• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Bahri ünver
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Bahri ünver

@Bahri ünver

4
    İtibar
    234
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum KONYA Yaş: 45

Bahri ünver Takip etme Takip Et

Bahri ünver tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)

KAZANAN ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN
      bu yıl hayaller suya düştü başka gelme yolları arıyorum GC HAS NOT BEEN SELECTED

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      B
      Bahri ünver
    • RE: DV2019 bekleme odası

@nuhkan34 kardeşim 2 yıl tır sürdum sebebi dükkanı mı kapatmak zorunda kalmam! asıl işim bilgisayar ve donanım teknik servis şimdi uydurma taşeronla üniversitede bilgi işlem işi yapıyorum ama hizmetli maaşı alıyorum
      türkiyedeki şöförlük berbat ve zoraldıgını yolda yiyorsun abd de zor ama hakkını fazlasıyla alırsın orada nakliye ve depolamada önemli bekar adam işi ama inşallah çıkarsa şöforluk konusunda yardımcı olamak isterim mecbur kalırsam ben de çoluk çocuk için yaparım ayırmam iş ..

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      Bahri ünver
    • RE: (L) Şirket İçi Transfer Vizesi

@freeworld hayırlısı olsun senin için her zorlukla kolaylık gelir.

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      B
      Bahri ünver

Bahri ünver tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@ayvalik10 fotoğraf işi tmm şimdi daha önce başvuru yaptık ya ama hatalı mı diye artık teredüt ettiğimi soruyorum kusura bakmazsanız. benim çocuklar 2 isimli orta isime yazmam gerekmiyor sanırım birde büyük harfle doldurdum isimleri ve İ ve Ü leri kabul etmiyor ama pasaportta ki gibi nasıl olacak madem?

B
      Bahri ünver

@ayvalik10 vukuatlı nüfus aile örneğini e-devletten çıkardım ve 2 kızda görünüyor güncel bio-metrik fotoğraflar ile başvuruda yer alabilir. 20 yaşın da olması dolayısıyla bireysel başvuruda yapa bilir doğru anladıysam tekrar teşekkür ederim yeni yorum yeni bilgi katmak isteyen arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim

B
      Bahri ünver

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Bahri-ünver öncelikle başvurularda artık pasaport zorunluluğu yok ondan dolayı şu anda pasaport çıkartmanız gerekmiyor fakat ocak ayında ki zamlardan dolayı çıkarmak mantıklı vukuatlı nüfus evrağında çocuklar gözüküyorsa yazmak zorunda çünkü kazandığı zaman bu evrağı isteyecekler eğer yazmaz ise bu evrakta görürlerse ret alırlar. Çocuklar da 21 yaş altına kadar yazman gerekiyor. 21 yaş olduğu zaman birey olduğu için yazılmaz.

çok teşekkür ederim şimdi yapmam gereken kendi vukuatlı nüfus kaydına bakıp olanları yazmam o zaman büyük kız çocuğunu 09.05.2002 doğumlu 21 den gün alıyorsa yazılamaz diğeri velayeti annede olduğu için yazmam da da bir sakınca yok kaç çocuğun var sekmesi 1 çocuk olarak işaretli olacak anladığım kadarı ile

B
      Bahri ünver

Merhabalar 5 başvurum ve daha önce bir sorum yada yorumum olmadı. Şimdi bir sorum olacak;
      1-) daha önce ailecek başvuru yapmış olan (karı-koca ve 2 kız çocuğu) şimdi bu sene karı-koca değiller hepsinin de aile bütünlüğü içinde iken pasaportları çıkmıştı
      büyük çocuk 20 yaşında küçük 9 (şuan) annenin üzerinde sanırım anne soyadı değişikliği ile pasaportu değiştirmesi lazım şimdi baba başvuru yaptığında boşanmış sekmesini işaretliyor çocuk sayısı 2 olarak devam edecek mi ? yoksa çocuğum yok mu diyecek çocuklar birisi 18 üzerinde olduğu için onu da başvurusuna eklemesi doğrumu?
      2-) küçük kız çocuğunu velayeti annesinde onu eklemesi doğrumu?
      anne başvurmak için pasaport yenilemesi gerekir ise o reşit kızını ekleyecek mi?
      reşit kız çocuğu zaten kendi bir birey olarak başvuru yapabiliyor. iken ebeveynlerin onu eklemesi halinde bu başvuruları olumsuz etkiler mi?

B
      Bahri ünver
    • RE: (L) Şirket İçi Transfer Vizesi

@freeworld hayırlısı olsun senin için her zorlukla kolaylık gelir.

Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
      B
      Bahri ünver

@heisenberg harikasın kardeşim ağzına sağlık 2020 bekleyelim artık.... karasız olanlar gerçekten başvurup yer işkal etmesin diyorum başka birşeye de gerek yok

B
      Bahri ünver

@serdareskici İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR

B
      Bahri ünver

KAZANAN ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN
      bu yıl hayaller suya düştü başka gelme yolları arıyorum GC HAS NOT BEEN SELECTED

B
      Bahri ünver

hala giremiyorum .....

B
      Bahri ünver

KAZANAN BAKABİLEN VARMI?

B