• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Oğuzhan Gürleyen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 33
    • En İyi 23
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Oğuzhan Gürleyen

@Oğuzhan Gürleyen

64
    İtibar
    130
    Profil Görüntülemeleri
    33
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 31

Oğuzhan Gürleyen Takip etme Takip Et

Oğuzhan Gürleyen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2022 Bekleme Odası

Hoooop selam herkese hayırlı akşamlar Amerika’dakilere tünaydın 😂 yarın en sevdiğim bayram var işçi bayramı. Benim için anlamı çok büyük. 1 mayıs demek greencard açıklanmasına en fazla 1 hafta var demek 😂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Hobareey asker giriş yaptı foruma 😂
      Başvurumuzu yaptık yerimizi aldık nasipse bu çekilişte gidiyoruz Amerika'ya. Şafak 37 sayıyordum şimdi şafak 173 oldu tekrar çekiliş açıklanmasına kadar 😂. Umarım gönlü güzel insanlar kazanır bi de ben 👍

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Geçen sene Discord grubunda buluşmuştuk tam 20.00'de. Tabiki istatistikler bizde de geçerli oldu yanlış hatırlamıyorsam 2 arkadaşımıza çıkmıştı 2 tane de aile üyesine çıkan vardı. Kendi içim buruk olsa da onlar adına sevinmiştim açıkcası hayallerine yaklaştıkları için. Bu sene de muhtemelen aynı ortamı kurup sevinçleri paylaşırız 🙂

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@melihguney Pandemide başvurudan sonra kapanma çıktığı için süreç ilerlemedi çok ekstrem bir durum oldu. Sonraki seneler ABD'yle birkaç siyasi gerilimden dolayı Ankara kötü çalıştı süreci yavaşlattılar baya.Sonrasında yavaş yavaş düzelerek şuanki normal haline geldi.

Diğer taraftan adamların resmi açıklaması çekilişte sorun yok prosedürleri değiştirdik onları düzenliyoruz çekiliş yapılacak şeklinde. Tüm süreci yöneten kişiymiş gibi bi de uzun uzun maddeler sıralamışsınız. Kuranın tek tek elle belirlendiği kısma çok güldüm ama yalan yok.

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Geldim koca 1 senenin daha sonuna 🙂 herkese bol şans gerçekten gitmek isteyenlere çıkar umarım. Heyecanı bile yetiyor namıssızın

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: Ramazan Bayramı 2023

Değerli abilerim, ablalarım ve yaşça küçük kardeşlerim hepinize sevdiklerinizle mutlu bayramlar dilerim. Umarım 15 gün sonra bir bayram daha kutlarız hep beraber. Saygılar sevgiler

Gündem içinde yayımlandı
      Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Herkese selamlar,
      Türkiye'dekilere iyi geceler, Amerika'dakilere good afternoon diliyorum 🙂
      4 aydır her gün her dakika takip ettiğim bu forumda emeği geçenlere öncelikle teşekkür ederim.
      4 ay önce totem olarak buraya ilk mesajımın KAZANDIM olması için hiçbişey yazmama kararı aldım zorda olsa kendimi tuttum 🙂
      Fakat kısmet değilmiş HAS NOT BEEN SELECTED yazısını gördük istemeden de olsa 🙂 Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dv olmazsa başka yollar deneyeceğiz.
      20 gün sonra askere gideceğim için bi 6 ay kadar yine olmayacağım ama burayı çok fazla sevdim her konuyu tek tek okudum ve bundan aşırı keyif aldım.
      Kazananları canı gönülden tebrik ederim umarım kazasız belasız süreci tamamlarsınız. Yavaştan 2022 bekleme odasına kaydımızı yaptıralım biz 🙂

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Ha unutmadan tüm sene greencard diye birşey olduğunu unutup son dakika kazandığını öğrenenler ve çıktığı halde gitmek istemeyenler.... Sakın karşıma çıkmayın savcılığa şikayet ederim hepinizi ona göre

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Can-Erdoğan Bende geçen sene askerdeydim başvuru zamanında ve askeriyede internet bilgisayarı bulmanız bir mucize olur yani tüm bilgisayarlar internete kapalıdır(en azından jandarmada böyle idi) O yüzden telefondan yapman gerekicek ve emin ol toplamda 5 dakikanı almayacak sorunsuz yapacaksın ilk entry'i düzgünce oku yeterli 🙂

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Yakın zamanda randevu alan var mı tanıdığınız falan .? 4 gün sonra randevu almam gerekebilir artık Ocak 2022 Mayıs 2022 farketmez 😂

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Oğuzhan Gürleyen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

@melihguney Pandemide başvurudan sonra kapanma çıktığı için süreç ilerlemedi çok ekstrem bir durum oldu. Sonraki seneler ABD'yle birkaç siyasi gerilimden dolayı Ankara kötü çalıştı süreci yavaşlattılar baya.Sonrasında yavaş yavaş düzelerek şuanki normal haline geldi.

Diğer taraftan adamların resmi açıklaması çekilişte sorun yok prosedürleri değiştirdik onları düzenliyoruz çekiliş yapılacak şeklinde. Tüm süreci yöneten kişiymiş gibi bi de uzun uzun maddeler sıralamışsınız. Kuranın tek tek elle belirlendiği kısma çok güldüm ama yalan yok.

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Yine çıkmadı yine çıkmadı 🙂 kısmet artık almanyaya yerleşiyorum 2 ay içerisinde zaten artık oradan başvurup şansımızı deneriz

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

@Trio sil hocam açık açık yazma 3700lerde demen yeterli

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

@bencilDNA tebriklerr umarım sıra numaranız da düşüktür

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

açıklandığı anda görün siz hele 🙂 kazanamayıpta greencard’ın ne olduğundan bile haberi olmayıp kazananlar gelince sinir krizi geçiriyor insan

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Geldim koca 1 senenin daha sonuna 🙂 herkese bol şans gerçekten gitmek isteyenlere çıkar umarım. Heyecanı bile yetiyor namıssızın

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Pasaport ortalama 3-4 günde elinizde olur arkadaşlar saçmalamayın 🙂 bir ara yerli çip ve yılsonu zammı muhabbetinden dolayı 1-2 ay sürdüğü oldu ama ülkemizde en kolay ve hızlı alınan şey pasaport şuan. Ölüyorum deseniz ilaç yazdıramazsınız 3-4 günde zaten :))

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen

Bu sefer olsun be yaş oldu 30 tam zamanı tam. Gerçi Almanya’ya yerleşebilirim 1-2 ay içerisinde ama greencard çıksa o başvuruyu da iptal edicem direkt umurumda olmaz valla 🙂

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Günaydın herkese. İstanbul Amerikan Başkonsolosluğu’nda bir abim b1/b2’ye başvurdu refakatçi olarak geldim. Maşallah baya yoğun burası herkeste bir heyecan bir heyecan ne güzel ya. İsteyen herkes vizesini alsa keşke rahatlıkla. Bu sene de greencard çıkmazsa buranın önünde yatıp kalkıcam o b1/b2yi alıcam bende bir gün!! 🤣🤣

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

4/4 yaptık yine çıkmadı. Anlaşılan rotayı b1/b2’ye çevirme vakti geldi de geçiyor. Senede 1 gün mutsuz uyuyor olsam o da greencard açıklandığı gün olurdu heralde. Çıkan arkadaşlarıma abilerime ablalarıma kardeşlerime süreçlerinde başarılar diliyorum. Umarım gerçekten isteyen herkese sıra gelir de hayallerine kavuşur.

Oğuzhan Gürleyen
      Oğuzhan Gürleyen