@berika merhaba randevu açıldığından nasıl haberdar oluyorsunuz ilk defa başvuruyorum çok bilgili değilim yardımcı olursanız sevinirim.
carlon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
carlon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
arkadaşlar merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben ds 160 formunu doldurduktan sonra confirmation page i aldım ancak application kısmını yazdırmadım bu belge mülakatta getirilmesi zorunlu bir belge değil sanırım böyle bir yazı görmedim götürmesem problem olur mu
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@berika merhaba randevu açıldığından nasıl haberdar oluyorsunuz ilk defa başvuruyorum çok bilgili değilim yardımcı olursanız sevinirim.
-

Selamlar randevumu öne çekmek için sistemdeki "Yeniden Randevu Planla" seçeneğine bastığımda resimde görmüş olduğunuz hatayı 17 haziran itibaren almaya başladım benim gibi bu sorunla karşılaşan başka birisi var mı, sistemsel bir hata mıdır değilse nasıl çözülür cevaplarınızı bekliyorum.
-
Merhabalar 17 haziran öğleden sonradan itibaren vize tarihimi öne çekmek için sisteme girdiğimde yeniden randevuyu planla sekmesine tıklayınca "An error has occured" hatasını alıyorum. Bilgisayardan telefondan farklı internet tarayıcı ve mobil veri hepsini denememe rağmen bu hatayla karşılaşan yalnızca ben miyim, veya bu bir sistemsel hatadır düzelecek midir? Cevaplarınızı bekliyorum.