayını soruyorsun. Sitede bir form var
      https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/

bu formu doldurduktan sonra çıkan sayfada yazıyor. Başka bir yerde göremedim görmedim açıkçası.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      W
      wine

Arkadaşlar ben aldım vizemi darısı alamayan talihlilere, başvurularını kaçırmazlar umarım...

W
      wine

Ciddiyim tabiki, eşim zaten orda çalışıyor, vize basılınca bende işlerimi ayarlamıştım ama kaldık öyle malum olaydan dolayı. Bugün aynı yerlere aynı mailleri tekrar atıcam. Hatta başka mail adresleri bulursam onlarada atıcam. Kentucky ana merkezlerinede atıcam ve arattırıcam. Elimden geleni yapıcam. Geç farkına varmamın şokunu yaşıyorum şu an. Ne değişik bir yıldır bu anlayamıyorum....

W
      wine

@erkcet Evet arkadaşlar DV vizesi. Bir önceki vizem Covid nedeniyle 8 mayısta yanmıştı maalesef. Bir önceki vizeye göre farklı olan şudur ki;

Annotation 'ın altına ,

''Exception under pp on risk to labor market'' diye bir cümle eklemişler.

Sıkıntı olurmu olmazmı diye bu cümleyi araştırıyorum açıkçası.

Birde vize almamazı sağlayan 22 nisanda onaylanan Trump ın bildirisi 31 aralık ta sona eriyor. Çıkış ta bence sorun olmaz hemen çıkılabilir bende görüşmede belirttim bu ay sonuna doğru çıkmayı düşünüyorum diye , negatif bir tepki gelmedi görüştüğüm kişiden. Fakat bu 60 gün mevzusu kafamı yoruyor. Vize aldıktan sonra 60 gün ümüz mü oluyor acaba bir yerde okudum diye hatırlıyorum ama hala havada, bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Yoksa vize bitiş tarihine kadar vizeyi kullanabiliyorsak 31 aralıktan sonra birşey değişir mi?

Gönül ister hemen çıkmak ama iş güç ev sağlık bunları halletmek lazım bir an önce ama hemende olmuyor maalesef.

W
      wine

Bütün bilgilerimi yazdım. En son 25 ağustosta vize yenilenmesi için bir mail attım konsolosluğa. Telefonla da aradım fakat web sitelerine yönlendirme yapılıyor maalesef. Vize expiration date: 08MAY2020.
      Birde eşim amerikada ona görüşme de ayarlamak istiyoruz o da covid nedeniyle gelemedi kaldı ama sanırım çok zor artık bu saatten sonra.

W
      wine

@Muhtaradana, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

@wine hayırlı olsun, "Exception under pp on risk to labor market'' ifadesini girişte sıkıntı olmasın diye vizeye eklediler, bir çok sizin gibi vize yenileme işlemi yapan arkadaşımız ülkeye sıkıntısız giriş yaptı, endişe etmeyin

İçimi rahatlattı bu bilgi. Teşekkür ederim.

W
      wine

wine tarafından gönderilen son iletiler

@Muhtaradana, içinde söyledi: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

@wine hayırlı olsun, "Exception under pp on risk to labor market'' ifadesini girişte sıkıntı olmasın diye vizeye eklediler, bir çok sizin gibi vize yenileme işlemi yapan arkadaşımız ülkeye sıkıntısız giriş yaptı, endişe etmeyin

İçimi rahatlattı bu bilgi. Teşekkür ederim.

W
      wine

Tebrik eden arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

W
      wine

@erkcet Evet arkadaşlar DV vizesi. Bir önceki vizem Covid nedeniyle 8 mayısta yanmıştı maalesef. Bir önceki vizeye göre farklı olan şudur ki;

Annotation 'ın altına ,

''Exception under pp on risk to labor market'' diye bir cümle eklemişler.

Sıkıntı olurmu olmazmı diye bu cümleyi araştırıyorum açıkçası.

Birde vize almamazı sağlayan 22 nisanda onaylanan Trump ın bildirisi 31 aralık ta sona eriyor. Çıkış ta bence sorun olmaz hemen çıkılabilir bende görüşmede belirttim bu ay sonuna doğru çıkmayı düşünüyorum diye , negatif bir tepki gelmedi görüştüğüm kişiden. Fakat bu 60 gün mevzusu kafamı yoruyor. Vize aldıktan sonra 60 gün ümüz mü oluyor acaba bir yerde okudum diye hatırlıyorum ama hala havada, bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Yoksa vize bitiş tarihine kadar vizeyi kullanabiliyorsak 31 aralıktan sonra birşey değişir mi?

Gönül ister hemen çıkmak ama iş güç ev sağlık bunları halletmek lazım bir an önce ama hemende olmuyor maalesef.

W
      wine

@erkcet Bana gelen mailde gerekli tüm dökümanları getir diyordu.

Fakat görüşme günü benden istenen sarı zarf, sağlık kontrolünde verilen zarf ve pasaport oldu tabi öncesi 330 dolar ödedim. Görüşmede bir önceki vize görüşmem de olanlar dışında ekstrem bir soru gelmedi. Zaten 5 dakika da sürmedi. 5-6 güne de vizem geldi.

W
      wine

Arkadaşlar ben aldım vizemi darısı alamayan talihlilere, başvurularını kaçırmazlar umarım...

W
      wine

Siteye bakamadım , eylül 8 inde mülakat olunca iş güç herşeyi ayarlamaya çalışıyorum.
      Bana bu alttaki linkten dönmüşler;

Konu olarak bunu seçersiniz ; Çeşitlilik göçmen vizesi (piyango) hakkında genel bir sorum var
      Birçok kez farklı konu seçerek gönderdim ama bu kouda başvurduğuma geri dönüş aldım.

23 nisan olayını bende geçt duydum umarım yetişirsiniz.

İyi akşamlar.

W
      wine

B_cool teşekkür ederim. Umarım diğer alamayan arkadaşlarda bu şansı elde ederler.

W
      wine

Arkadaşlar dün akşam birkaç mail attıktan ve sitedeki formu birkaç kez doldurduktan sonra tarafıma mail geldi. Ayın 8 i yani haftaya salı mülakata giricem tekrar hatta bugün sağlık raporu ile uğraştım. Bakalım bir kez daha basacaklarmı vizeyi.

Erkcet sanırım 23 nisan olayını soruyorsun. Sitede bir form var

bu formu doldurduktan sonra çıkan sayfada yazıyor. Başka bir yerde göremedim görmedim açıkçası.

W
      wine

Ciddiyim tabiki, eşim zaten orda çalışıyor, vize basılınca bende işlerimi ayarlamıştım ama kaldık öyle malum olaydan dolayı. Bugün aynı yerlere aynı mailleri tekrar atıcam. Hatta başka mail adresleri bulursam onlarada atıcam. Kentucky ana merkezlerinede atıcam ve arattırıcam. Elimden geleni yapıcam. Geç farkına varmamın şokunu yaşıyorum şu an. Ne değişik bir yıldır bu anlayamıyorum....

W
      wine

Bütün bilgilerimi yazdım. En son 25 ağustosta vize yenilenmesi için bir mail attım konsolosluğa. Telefonla da aradım fakat web sitelerine yönlendirme yapılıyor maalesef. Vize expiration date: 08MAY2020.
      Birde eşim amerikada ona görüşme de ayarlamak istiyoruz o da covid nedeniyle gelemedi kaldı ama sanırım çok zor artık bu saatten sonra.

W
      wine