• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Yasin Araz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Yasin Araz

@Yasin Araz

2
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Yasin Araz Takip etme Takip Et

Yasin Araz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum da kafama takılan 1-2 konu var sormak istiyorum. Henüz başvurular da başlamamışken aklımdan çıksın istiyorum. Daha önce soruldu mu bilmiyorum arama kısmından yanıt bulmaya çalıştım ama bulamadım...

İlk olarak formu büyük harflerle mi yoksa küçük harfle mi doldurmalıyız?
      Doğduğumuz şehir kısmına pasaportta yazdığı gibi mi yazıyoruz. Örneğin pasaportta yazan İl (İstanbul) ise İl (İstanbul) adını eğer ki ilçe (Kadıköy) ise ilçe (Kadıköy) adını mı yazıyoruz? Benim pasaportumda ilçe adı var çünkü. Geçen sene ilçe adını (pasaportta yazanı), bir önceki sene de bağlı olduğu İli yazmıştım. Kararsız kaldım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Yasin Araz
      Yasin Araz

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Yasin-Araz Merhabalar başvurular başladığında kılavuz yayınlayacaktır adminler oradan kontrol ederek doldurmanız daha doğru olur dv2026 kılavuzunu size atayım en azından fikir edinmiş olursunuz.

Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çok teşekkür ederim 🙏 rehber çok iyi oldu. Belirttiğim gibi ilk defa kullanıyorum burayı baya dolu doluymuş yapandan destek veren herkesten Allah razı olsun 🙏

Yasin Araz
      Yasin Araz

Yasin Araz tarafından gönderilen son iletiler

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Yasin-Araz Merhabalar başvurular başladığında kılavuz yayınlayacaktır adminler oradan kontrol ederek doldurmanız daha doğru olur dv2026 kılavuzunu size atayım en azından fikir edinmiş olursunuz.

Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çok teşekkür ederim 🙏 rehber çok iyi oldu. Belirttiğim gibi ilk defa kullanıyorum burayı baya dolu doluymuş yapandan destek veren herkesten Allah razı olsun 🙏

Yasin Araz
      Yasin Araz

Arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum da kafama takılan 1-2 konu var sormak istiyorum. Henüz başvurular da başlamamışken aklımdan çıksın istiyorum. Daha önce soruldu mu bilmiyorum arama kısmından yanıt bulmaya çalıştım ama bulamadım...

İlk olarak formu büyük harflerle mi yoksa küçük harfle mi doldurmalıyız?
      Doğduğumuz şehir kısmına pasaportta yazdığı gibi mi yazıyoruz. Örneğin pasaportta yazan İl (İstanbul) ise İl (İstanbul) adını eğer ki ilçe (Kadıköy) ise ilçe (Kadıköy) adını mı yazıyoruz? Benim pasaportumda ilçe adı var çünkü. Geçen sene ilçe adını (pasaportta yazanı), bir önceki sene de bağlı olduğu İli yazmıştım. Kararsız kaldım.

Yasin Araz
      Yasin Araz