9 Eylül tarihine Ankara da mülakat randevum oluşturulmuş mutluluktan ağlama aşamasını geçtim , kendimi buraya attım. Ais kaydı kaldırılmış galiba şuan yapmam gerekenleri bilenler yardımcı olabilirler mi ? Mülakata daha önce girenler , nerde kayıt yaptırmam gerekiyor mülakat işlemleri için ?
Emin Soykök tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozgurs maili hemde ekran görüntüsü alarak attım gelen cevabıda pdf olarak aldım, çıktısını yanımda götüreceğim belge çok olsun yeterki az olmasın. Her türlü kanıt iş görür malum amerika bu belge işine çok önem veriyor sizlere de kolaylıklar dilerim

Emin Soykök tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozgurs maili hemde ekran görüntüsü alarak attım gelen cevabıda pdf olarak aldım, çıktısını yanımda götüreceğim belge çok olsun yeterki az olmasın. Her türlü kanıt iş görür malum amerika bu belge işine çok önem veriyor sizlere de kolaylıklar dilerim

-
@uakin bende 9 Eylül de Ankara da mülakata gireceğim, ve bu yeni Ais kaydı çok kafa karıştırıcı yeni olduğundan sorunlu bence , ülke kısmını Azerbaycan olarak almış pasaportta iki ismimde yazılı olmasına ve benim de doğru bir şekilde ismimi yazmama rağmen tek ismimi almış o yüzden submit edip ilerlemeye halen çekiniyorum. Hatta bu durumu ss alıp KCC ye bile ilettim ve onlarda bu belgeleri mülakata getirmeniz gerekiyor diye cevap verdiler.Sizce ne yapmalıyım ? Yani submit edip tüm bilgileri doldurup o çıktıyı , kcc mesajıyla birlikte mülakata götürsem yani destekleyici kanıt içeriğinde belge olarak ?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ozgurs ya şimdide Türkiye seçmeme rağmen Azerbaycan olarak geçiyor sistem ve iki ismimi de yazmama rağmen birini almış, gerçekten yeni ve inanilmaz hatalı bu sistem ve bula bula bu sene bizi buldu. Submit yapıp ilerlemeye korkuyorum şuan kaydı bu şekil devam ettirip çıktısını belge belge yanimizda götürüp mülakatta izah etsek anlayışla karşılanır mı acaba çok kafam karıştı.
-
Vize Mülakat tarihim verildi verilmesine ama belge teslimi kaydı yapmaya çalıştıgımda pasaport numaram ve doğum tarihimi doğru girmeme rağmen eski hesap güncellenemiyor uyarısı alıyorum ve dolayısıyla da sistem girisi yapamiyorum. Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ? Ne yapmam gerekiyor tam olarak :((
-
@ozgurs bir türlü kayıt yapamıyorum pasaport numaramı ve doğum tarihimi doğru girmeme rağmen eski hesap güncellenemiyor uyarısı alıyorum.
-
@arzemo Teşekkür ederim oldu şuan galiba kusura bakmayın heyecandan :))) bir sorum olacaktı Ais kaydı kaldırılmış galiba yani şuan ne yapmam gerekiyor ya da mülakat tarihim belli bir şey yapmama gerek var mı ?
-
9 Eylül tarihine Ankara da mülakat randevum oluşturulmuş mutluluktan ağlama aşamasını geçtim , kendimi buraya attım. Ais kaydı kaldırılmış galiba şuan yapmam gerekenleri bilenler yardımcı olabilirler mi ? Mülakata daha önce girenler , nerde kayıt yaptırmam gerekiyor mülakat işlemleri için ?
-
Merhaba arkadaşlar 2025, case numberım 7605 tamamen ikilem yaşamaktayım. Dosyamı taşımalımıyım yoksa Ankaraya güvenmeliyim. Eğer taşımam gerekirse bunun için atmam gereken adımlar nelerdir ? Yardımcı olursanız sevinirim.