allahın izniyle You have been randomly selected for further processing yazısını göreceğiz inşallah 
cinoxil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 DV Çekiliş Sonuçları (ANKET)Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Traverse City için süreci başlattım, umarım rahat bir süreç olur. Başvuranlar için topluluk ne zaman oluşturulacak acaba ?
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
- başvurum olmuş bu. Daha yeni aklıma geldi bu senenin çekilişi. Umarım mayısta hayırlı haber alırız

- başvurum olmuş bu. Daha yeni aklıma geldi bu senenin çekilişi. Umarım mayısta hayırlı haber alırız
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu sene 7. başvurum oldu. Sıfır heyecan ile mayısı bekliyorum

-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ephedra iletişime geçelim, tanışalım hocam. Traverse city ufak yer

-
@Ali-Ege-Can-0 Evet farkettim. Pek kazanacağımı düşünmüyorum ama her sene alışkanlık oldu resmen başvurmak

-
@btek14 Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim
-
RE: GreenCard fotoğraf pixeliYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells teşekkür ederim ilginiz için kafama takıldıda öyle acaba problem olurmu diye

-
@Ali-Ege-Can-0 hahah kazanırsam bu gifdeki tepki az bile olur

cinoxil tarafından gönderilen son iletiler
-
@rnc mcdonalds subesine basvurdugumuz icin, dondurulmus patates olur nugget olur

-
@Ephedra iletişime geçelim, tanışalım hocam. Traverse city ufak yer

-
@btek14 Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim
-
Traverse City için süreci başlattım, umarım rahat bir süreç olur. Başvuranlar için topluluk ne zaman oluşturulacak acaba ?
-
Bu sene 7. başvurum oldu. Sıfır heyecan ile mayısı bekliyorum

-
RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@EzgiLera merhaba tebrik ederim baya büyük sans ust uste 2 kere
2 basvuruda ortak bir yon var mi acaba ? Yani basvurular baslar baslamaz mi basvurdunuz gunun hangi saatinde basvurdunuz, bu sene ona gore deneyeyim diyorum benim 6.basvuru olduda 
-
6.başvurumdu yine seçilmedik
darısı 7.başvuruya artık -
@Ali-Ege-Can-0 hahah kazanırsam bu gifdeki tepki az bile olur

-
@Ali-Ege-Can-0 Evet farkettim. Pek kazanacağımı düşünmüyorum ama her sene alışkanlık oldu resmen başvurmak

-