• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Beratspider
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Beratspider

@Beratspider

3
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Sakarya Yaş: 32

Beratspider Takip etme Takip Et

Beratspider tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider tarihlerdeki ufak yanlisliklar genelde problem olmuyor, bu durumda en onemli olan yeni bir basvuru yapmamak.

hocam nasıl rahatladım anlatamam ya valla hepinizden allah razı olsun. kasım ayını 10.ay diye bir daha ölsem de yazmam herhalde bir yere. şansımız 2 kat arttı diyebiliyorum şu anda. ya nasip diyelim artık hayırlısıyla . çok sağolun

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      B
      Beratspider
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Kendimden nefret ediyorum ya nefret ediyorum. Bu yıl evlendim ve şansımız 2 katına çıktı diye seviniyordum ama 2 yıldır çok dikkatli yaptığım başvuruyu az önce yaparken nasıl Kasım ayını 10.ay olarak yazarım ya pasaport geçerlilik tarihinde nasıl yaparım bunu kendimden nefret ediyorum. Eşimin başvurusunda fark ettim ya. Ve kendi başvurumda eş bilgilerinde eşimin doğum gününü 29 Eylül yerine 25 Eylül yazdım. Benim başvurum herhalde iptal olacaktır değil mi çıksa da? 😔😔 Çok üzgünüm ya çok 😔

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      Beratspider

@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Beratspider umarım çıkarsa bir olumsuzluk olmaz. bu kadar küçük şans tuttuktan sonra böyle bir nüanstan elenirseniz bütün forum yasa boğulur

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam umarım herkes için hayırlısı olur gerçekten gitmek isteyen emek verecek herkese sevinirim çıkmasına. YouTube'da ecem ve ömür isimli kanalın eski videolarında kaç başvuruda kaç çıkmış diye bilgilendirdigi bir video var. Genelde %2 lik bir ihtimalimiz var. Bu sene evlenince %4 yaptık artık Rabbim bizler için hayırlısını nasip etsin diyelim 🤲

B
      Beratspider

Beratspider tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@ayvalik10 mail adresinizi bulamadım

B
      Beratspider
    • RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Merhaba ya az önce fotoğrafçıda çekimi hallettim dijital aldım fakat https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteden kontrol ettiğimde Your photo does not need cropping:
      Photo dimensions are 600x600 uyarısı alıyorum. halbuki fotoğrafçı tam ideal ayarladı. yardımcı olabilir misiniz

B
      Beratspider

@smartcells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhabalar. Kendi başvurumda büyük bir hata yaptım pasaport geçerlilik tarihini 3 Kasım yerine 3 ekim yazdım Kasım ayını 10.ay olarak girdim ve eş bilgilerini eşimin doğum tarihini de 29 Eylül yerine 25 Eylül yazmışım artık sanırım çıksa bile benim için sonraki seneye kaldı olay.

Doğum tarihindeki kötü niyetli olmayan bu tür ufak hatalar probem yaratmıyor, özellikle Ankara'da mülakata girecekler için.

Fakat kazanmanız durumunda muhtemelen teknik bir problem yaşayacaksınız. Eğer kazanırsanız dolduracağınız DS260 formunda doğru olan doğum tarihini girip gönderdiğinizde (ki mecburen doğru tarihi girmek zorundasınız) sonradan tekrar bu alana girmeye çalıştığınızda başvuru sırasındaki doğum tarihiyle uyuşmadığından "the case number is currently unavailable" diye bir hata alacaksınız. DS260 kilitlenecek ve CEAC sayfasına giriş yapmanızı engelleyecek. Buraya tekrar erişim için KCC ile epey bir yazışmanız gerekebilir. Bizim dönemde kazanan ve bu yüzden CEAC sayfasına 4 aydır erişemeyen bir arkadaşımız var.

Tabi bu dedğim kazanmanız durumunda ilk etapta uğraşmanız gereken bir problem olacak. Mülakat aşamasına gelirseniz orada problem yaratacak bir durum değil.

4a9d6168-9616-40ff-91c2-5946765b9688-image.png

Hocam aklıma geldi de şunu da sormak istiyorum izniniz olursa. Bu Eşimin doğum tarihindeki hata, pasaport geçerlilik süresinde tarih hatası, işte Adapazarı yerine sakarya yazmam vs diyelim bir sorun çıktı ve bahsettiğiniz ceac sayfasına giremedim kcc ile yazıştım ve sorun çözülmedi. Sonraki seneler için basvurmamı engelleyecek bir durumla karşılaşmam değil mi? Yani ismimin komple red yeme gibi bir durumu olur mu?

B
      Beratspider

@efe-kansaslıoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Beratspider umarım çıkarsa bir olumsuzluk olmaz. bu kadar küçük şans tuttuktan sonra böyle bir nüanstan elenirseniz bütün forum yasa boğulur

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam umarım herkes için hayırlısı olur gerçekten gitmek isteyen emek verecek herkese sevinirim çıkmasına. YouTube'da ecem ve ömür isimli kanalın eski videolarında kaç başvuruda kaç çıkmış diye bilgilendirdigi bir video var. Genelde %2 lik bir ihtimalimiz var. Bu sene evlenince %4 yaptık artık Rabbim bizler için hayırlısını nasip etsin diyelim 🤲

B
      Beratspider

@smartcells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

eşimin başvurusunda eşimin doğum yerini sakarya yazdım pasaportunda Adapazarı yazıyormuş hocam. Bu problem olur mu peki?

Sakarya/Adapazarı mevzusu da bir sıkıntı yaratmaz.

Bu tür başvurularda önce bir prova girişi yapmakta fayda vardır. Yani sırasıyla bilgiler girilir ve hangi sayfada neler soruluyor diye not alınır. Bütün form tamamlandıktan sonra başvuru tamamlanmadan sayfa kapatılır. Sonra hangi kısımda hangi bilgi girilecek beyaz bir kağıtta hazırlık yapılır. Eldeki kimlik/pasaporta göre girilecek her şey kontrol edilerek bu kağıtta hazırlık yapılır. Böylece bu tür basiyt hatalar olmaz. Önceden nereye ne yazacağınız belli olmuş olur. Ayrıca form doldurulurken iki kişi beraber yapmakta (karı-koca veya 2 arkadaş) fayda vardır. Biri okur diğeri girişi yapar ve iki kişi birden girileni kontrol eder. İki göz yapılan bir hatayı daha çabuk farkeder. Forma giriş yapan kişi bir hata yaprsa, harf olsun, bilgi olsun diğeri hemen farkeder.

Çok haklısınız hocam ben 2 yıldır başvuruyorum tek basimaydi tabi bu yıl evlendim. O kadar dikkatli ve tek tek 3 4 kez kontrol ederek yaptım ki biraz özgüvenli yaptım bu başvuruyu hani yazacaklarıma hakim olarak gördüm kendimi ama hata ettik. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.

B
      Beratspider

Merhabalar. Kendi başvurumda büyük bir hata yaptım pasaport geçerlilik tarihini 3 Kasım yerine 3 ekim yazdım Kasım ayını 10.ay olarak girdim ve eş bilgilerini eşimin doğum tarihini de 29 Eylül yerine 25 Eylül yazmışım artık sanırım çıksa bile benim için sonraki seneye kaldı olay.

Doğum tarihindeki kötü niyetli olmayan bu tür ufak hatalar probem yaratmıyor, özellikle Ankara'da mülakata girecekler için.

Fakat kazanmanız durumunda muhtemelen teknik bir problem yaşayacaksınız. Eğer kazanırsanız dolduracağınız DS260 formunda doğru olan doğum tarihini girip gönderdiğinizde (ki mecburen doğru tarihi girmek zorundasınız) sonradan tekrar bu alana girmeye çalıştığınızda başvuru sırasındaki doğum tarihiyle uyuşmadığından "the case number is currently unavailable" diye bir hata alacaksınız. DS260 kilitlenecek ve CEAC sayfasına giriş yapmanızı engelleyecek. Buraya tekrar erişim için KCC ile epey bir yazışmanız gerekebilir. Bizim dönemde kazanan ve bu yüzden CEAC sayfasına 4 aydır erişemeyen bir arkadaşımız var.

Tabi bu dedğim kazanmanız durumunda ilk etapta uğraşmanız gereken bir problem olacak. Mülakat aşamasına gelirseniz orada problem yaratacak bir durum değil.

4a9d6168-9616-40ff-91c2-5946765b9688-image.png

Anladım hocam umarım her şey sorunsuz ve sağlıklı gerçekleşir. Bu tarih hatalarını ben kendi başvurumda yaptım işte pasaport geçerlilik tarihini 3 Kasım yerine 3 ekim yazdım ve eşimin doğum tarihini yanlış yazdım belirttiğim gibi. Şimdi Eşim ve ben sakarya dogumluyuz doğum yeri kısmına kimlik veya pasaportta ne yazıyorsa onu yazın diye yukarda yazmış admin fakat ben hatasız yaptığımı söylediğim eşimin başvurusunda eşimin doğum yerini sakarya yazdım pasaportunda Adapazarı yazıyormuş hocam. Bu problem olur mu peki? Yazdığınız tarih hatalarında yaşayacağım tarzda mı bi problem yaratır? Yani eşimin başvurusunda eşimin kendi doğum yerini pasaportta yazan Adapazarı yerine sakarya yazdım. Kendi başvurumda da tarihsel sıkıntılar. Hangimiz kazanırsak kazanalım uğraşacağız gibi duruyor herhalde? O kadar ama o kadar kızgınım ki kendime..

B
      Beratspider

@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider tarihlerdeki ufak yanlisliklar genelde problem olmuyor, bu durumda en onemli olan yeni bir basvuru yapmamak.

hocam nasıl rahatladım anlatamam ya valla hepinizden allah razı olsun. kasım ayını 10.ay diye bir daha ölsem de yazmam herhalde bir yere. şansımız 2 kat arttı diyebiliyorum şu anda. ya nasip diyelim artık hayırlısıyla . çok sağolun

B
      Beratspider

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Beratspider, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Kendimden nefret ediyorum ya nefret ediyorum. Bu yıl evlendim ve şansımız 2 katına çıktı diye seviniyordum ama 2 yıldır çok dikkatli yaptığım başvuruyu az önce yaparken nasıl Kasım ayını 10.ay olarak yazarım ya pasaport geçerlilik tarihinde nasıl yaparım bunu kendimden nefret ediyorum. Eşimin başvurusunda fark ettim ya. Ve kendi başvurumda eş bilgilerinde eşimin doğum gününü 29 Eylül yerine 25 Eylül yazdım. Benim başvurum herhalde iptal olacaktır değil mi çıksa da? 😔😔 Çok üzgünüm ya çok 😔

Hocam bunlara hiç kendinizi üzmeyin. Basit hatalar bunlar. Seçimde elenme sebebi değil. Seçilirseniz konsoloslukta derdinizi anlatabileceğiniz basit hatalar.

hocam içime o kadar su serptiniz ki yani gerçekten bu tarz doğum tarihi ya da özellike pasaport geçerlilik tarihinin yanlış yazılıp seçildiğinde elenmeyenler var mı? yani umutsuz olmamalı mıyım gerçekten? eşimin doğum tarihini yanlış yazmamdan dolayı sorun çıkacağını düşünmedim ama pasaport geçerlilik tarihini yanlış yazmamdan dolayı korkuyorum açıkçası 😓

B
      Beratspider

@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider ayarları sen yapmayacaktın çünkü sistem otomatik olarak yapıyordu şimdi sen kendin yaptığın için ayarları programlar yapamadığı için de bu resim hatalı 2 kontrol sitesi de hata verdi herşey bittikten sonra buraya yazmanın bir anlamı yok yüzlerce kez yazdık biometrik resim yani pasport ile başvuru resmi farklıdır aynı olmaz fotoğrafın ham halini fotoğrafçıdan isteyecektin daha sonra photo tool hem de idphoto4you programı 1-2 dakika da olacaktı

Free Green Card Photo Check

Make sure your picture meets the requirements for the Diversity Visa Lottery Program.

Online DV Lottery Photo Checker

This online free tool verifies if your photo meets all Green Card Lottery photo requirements

ayrıca kendi başvurumda kullandığım fotoğraf da bu. bu verdiğiniz bir sitede kontrolleri geçti dedi diğerinde Head is bigger than allowed hatasını verdi yine. kendi başvurumda pasaport geçerlilik tarihini dediğim gibi 11/03/2023 yazacağıma 10/03/2023 yazdım ve eş bilgilerinde eşimin doğum tarihini 29 eylül yerine 25 eylül yazmışım hızlı yazarken. bu ikisinden korkuyorum

https://www.resimupload.org/images/2021/11/08/berat.jpg

B
      Beratspider

@ayvalik10, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Beratspider ayarları sen yapmayacaktın çünkü sistem otomatik olarak yapıyordu şimdi sen kendin yaptığın için ayarları programlar yapamadığı için de bu resim hatalı 2 kontrol sitesi de hata verdi herşey bittikten sonra buraya yazmanın bir anlamı yok yüzlerce kez yazdık biometrik resim yani pasport ile başvuru resmi farklıdır aynı olmaz fotoğrafın ham halini fotoğrafçıdan isteyecektin daha sonra photo tool hem de idphoto4you programı 1-2 dakika da olacaktı

Make sure your picture meets the requirements for the Diversity Visa Lottery Program.

This online free tool verifies if your photo meets all Green Card Lottery photo requirements

telefondan yazdığım için dijital olarak aldığım resmi yükledim buraya o resmi düzenleyip yükledim yani başvuruda kullandığım fotoğraf bu mesajdaki görsel. verdiğiniz sitelerde baktım birinde Head is bigger than allowed uyarısı verdi diğerinde de sadece göz kısmı kırmızı çizgiye oturmadı diğer türlü bir olumsuzluk olmamasına rağmen hata verdi anlamadım. kendi başvurumda pasaport geçerlilik tarihini 3 kasım yerine 3 ekim yazdığım için diskalifiye sebebi oluyor değil mi?

https://www.resimupload.org/images/2021/11/08/rana.jpg

B
      Beratspider