• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. sakaryalı93
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Profil
    • Takip Edilenler 16
    • Takipçiler 5
    • Konu 0
    • İleti 110
    • En İyi 69
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    sakaryalı93

    @sakaryalı93

    182
    İtibar
    100
    Profil Görüntülemeleri
    110
    İleti
    5
    Takipçiler
    16
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum sakarya

    sakaryalı93 Takip etme Takip Et

    sakaryalı93 tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

      Merhabalar uzun ve meşakkatli bir sürecin sonuna geldim ilk başta @crazycells @gucarslan başta olmak üzere tüm yesilkartforum ailesine tüm yardımları için çok teşekkür ederim .

      17 Ağustos Doktor muaynesi deneyimim
      09:15 deki randevum için 09:00 da oradaydım ve ilk etap da düzen laboratuvar da kan , idrara ve rötgen çektirdim 117 dolar bir ödeme yaptım K.Kartı ile ödemeyi kabul ettiler bir önceki günün MB kuru ile sonrasında yukarı 4. kata unganlara çıktım bana 12:45 gibi tekrar gelmemi söylediler 12:45 de Dr. Mehmet bey muayne etti ve ne iş yaptığımı geçirdiğim ameliyatlar kronik rahatsızlığım olup olmadığını Amerika da nereye gideceğimi sordu sonrasında 2 adet aşı yaptı bir tane aşı 2 adetmiş toplamda 3 aşı olmuş oldu sonrasında 250 dolar ödeme yaptım K.Kartı ile ertesi gün 3 gibi sonuçları almaya gittim.

      19 Ağustos Mulakat günü 09:45 deki mulakata yakınımın bir işi sebebiyle 08:30 gibi ordaydım benden önce gelenlere sordum sağolsunlar çok yardımcı oldular yakında bir kafe olduğunu söylediler bende cafede bekledim saat 09:25 gibi elçiliğe giriş yaptım ilk önce numara alıp sonrasında belge teslimi yaptım Üniversite diplomamın sadece e-devletten aldığım barkodlu belgeyi getirdim sorun olumu diye sordum vize memuru karar verir diye bilgi aldım sonrasında ödememi yaptım 330 dolar.
      Tekrar sıra numaram yandı ve mulakatımı çok rahat ve yardımsever bir siyahi bir beyle yaptım İngilizcemim iyi olmadığı içi Türkçe yapmak istediğimi söyledim hemen bir tercüman geldi ve ;

      1. Nerede yaşıyosunuz Sakarya da yaşıyorum dedim.
      2. Ne iş yapıyorsunuz Müşteri hizmetleri uzmanıyım diye yanıt verdim .
      3. Nereye gideceksiniz ve ne iş yapacaksınız (bende kuzenimin bir arkadaşının adresini almıştım adresim belli olmadığı için ds-260 formunda yamak için bende o adres bilgisini kullandım bu arada halen nereye gideceğim net değil ama New Jersey eyaletine gideceğimi bir arkadaşım olduğunu ilk başta İngilizcemin gelişmesi için Türklerin yanında depo , kasiyer , pompacılık vb. işler yapacağımı söyledim) sonrasında tercüman bayana bir şeyler söyledi ama başından beri bir problem olmayacağını biliyordum vize memuru bey den o enerjiyi almıştım ve sonunda tercüman bayan VİZENİZ ONAYLANMIŞTIR 5 gün sonra ptt şubenizden alabilirsiniz dedi ben şok çünkü 1 yıldır beklediğimiz olay sadece 8-10 dk sürmüştü beklediğimden çok ama çok kolay ve kısa geçti diploma konusunda her hangi bir sorun olmadı barkodlu olduğu için sanırım banka dökümlerine detaylı bakmadı ve sorunsuz vizeyi aldım tekrardan herkese teşekkürler umarım herkes sorunsuz vizesini alır.
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: hoşgeldin 2021 robotların yeni yıl dansı

      Bende başta @crazycells ve @gucarslan olmak üzere herkesin yeni yılını içdenlikle kutlarım umarım yeni yıl bizlere sağlık , mutluluk ve huzur getirir.
      Mutlu Yıllar.

      Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

      @gucarslan Çok Teşekkürler saat:15:10 da CEAC dan kontrol etiğimde Issued olarak gördüm tekrardan çok teşekkürler.😁 😁 😁 😁

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Kentucky Consular Center (KCC)

      Emeğinize sağlık çok bilgilendirici olmuş.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

      @gucarslan Çok teşekkürler çok mutlu oldum 5500 altı.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

      Merhabalar bu gün saat 15:30 da söyle bir mail aldım galiba onay maili doğrumu dur acaba öyleyse çok mutlu oldum.

      Case Number: 2021EU0000xxxx
      Dear xxx xxx:
      Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed.
      All DV 2021 interviews must be concluded by September 30, 2021. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via the email address listed on your DS-260 to check dvlottery.state.gov for details.
      If our case becomes current and you have not received notification to check dvlottery.state.gov, you may contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. This notice does not necessarily confirm that all your documents have been received or are acceptable.
      This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

      @gucarslan Çok sağ olun umarım hepimizin süreci olumlu sonuçlanır.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)

      Evet başta @gucarslan ve @crazycells olmak üzere herkese teşekkürler yaklaşık 5 dakika önce davaya katıldım ödeme yapıp ds-260 formu ve soruları yanıtlayıp gönderdim klasik 3 adet mail de geldi umarım bu yaşadığımız son süreç olur ve hayalimiz olan vizeyi alıp abd ye giriş yaparız süreç olumsuz olursa çok üzülecem zaten bir sürü sıkıntı yaşadık bir de bu dolar kurundan yaptığımız ödeme boşa gitmez herkes vizesini alır umarım.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

      Merhabalar bu gün tekrar kontrol etiğimde benimde 19 Ağustos 09.45 e verilmiş umarım herkes mülakat maillerini ve vizelerini alır. Mail alan herkesi tebrik ederim .

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

      @esranboylu Tebrik ederim . Hayırlı olsun .

      Yolculuk içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93

    sakaryalı93 tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: Kuzey New Jersey (Warren, Sussex, Morris) İş İlanı

      Merhabalar size mail attım.

      İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

      Merhabalar umarım herkes iyidir daha önce sorulmuş olabilir şöyle bir sorum olacak ben Temmuz 12 de Tr ye gittim eylül 5 de Amerika ya döndüm ve Eylül 15 de tekrar Tr ye gideceğim 5-6 ay kalacağım sağlık nedenlerin den ötürü sizce sıkıntı yaşar mıyım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

      Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

      @ATS16 Evet yanlış anlamışım gereksiz yere endişe ettim bu konu da her hangi bir sorun olmaz. Formu bundan dolayı çok seviyorum beni doğru bilgiye ulaştırıyor. Çok teşekkürler cevabınız için içim rahatladı cidden.

      Yolculuk içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

      Ah benim güzel ingilizcem yanlış anlamışım ( If you’re having a transfer in the United States or China, you probably do have to collect your luggage to check it in again.)
      Amerika içi aktarmalar da diyor tamam Amsterdam dan sıkıntı olmuyormuş anladığım kadarı ile .

      Yolculuk içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

      @Karagoz Evet ucus connected tek PNR New york-Amsterdam-İstabul dönüş İstanbul-Amsterdam-New york .

      Yolculuk içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

      Merhabalar değerli dostlar,

      Yukarıda değerli bilgiler yazan herkese çok Teşekkürler. Ben önümüz deki Temmuz ayının başların da Tr ye gitme planım var bu sene maalesef işlerim den dolayı çok geçe kaldım o yüzdende THY ile gitmek çok pahalıya geliyor ben de KLM nin uçusunu tercih ediceğim büyük bir ihtimalle hem uygun hem aktarma süreleri makul hem de 1 adet bağaj(23KG) dahil .

      Benim bu konu da aklıma takılan güvenemediğim bir husus oldu son zamanlar da KLM yi kullanan arkadaşlar varsa NYC-AMS-İST uçuşun da Green kartlı olduğumuzdan herhangi bir sıkıntı olmuyor bagajımız otomatik olarak İST uçuşuna aktarılıyor. Benim öğrenmek istediğim KLM sitesin de Amerika uçuşlar da transfer yolcularının Amsterdam da bagajı yeniden vermeliler diyor dönüş uçunda İST-AMS-NYC uçuşunda Amsterdam da bagajı alıp tekrardan vermek gerekiyor mu böyle bir sıkıntı yaşıyan oldumu son zamanlar da KLM havayolunu kulanan olduysa yardımcı olabilirse sevinirim.

      Yolculuk içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

      @knnrn çok teşekkürler.

      Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

      Tekrardan merhabalar adres değişikliği ve kartı yeniden talep ettim aklıma takılan bir soru var Turkiyeye gitme ihtimalim olabilir o yüzden bu soruyu sormak istedim ben kendim usics merkezine gidip kendim alsam böyle bir şey olabilirmi cevap verirseniz çok sevinirim

      Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

      @knnrn Evet sonunda r-11 formu doldurdum adresi değiştirdim umarım hemen gelir başka bir şey yapmama gerek var mı request diye yapmıştım.

      Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

      @crazycells Merhabalar e request sayfasından kartı tekrar talep ettim bun dan sonraki süreç hakkında bilginiz var mi dilim olmadığı için uscis i arayamıyorum yanımdaki insanlarda pek yardımcı olmuyor.

      Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      S
      sakaryalı93