• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ecafk2000
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 24
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ecafk2000

@ecafk2000

45
    İtibar
    45
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ecafk2000 Takip etme Takip Et

ecafk2000 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

bu sene fotoğraf çekildim, pasaportumu yeniledim. talihli olacağıma inanıyordum ama maalesef mart ayı itibariyle umutlarım azaldı. umarım çekiliş yeniden açılır. gerçekten yeni bir hayatın hayalini kuran insanlar o ihtimalin peşinden gitmeye devam eder. kendi işlerime ve hayatıma odaklanma kararı aldım. b1-b2 vizesi için uğraşacağım bir süre sonra da alternatif gidiş yollarını araştırmaya başlayacağım. herkese bol şanslar ve başarılar diliyorum.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ecafk2000
      ecafk2000
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

dv26 da vizesini alan veya mülakatını bekleyen herkes umarım hak kaybı yaşamadan süreci tamamlar. dv27 nin başlamayan çekilişi için bile bu kadar sarsıldıysam; para enerji ve en önemlisi zamanını ayıran dostlar umarım bu süreci olumlu bir şekilde sonlandırıp yeni hayatlarına kavuşurlar.

Gündem içinde yayımlandı
      ecafk2000
      ecafk2000

@ATS16 photo_5857088022032092168_y.jpg

ecafk2000
      ecafk2000

Öğlen uykuya dalmışım rüyamda dv2034 talihlisiydim. cn numaram da 2 binlerdeydi. kılavuz yayınlanmadıkça böyle bol travmalı rüyalar görmeye devam edeceğiz sanırım.

ecafk2000
      ecafk2000

@enisbas henüz başlamadı. pasaport şartı ve 1 dolar başvuru ücreti söylentileri var. dv 2027 yapılacak ama ne kılavuz ortada ne de tarihler belli. Umutla bekliyoruz sürecin yarısına geldik. Beklemenin sonucunda umarım talihli olan şanslı azınlıktan oluruz.

ecafk2000
      ecafk2000

15 Nisan çarşamba gününe kadar bir şey yazmayacağım. beklediğim ve inandığım gündür. Bütün çiçekleri koparabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. Biz yine bahardayız yine umuttayız. Herkese iyi forumlar. Bu bekleyişin güzel bir şekilde sonuçlanmasını ümit ediyorum.

ecafk2000
      ecafk2000

Herkese iyi haftalar, güzel haberler alacağımız bir hafta olması dileğiyle.

ecafk2000
      ecafk2000

@BK84 1m doları bağış yapacak kadar parası olan herkes, dünyanın çoğu ülkesinde vatandaşlık alabilir. Zenginler neden kendilerini abd vergi sistemine sokmak ister ki aklım almıyor.

ecafk2000
      ecafk2000

@T-C-Kubilay-Dikici yaklaşık 42.5 milyon tl'ye abd'de sınırsız oturma izni satılıyor vatandaşlık yok. Bu durum da green card'ın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Adamlar 1 milyon dolara vize veriyor. Düşük case numarasıyla dv lottery talihlisi olmak gerçekten insanın hayatında en şanslı olduğu an olabilir.

ecafk2000
      ecafk2000

red.jpg

"esaretin bedeli"ndeki" red'in hapishane müfettişlerinden yediği "rejected" mührü gibi bir şeyi dvprogram.state sitesine her girdiğimde yaşıyorum. Umutla bekliyorum.

ecafk2000
      ecafk2000

ecafk2000 tarafından gönderilen son iletiler

15 Nisan çarşamba gününe kadar bir şey yazmayacağım. beklediğim ve inandığım gündür. Bütün çiçekleri koparabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. Biz yine bahardayız yine umuttayız. Herkese iyi forumlar. Bu bekleyişin güzel bir şekilde sonuçlanmasını ümit ediyorum.

ecafk2000
      ecafk2000

bu sene fotoğraf çekildim, pasaportumu yeniledim. talihli olacağıma inanıyordum ama maalesef mart ayı itibariyle umutlarım azaldı. umarım çekiliş yeniden açılır. gerçekten yeni bir hayatın hayalini kuran insanlar o ihtimalin peşinden gitmeye devam eder. kendi işlerime ve hayatıma odaklanma kararı aldım. b1-b2 vizesi için uğraşacağım bir süre sonra da alternatif gidiş yollarını araştırmaya başlayacağım. herkese bol şanslar ve başarılar diliyorum.

ecafk2000
      ecafk2000

'Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz / you can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming.

ecafk2000
      ecafk2000

eskiden mayıslar bizimdir diyerek hayal kuruyorduk ama o da elimizden alındı. umarım durdurulma kararı bir an önce iptal edilir ve yeniden umut etmeye devam edebiliriz.

ecafk2000
      ecafk2000
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

dv26 da vizesini alan veya mülakatını bekleyen herkes umarım hak kaybı yaşamadan süreci tamamlar. dv27 nin başlamayan çekilişi için bile bu kadar sarsıldıysam; para enerji ve en önemlisi zamanını ayıran dostlar umarım bu süreci olumlu bir şekilde sonlandırıp yeni hayatlarına kavuşurlar.

Gündem içinde yayımlandı
      ecafk2000
      ecafk2000

@Emre-Kurtulmuş ben de böyle düşünüyordum hocam ama kimsenin moralini bozmamak ve forumu olumsuz etkilememek için yazmıyordum. artık farklı yollarla şansımızı deneyeceğiz. çıkma ihtimali %0.01 olan bir loto için fazla mı ümit bağladım diye kendimi sorguluyorum. Sabah bilgisayarı açıp haberleri okumaya başladığımdan beri üzgünüm. Umarım gerçekten gitmek isteyen herkes bir yolunu bulup gider.

ecafk2000
      ecafk2000

@aysegul ben bir eğitimci olarak çocukların eğitim hayatlarının lisede değillerse olumsuz etkilenmeyeceği kanaatindeyim. Çocuklara yapacağınız en iyi iyiliği giderek yapıyorsunuz. Aileniz için en hayırlısını diliyorum.

ecafk2000
      ecafk2000

@aysegul sizin biletiniz ne zamandı? umarım bir an önce ailenizle birlikte gider green cardlarınızı teslim alırsınız.

ecafk2000
      ecafk2000

@freedom hayat bitti. on binde bir şansla loto oynuyorduk onu da elimizden aldılar.

ecafk2000
      ecafk2000

red.jpg

"esaretin bedeli"ndeki" red'in hapishane müfettişlerinden yediği "rejected" mührü gibi bir şeyi dvprogram.state sitesine her girdiğimde yaşıyorum. Umutla bekliyorum.

ecafk2000
      ecafk2000