• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Burak.10
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 44
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Burak.10

@Burak.10

16
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    44
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Burak.10 Takip etme Takip Et

Burak.10 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Nothing-Man, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Burak-10 Deneyimden kasıt ne ? Sorununuz nedir ? Silinmiş bir iletiniz var üstte.

kesinlikle bende forumdan okuyup öğrendiğim kadarıyla cevapladım ama bu benimde ilk başvurum olduğu için yanlış yönlendirmemek adına, bunuda belirttim, deneyimli olanlar cevaplarsa daha doğru olur diye, teşekkürler crazycells 🙂

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      B
      Burak.10
    • RE: Avustralya Göçmenliği

Bahsettiğimiz diğer ülkelerde olduğu gibi, Avustralya’da bir firmada çalışmaya başlarsanız, onların aracılığıyla çalışma ve oturma iznine başvuru yapabiliyorsunuz. Ancak bu seçenek ile vizeye başvuru yapabilmeniz için 50 yaş altı olmanız ve bu firmanın size aracı olması için bir “sponsor” olarak uygun kriterlerde olması ve başvurusunun kabul edilmesi gerekiyor. Bu süreçte firmanın size vereceği pozisyonun da, şuradan ulaşabileceğiniz, CSOL olarak adlandırılan listeye dahil olması gerekiyor. Tabii aynı zamanda yetkinliğiniz, deneyiminiz ve İngilizce seviyeniz gibi başka kriterlere da bakarak değerlendirme yapıyorlar. Eğer başarılı sonuçlanırsa, ilk etapta 4 seneye kadar uzayabilen geçici bir vize almış oluyorsunuz. Aynı pozisyonda 2 sene çalıştıktan sonra eğer kriterlere uygun olursanız, işvereniniz kalıcı oturma alabilmeniz için size aracı olabiliyor.

bu konuda bilgi sahibi olan varmı ?

Pasifik içinde yayımlandı
      B
      Burak.10
    • RE: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnek

geç kalmışım o zaman 😕 hayırlısı olsun onlar için 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      Burak.10
    • RE: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları

ben fotografciya gittim, duz beyaz zemin onunde vesikalik cekinmek istiyorum dedim, fotograftada herhangi bi oynama olmasin istiyorum dedim, oda amerikan vizesi icinmi olucak ,5 e 5 diye sordu, evet deyince o sekilde ayarladi fotografi ama, vesikalikta yuzum sanki istenen standarttan buyuk cıkmıs🤔birde uygun fotograf orneklerinde gogsun az ustunden gorunuyor, benim alsigim vesikalikta boynun hemen altindan baslamis🙈 fotograf sitelerinde denemedim henuz uygunmu diye, sizce vize fotografi diyerek yanlismi yaptim ben?

B
      Burak.10
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Aleyküm Selam günaydın

B
      Burak.10

idphoto4you ,orda denedim cektirdigim fotoğrafı,orda belirtilen baş alt ve üst yeşil çizgileri benim yüzümün içinde kaldı, ve kb ı ta 240 kb tan fazla bu fotoğrafın,sanırım düz yeni bir vesikalık çektirmek daha doğru olucak...

B
      Burak.10

dün akşam bende başvurumu tamamladım 🙂 conformation number ı kaybetmemek yeterli mi? yoksa conformation number ın olduğu sayfayı kaydetmek zorundamıydık, ekran görüntüsünü aldım ama çıktı almadım malesef..
      bu arada başvuran herkes için de hayırlı olsun 🙂 artık bende beklemeye başladım 😃

B
      Burak.10

bu sayfada fotograf uygulamasında, baş,kulaklar çene vs yeşil alanın içinde kalması yeterlimi bilen varmı? ben yerleştiriyorum ama o yeşil alanın içinde başım simetrik olmuyor, ekranın sol tarafındaki yeşil çizginin üstüne geliyor bir miktar içinede giriyor o yeşil çizginin ama dışarıda taşmıyor çizgiden , sağdaki yeşil çizgiyle yüzüm arasında boşluk kalıyor...böyle uygun olurmu acaba? açıklamalardada bu durumla ilgili bişey göremedim ben

yüzümü yeşil alanın içinde ortaladığımdada ,sol tarafı fotoğrafın dışına taşmış oluyor, ki bu uygun değildir diye düşünüyorum ?

B
      Burak.10

@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ossy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadaşa form dolduracağım fakat aöf okuyor şuan bu durumda formda lise mezunu mu demeliyim yoksa üni öğrencisi mi demeliyim?

lise mezunu.

neden lise mezunu? üniversite öğrencisi değilmi şu anda

B
      Burak.10

buldum 🙂 dosya boyutu baya bi kücüldü burdan yapınca, ama bu seferde 600X600 pixelden daha düşük oldu, onu düzeltebilmemin bir yolu varmı

B
      Burak.10

Burak.10 tarafından gönderilen son iletiler

@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Burak-10 bu süreçleri öğrenmenin en kısa ve doğru yolu, dv2020 nin (ve hatta 2019 un) 2 ana başlığının başta ilk iletileri olmak üzere diger deneyim iletilerini de okumak. Kolay gelsin.

teşekkürler fırsat buldukca o yada diğer başlıkları okuyorum😊

B
      Burak.10

ak sunulurdu, bir süredir mülakattan bir süre

teşekkürler Ayşegül 🙂 başvuruyu geride bıraktım artık diğer aşamalarıda öğrenmeye çalışıyorum 😃

B
      Burak.10

@birumut bu yıl yeni bir uygulama degil ama yıllardır uygulanan eski bir uygulama hiç değil:) dv2019 süreci başladıktan kısa bir süre sonra süpriz olarak başladı bu email yoluyla önceden evrak talep işi. Hatta 2019 daki current durumunun belki de sebebidir kendileri.

önceden evrak talep işi derken? mayıs ayından önce sonuçlar açıklanmadan mı evrak talep ediliyor?

B
      Burak.10
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Arden , aynı soru benimde aklıma takılmıstı.. bulunduğum şehir büyükşehir olduktan sonra,iki ayrı ilçeye ayrıldı,şehir merkezde yaşamama rağmen... ben city/town kısmına bu ilçenin adını, district/ county .. kısmınada şehir adını yazdım..ki turkiye.gov.tr de adres sorgulamamdada bu şekilde yazıyor

B
      Burak.10

@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bende bugun basvurumu tamamladim . Fotografciya dedim arka fon beyaz 5x5 olacak 600x600 pixel olacak tamam abi dedi fotoshopta ayarladi.... kb inida ayarladi.. sonra fotoyu resmi sitesinde crop yaptim cuppp diye oturdu.. kac para dedim abi 25 ama sen 30 ver dedi...))))))

sen 35 verseydin de hakkı kalmasaydı fotoğrafçının 🙂

B
      Burak.10

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

şimdi çıkma şansı %1 bile altında mı?

su konuda bilgileri bulabilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri

şansımız %1 bile değilmiş 😞

B
      Burak.10

@GolOlur, içinde söyledi: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnek

@Burak-10, içinde söyledi: resim olayını amma da büyüttünüz alın size örnek

idphoto4you

Zaten öyle yapıyorum. Tabii ki copy/paste yapmıyorum ama yine de aynı kalıyor. Hiç bir değişiklik yapılmamış gibi oluyor.

ilk mesajında farklı bir internet adresi söylemiştin, https://www.idphoto4you.com/ bu adreste ayarlarsan istenilen özelliklere geliyor sorunsuz bir şekilde, bende orda ayarladım

B
      Burak.10
    • RE: Avustralya Göçmenliği

Bahsettiğimiz diğer ülkelerde olduğu gibi, Avustralya’da bir firmada çalışmaya başlarsanız, onların aracılığıyla çalışma ve oturma iznine başvuru yapabiliyorsunuz. Ancak bu seçenek ile vizeye başvuru yapabilmeniz için 50 yaş altı olmanız ve bu firmanın size aracı olması için bir “sponsor” olarak uygun kriterlerde olması ve başvurusunun kabul edilmesi gerekiyor. Bu süreçte firmanın size vereceği pozisyonun da, şuradan ulaşabileceğiniz, CSOL olarak adlandırılan listeye dahil olması gerekiyor. Tabii aynı zamanda yetkinliğiniz, deneyiminiz ve İngilizce seviyeniz gibi başka kriterlere da bakarak değerlendirme yapıyorlar. Eğer başarılı sonuçlanırsa, ilk etapta 4 seneye kadar uzayabilen geçici bir vize almış oluyorsunuz. Aynı pozisyonda 2 sene çalıştıktan sonra eğer kriterlere uygun olursanız, işvereniniz kalıcı oturma alabilmeniz için size aracı olabiliyor.

bu konuda bilgi sahibi olan varmı ?

Pasifik içinde yayımlandı
      B
      Burak.10

idphoto4you adresinde ayarla ama son asamaya gelince, resmi kopyala yapıstır yapma, fotografın altındaki download linkinden indir, o zaman istenilen özelliklere gelmis olur
      bende bişeyler öğrendim ve artık cevap ta verebiliyorum 🥁 😃

B
      Burak.10

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Burak-10 confirmation numaranızı saklayın ekran görüntüsünüde alsaydınız iyi olurdu ama sağlık olsun şansınız bol olsun.

ekran görüntüsü aldım , teşekkürler 🙂

B
      Burak.10