• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. myxo11
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 5
    • İleti 31
    • En İyi 14
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

myxo11

@myxo11

21
    İtibar
    301
    Profil Görüntülemeleri
    31
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

myxo11 Takip etme Takip Et

myxo11 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba Yeşilkart Forum sakinleri,

Bu başlık altında göçmen olmayan B1/B2 turist ve ziyaretçi vizeleri başvuruları için konsolosluk görevlisi ile karşılıklı görüşme detaylarını paylaşabilirsiniz. Görüşmelerin olumlu veya olumsuz olması önemli değildir, her deneyimden yeni şeyler öğrenebiliriz.

Lütfen bu başlıkta sadece mülakat deneyimlerini ve bu deneyimlere ait soru-cevapları paylaşın. DS-160 formu, mülakatlara hazırlık veya diğer detaylar için şu başlıkları kullanmalısınız:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/

Hatırlayanlar olacaktır; eski forumlarda bu tarzda konular mevcuttu ve vize görüşmelerine girecekler için oldukça faydalı olabiliyordu.

Bu nedenle konuyu oluşturarak, görüşme yapan arkadaşların devamını getirmesini umut ediyorum.

Örnek olarak;

Vize tipi: B1/B2

Görevli: “Sorulan Soru”,
      Kişi: “Verilen Cevap”.

Vize görüşmelerinde herkese bol şanslar 👍

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Yardimci olan herkese tesekkur ederim. Umarim bu gunleri guzelce atlatiriz.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@Drywall Cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icinn

M
      myxo11
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Hepinize cok tesekkur ederim. Yardimci oldugunuz icin

M
      myxo11

konsolosluga vize uzatmak ve tekrar saglik raporu almak icin mesaj attim. Sanirim 1 mayistan sonra cevap verecekler . Ancak forumdaki bazi kisilere geri donus oldugu icin sizce mail gelmesini 1 mayistan sonra beklemeli miyim ? yoksa konsoloslugu aradigimda gorusebilecegim kisi olur mu ? Fikrinizi almak istedim.

M
      myxo11
    • RE: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Vize yenileme icin geri donus almaya baslayanlar oldu mu ? Yoksa tekrardan mesaj mi atmak gerekiyor. Tesekkurler herkese simdiden . Giris yapanlara da hayirli olsun 🙏🏻

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • RE: Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

@waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler 🙂

M
      myxo11

@bolatmali cok tesekkurler

M
      myxo11
    • RE: Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Ben de malesef giris gerceklestiremedim. Konsolosluga bundan 20 gun once mail attim. Ancak hala haber yok.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar simdiden bilgiler icin tesekkurler. Bu konuda cok sikismis bulunmaktayim.

Ben greencard sahibiyim, turkiyedeki nisanlim ise 10 yillik vize sahibi b1 / b2 amerikaya b1 business giriste de bulundu fakat sonra Türkiye ye döndü. Kendisiyle abdde evlenmek ve birlikte yaşamak istiyorum. Düzenli çalıştığım bir işim var, yaklaşık 1 yıldır. 2 senedir vergi beyani da yapiyorum. Birlikteligimiz 4 yildir. Ama uzaktan yurutmek zor oldugu icin amerikada evlenmeye karar verdik

Bununla ilgili bir kaç sorum var.

Öncelikle nasıl bir yol izlemeliyim?

Kendisi Vize turistik gorusmesinde nisanli olduğunu bildirmedim bir sorun olur mu?

Green card alis surecinde ben Sevgilim olduğu halde Sevgilim yok dedim greencard alış sürecinde bir sorun olur mu? (O zaman nisanli degildik)

Evlendikten tahmini ne kadar sonra çalışma izni çıkar?

Ayrica turistik vizeyle amerikaya geldikten sonra evlenmemizde bir sakinca var mi ?

Simdiden cok Teşekkürler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      myxo11

myxo11 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar simdiden bilgiler icin tesekkurler. Bu konuda cok sikismis bulunmaktayim.

Ben greencard sahibiyim, turkiyedeki nisanlim ise 10 yillik vize sahibi b1 / b2 amerikaya b1 business giriste de bulundu fakat sonra Türkiye ye döndü. Kendisiyle abdde evlenmek ve birlikte yaşamak istiyorum. Düzenli çalıştığım bir işim var, yaklaşık 1 yıldır. 2 senedir vergi beyani da yapiyorum. Birlikteligimiz 4 yildir. Ama uzaktan yurutmek zor oldugu icin amerikada evlenmeye karar verdik

Kendisi Vize turistik gorusmesinde nisanli olduğunu bildirmedim bir sorun olur mu?

Green card alis surecinde ben Sevgilim olduğu halde Sevgilim yok dedim greencard alış sürecinde bir sorun olur mu? (O zaman nisanli degildik)

Ayrica turistik vizeyle amerikaya geldikten sonra evlenmemizde bir sakinca var mi ?

Simdiden cok Teşekkürler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • Green cardli birinin evlenme sureci

Merhabalar

Ben greencard sahibiyim, turkiyedeki nisanlim ise 10 yillik vize sahibi b1 / b2 amerikaya b1 business giriste de bulundu fakat sonra Türkiye ye döndü. Kendisiyle abdde evlenmek ve birlikte yaşamak istiyorum. Düzenli çalıştığım bir işim var, yaklaşık 1 yıldır. 2 senedir vergi beyani da yapiyorum

Teşekkürler

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • RE: Uçuslara İlişkin Yeni Kurallar (AC Covid19)

Merhaba las vegasa los angeles aktarma ucusum var turkiyeden. Booster asim var. sanirim zorunluluk kalti PCR testi vermem gerekmiyor.

Ayrica miamide ucretsiz pcr testi yaptirabilecegim yer biliyor musunuz ?

Yolculuk içinde yayımlandı
      M
      myxo11
    • B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba Yeşilkart Forum sakinleri,

Bu başlık altında göçmen olmayan B1/B2 turist ve ziyaretçi vizeleri başvuruları için konsolosluk görevlisi ile karşılıklı görüşme detaylarını paylaşabilirsiniz. Görüşmelerin olumlu veya olumsuz olması önemli değildir, her deneyimden yeni şeyler öğrenebiliriz.

Lütfen bu başlıkta sadece mülakat deneyimlerini ve bu deneyimlere ait soru-cevapları paylaşın. DS-160 formu, mülakatlara hazırlık veya diğer detaylar için şu başlıkları kullanmalısınız:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/

Hatırlayanlar olacaktır; eski forumlarda bu tarzda konular mevcuttu ve vize görüşmelerine girecekler için oldukça faydalı olabiliyordu.

Bu nedenle konuyu oluşturarak, görüşme yapan arkadaşların devamını getirmesini umut ediyorum.

Örnek olarak;

Vize tipi: B1/B2

Görevli: “Sorulan Soru”,
      Kişi: “Verilen Cevap”.

Vize görüşmelerinde herkese bol şanslar 👍

M
      myxo11
    • RE: AOS (Adjustment of Status) sureci ile evlilik

@ICu daha turistik vizemiz icin randevu gunumuzu bekliyoruz malesef surece baslayamadik. Bu sureci avukata da danisacagiz.

M
      myxo11

@Claudia-J-Muslu ABD'li degilim. Green card cekilisiyle kazandigim green cardim mevcut. Sorulari cevapladiginiz icin simdiden tesekkurler

M
      myxo11
    • RE: Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

@waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler 🙂

M
      myxo11
    • Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

Merhabalar,

6 aylik turist vizesiyle, ETS gibi firmalardan tur satin alip giris yaptigimizda tur disina cikip kalis suresini uzatabilir miyiz ? Turla birlikte donme gibi bir sorumlulugumuz var mi ? Tesekkur ederim

M
      myxo11

@Claudia-J-Muslu ABD'li degilim. Green card cekisiyle kazandigim green cardim mevcut. Ilginiz icin cok tesekkurler.

M
      myxo11
    • AOS (Adjustment of Status) sureci ile evlilik

Merhabalar,

Su an 2 senedir amerika'da yasiyorum ve bu 2 senedir vergi beyanimi duzenli yapiyorum. Ayni zamanda W-2'luyum. Nisanlimla evlenecegiz. Bu sureci birlikte gecirelim diye nisanlim turist vizesi alarak yanima gelmeyi dusunuyor. Benim sorularim;

• Turist vizesiyle bir kere girdi cikti yaparak (vizenin amacina gore kullanilmasi konusu), 2. defa girisinde mi evlenmemiz daga saglikli olur ?

• Giris yaptiktan sonra 3 ay bekleyip evlenmemiz gerektigi gerektigi dogru mu ?

• Ilk defa turistik vizeyle girisini yaptiktan sonra AOS surecini baslatabilir miyiz ?

• Bu AOS surecindeki mulakatta, turistik vizesiyle girmemiz problem olur mu? Kanitlanabilecek uzun bir birlikteligimiz var.

• Nisanlilik vizesinden yararlanabilir miyiz ?

• Green card ile evliliklerde onerebileceginiz en kisa surec nedir ?

Sorulari yanitladiginiz icin simdiden cok tesekkurler.

M
      myxo11